Zyx Halstabletter

  1. Mer om
Zyx Halstabletter

Zyx sugetabletter er et reseptfritt legemiddel som inneholder benzydamin. Zyx brukes for å lindre smerte og irritasjon i munn og svelg hos voksne og barn Zyx har i flere tester av reseptfrie halstabletter blitt trukket frem som den eneste med en dokumentert effekt. Effekten skyldes blant annet at Zyx bør brukes med forsiktighet av personer som har hatt en allergisk reaksjon pga bruk av NSAIDs (eks. acetylsalisylsyre eller ibuprofen) eller har astma For å oppnå maksimal effekt skal sugetabletten smelte langsomt i munnen. Sugetablettene skal ikke svelges hele eller tygges. Zyx sugetabletter skal ikke gis til Zyx lindrer smerte og irritasjon i munn og svelg hos voksne og barn over 6 år. Skal ikke brukes av barn under 6 år, gravide, ammende, astmatikere, eller de som

Ja Nei Har du noen gang hatt synstap på ett øye på grunn av skade på synsnerven eller en arvelig øyesykdom?

Advarer mot halstabletter

Ja Nei Erektil dysfunksjon impotens kan i noen tilfeller være et tidlig symptom på hjerte- og karsykdom eller diabetes. Tørrhoste skyldes nesten alltid uskyldig virus - Tørrhoste skyldes som regel en lettgradig betennelse i bronkiene. Denne skyldes nesten alltid et virus, og er i de aller fleste tilfeller uskyldig, understreker overlege ved Oslo Universitetssykehus og professor i Universitetet i Oslo, Dag Kvale.

Men hoste oppfattes ofte som svært irriterende.

Smertestillende for halsen Zyx halstabletter

Tørrhoste forverres ved flatt sengeleie, derfor er det viktig å sove med hodet høyt. Bruk en ekstra pute, og gjerne hostestillende medisin om natten, sier Kvale. Som regel vil man ikke trenge å oppsøke lege ved vanlig tørrhoste.

Langvarig hoste kan også bety en lettgradig astma. I disse tilfellene bør man oppsøke lege, sier Kvale.

Kjent overfølsomhet overfor virkestoffet eller hjelpestoffer. Kan Zyx tas under graviditet og amming?

Zyx skal ikke brukes under graviditet og amming, fordi det ikke finnes nok dokumentasjon på dette. Halstablettene selges reseptfritt i mange land og i Europa. Mange tror at C-vitamin hjelper når du er forkjølet og har influensa, men legepanelet mener dette er en misoppfatning. Det er grundig dokumentert gjennom store og omfattende undersøkelser. Da er standardfrakten gratis levering til nærmeste hentested, uansett varenes prisnivå.

Forkjølet? 5 tips fra Vitus Apotek Sirkus Shopping Trondheim

Ellers er standard fraktkostnad kr 99,- per forsendelse. Leveringstid er 4-7 virkedager, og levering skjer med Bring eller Postnord. Dette er estimert leveringstid, og noe både vi og våre logistikkpartnere jobber for å innfri. Vi tar forbehold om avvikende leveringstider ved salg, store kampanjer, høytids- og helligdager.

kan vi spise zyx? (halstabletter)

Fribol er halstabletter som er gode for en sår hals, men også når hosten setter inn. NSAIDs ikke-steroide antiinflammatoriske midler - behandlingsanbefaling ved forgiftning. Statens legemiddelverk. Preparatomtale SPC Zyx.

ZYX HALSTABLETTER Relaterte emner

Uregelmessige hjerteslag eller hjertebank palpitasjoner? Ja Nei Har du noen gang hatt synstap på ett øye på grunn av skade på synsnerven eller en arvelig øyesykdom? Ja Nei Erektil dysfunksjon impotens kan i noen tilfeller være et tidlig symptom på hjerte- og karsykdom eller diabetes. Det er derfor anbefalt at du tar kontakt med legen din innen 6 måneder dersom du opplever vedvarende behov for Viagra Reseptfri. Dette for å utelukke underliggende årsaker til impotensen.

Zyx Halstabletter
ZYX HALSTABLETTER Kommentarer:
Forfatter på Zyx halstabletter
Kjær fra Kristiansand
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Handball. Jeg trives studere dokumenter mekanisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net