Buddhistisk Bygning

  1. Mer om
Buddhistisk Bygning

De første buddhistiske munkene bodde ikke i klostre, Mønsteret er åpenbart frittstående bygninger, og man finner imiterte treribber som Vanligvis består tempelet ikke bare av bygningen, men også miljøet omkring. Buddhistiske templer er konstruert for å symbolisere 5 elementer: Ild, luft Stupaene er bygget i utallige former og stiler, da dette er fordi bygningene fikk sine ulike former etter lokale tradisjoner der de ble oppført I tillegg feires de buddhistiske høytidene slik som nyttår, vesak og avalambana i klosteret. Et buddhistisk kloster har mange Et buddhisttempel er en bygning med statuer av Buddha. I templet eller i forbindelse med det, bor det munker eller nonner

Buddhistisk tempel

I stedet finnes en rik og variert samling av bøker og skrifter. Disse inneholder blant annet fortellinger og myter om Buddha. Den meste kjente samlingen er Sutraene, som tar for seg Buddhas taler og samtaler. Buddhismen har mange retninger og derfor mange måter å lese tekstene på. Tekstene inneholder mye filosofi og livsvisdom.

Kinas gravemaskiner jevner buddhist

Som at man ikke skal drepe, ikke plage dyr, ta vare på naturen og vise omsorg for dem som trenger det. Høytider Vesak er buddhistenes viktigste høytid.

Vesak er buddhistenes navn på denne måneden. Da går buddhistene i tempelet og feirer hjemme hos hverandre. De spiser god mat, leker, synger og gir hverandre gaver.

De pynter husene sine med lykter og flagg. Og de sender hverandre vesakkort.

I tempelet heller barna vann over Buddha-statuen, og de voksne setter blomster og frukt foran den. Festen feires til minne om Buddhas fødsel, oppvåkning og død, men mest av alt feirer de oppvåkningen.

Det er denne hendelsen som markerer starten på buddhismen. Blant de mest kjente er Prajnaparamita-tekstene og Lotus-sutraen.

Verdensreligionene buddhismen italiaenred.com

Prajnaparamita-sutraene «visdommens fullkommenhet» fremhever visdom som det høyeste målet. Tekstene vektlegger sentrale trekk ved mahayanabuddhismen, slik som læren om tomhet, likheten mellom nirvana og samsara, og bodhisattvaidealet om å hjelpe andre ut av samsara.

Den lengste versjonen av disse tekstene består av 100 000 linjer, som gjorde det nødvendig å lage kortversjoner.

De viktigste kortversjonene eller sammendragene kalles for Diamant-sutraen og Hjerte-sutraen. Lotus-sutraen vektlegger at alle levende vesener er på vei mot oppvåkning, og inneholder kanskje den første bruken av ordet mahayana. Teksten understreker at variasjonen av veier til nirvana i de ulike retningene egentlig er uttrykk for én og samme lære. I teksten kalles dette for upaya «dyktighet i midler», som betyr at presentasjonen av buddhismens lære kan og burde tilpasses folks nivå og evne til å forstå.

Buddhisttempel

Denne formen for buddhistisk tilpasset opplæring blir en måte å forklare selvmotsigelser i læren, og gjorde det lettere å tilpasse mahayanabuddhismen til lokale forhold. Populære buddhistiske myter Hovedmytene i buddhismen er knyttet til Buddha selv, oppveksten hans og særlig overgangen til et asketisk liv som munk og formidler.

Regimet gjør alt fra å trakassere munker og ødelegge templer til å kontrollere hvilke lamaer som får lov til å reinkarnere, melder det nettbaserte trosfrihetsmagasinet Bitter Winter. Nybygd hus knust Siden 2014 har tibetanske buddhister i Beihai, en by i den autonome regionen Guangxi Zhuang, samlet seg for å be og synge i en hall, utsmykket med tusenvis av religiøse statuer.

TMBCC ligger på mer enn 100 hektar vakre landskaper, som tilbyr rolige omgivelser for meditasjon og refleksjon, og tilbyr et rolig sted for en rekke arrangementer, inkludert initiativer, workshops, seminarer, retreater og seremonier knyttet til mongolske og tibetanske kulturer.

Norbu fra University of Indiana, ble det tibetanske mongolske buddhistiske kultursenter grunnlagt for å introdusere og forkynne samfunnet med historien og kulturen i Tibet og Mongolia.

KRLE italiaenred.com HUS

Oppdraget til det tibetanske mongolske buddhistiske kultursenteret er å fremme og bevare kulturen i Tibet og Mongolia i USA, samt bevare den gamle kulturen og tradisjonene til buddhismen blant de tibetanske eksilsamfunnene og Mongolerne i Kalmykia, Buryatia, og Tuvia.

Andre primære mål for TMBCC er å gi utdanning i tibetanske og mongolske kulturer i lokalsamfunnet og for å fremme kulturell utveksling mellom tibetanere rundt om i verden. Songkran er en av de mest berømte buddhistiske festivaler blant turister. Det er en gigantisk vannkamp som foregår landsomfattende, symboliserer vaskingen av synder og uflaks fra året før.

Buddhist monastery in Ulaanbaatar Free Stock Photo LibreShot

Den stammer fra praksisen med å hælde vann over statuer av Buddha. Den feirer Buddhas bursdag, død og opplysning. Thai-buddhister vil samle med tentte lys rundt en av de mange templene over hele landet. Khao Phansa, ellers kjent som Buddhist Lent Day, markerer begynnelsen på en tre måneders periode hvor munker skal forbli immobile.

Buddhister kommer og tilbyr gule klær og lys til de stasjonære munkene. Det feires under fullmåne i juli i templer over hele riket. Sakhon Nakhon Wax Candle Festival markerer slutten av buddhistisk lånt og feires med en parade og skjønnhetskonkurranser. Ingen thailandsk feiring ville være komplett uten å lyse et lys eller to også.

BUDDHISTISK BYGNING Relaterte emner

TMBCC ligger på mer enn 100 hektar vakre landskaper, som tilbyr rolige omgivelser for meditasjon og refleksjon, og tilbyr et rolig sted for en rekke arrangementer, inkludert initiativer, workshops, seminarer, retreater og seremonier knyttet til mongolske og tibetanske kulturer. Norbu fra University of Indiana, ble det tibetanske mongolske buddhistiske kultursenter grunnlagt for å introdusere og forkynne samfunnet med historien og kulturen i Tibet og Mongolia. Oppdraget til det tibetanske mongolske buddhistiske kultursenteret er å fremme og bevare kulturen i Tibet og Mongolia i USA, samt bevare den gamle kulturen og tradisjonene til buddhismen blant de tibetanske eksilsamfunnene og Mongolerne i Kalmykia, Buryatia, og Tuvia. Andre primære mål for TMBCC er å gi utdanning i tibetanske og mongolske kulturer i lokalsamfunnet og for å fremme kulturell utveksling mellom tibetanere rundt om i verden. Foto: Tibetansk mongolsk buddhistisk kulturssenter Bygning og begrunnelse Den ligger på 108 hektar velholdte landskap i det sørøstlige hjørnet av Bloomington, og er hjemsted for Kumbum Chamtse Ling-klosteret, to tradisjonelle stupas, en undervisningspavilion og en kulturbygning, fire retrettshytter og to private boliger.

BUDDHISTISK BYGNING Kommentarer:
Forfatter på Buddhistisk bygning
Andersson fra Tromsø
Jeg nyter lese om Norge heldigvis. Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg er tent på Sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net