Ny Teoriprøve

  1. Mer om
Ny Teoriprøve

Content [hide]

Her finner du informasjon om teoriprøver og -eksamener som du tar hos Statens vegvesen. Dette må du vite om teoriprøven Statens vegvesen og Sopra Steria utvikler et nytt teorisystem for alle slags førerkort. Målet er å sikre at de som tar teoriprøven faktisk kan det de skal Den nye versjonen skal være klar i september. TA LAPPEN: Fra september kan det lønne seg å lese ekstra Den teoretiske førerprøven hos Statens vegvesen koster 660 kr, så hvis du stryker på den, må du punge ut 660 kr til for å ta en ny prøve. Hvis du derimot bruker Teoriprøven for bil gratis. Øv deg så mye du orker på vår gratis teoritest

På utsiden satt hovedmannen og fortalte hva som var riktige svaralternativer til ørepropper i prøvekandidatenes ører som var så små at de var nesten umulige å oppdage.

Mange av innvandrerne kunne knapt norsk. Da den ene ble avhørt av politiet ble det avdekket at hun kunne så lite norsk at det ikke var mulig å gjennomføre avhøret på norsk. Da er det utrolig synd at så mange kandidater møter uforberedt, sier fungerende avdelingsdirektør Jan Erik Myhr i Statens vegvesen.

Jan Erik Myhr: Fungerende avdelingsdirektør i Statens vegvesen. Foto: Statens vegvesen Statens vegvesen anbefaler å starte øvelseskjøringen tidlig og lese seg opp på trafikkreglene før man tar teoriprøven. De som har øvelseskjørt og vært ute i trafikken har bedre forutsetninger for å bestå, sier Myhr.

Statens vegvesen

Det kan lokal leder på stasjonen i Hamar, Stein Ivar Ravnås si seg enig i. Halvparten strøk i fjor I 2018 besto under halvparten av kandidatene teoriprøven, mot 62 prosent tre år tidligere.

Det meldes også om flere forsøk på juks. I Larvik ble rettsalen for liten da 26 personer måtte svare for teoriprøvejuks i fjor høst. Denne uforutsigbarheten vil også gjøre det mer lønnsomt å lese hele pensum, fremfor å bare øve seg på å bestå prøven, sier Høistad.

På lag med fagsiden Prosjektet hadde oppstart i fjor høst. Du må bestille tid på vegvesen. Gebyr: Gebyrer til Statens vegvesen vil være dyrere ved oppmøte, mens selvbetjening på nett er billigere.

Teoriprøve Teoriprøven tar du på en trafikkstasjon, og du trenger ikke å bestille time på forhånd. Før du kan ta teoriprøven, må du søke om førerkort. Dette gjør du elektronisk på www.

NY TEORIPRØVE Relaterte emner

Teoriprøve Teoriprøven tar du på en trafikkstasjon, og du trenger ikke å bestille time på forhånd. Før du kan ta teoriprøven, må du søke om førerkort. Dette gjør du elektronisk på www. Når søknaden din er registrert kan du ta teoriprøven. Ved oppmøte må du vise gyldig legitimasjon og betale teoriprøven. Du må også ta bilde til førerkortet og betale for bildet dersom det er aktuelt.

NY TEORIPRØVE Kommentarer:
Rapportert den Ny teoriprøve
Smith fra Hamar
jeg liker lese bøker positivt. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som schach960.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net