Tv Visjon Norge Web

  1. Mer om
Tv Visjon Norge Web

Randi Filtvedt Johansen med ukens andakt: Frihet fra okkupasjon. Mamma fortalte meg at under krigen måtte de dekke til rutene, så ikke tyskerne som Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip. Programmet sendes hver dag fra kl. 20.00 og har mange interessante gjester fra hele verden, innslag og musikk Visjon Norge, Visjon Webshop, Visjon TV Tv-oversikt for Visjon Norge i dag Visjon Norge (or TV Visjon Norge) is a Norwegian Christian television station, which was launched in 2003 as the first Scandinavian Christian television

Kan brukes av barn fra 6 år. Lett og gripende skrevet — fint fra 12 år og oppover. Og den siste etappen var i samsending med TV Visjon Norge. Pengene kommer i hovedsak fra seere som har latt seg forføre av, på den ene siden falsk samvittighetspress, og den andre siden falske løfter om velsignelser og mirakler. Vi kan ikke gi Gud skylda for at forførte og naive seere sender sine midler i djevelens virksomheter.

TV Visjon Norge Live

Jeg tviler sterkt på at Hanvold i det hele tatt er frelst i bibelsk forstand. For hvordan kan det ha seg at så fort han åpner munnen over TV-ruten, så renner det ut en usammenhengende ramse av løgn, bedrag, falske løfter om mirakler, og en åpenlys støtte til okkulte mirakelhealerne kort sagt: Hele Bibelen snudd totalt på hodet!

Et ord fra Paulus kommer opp i denne sammenheng, og dette må vi merke oss: Med saktmodighet skal han tilrettevise dem som sier imot den rette læren i evangeliet, om Gud da kunne gi dem omvendelse, så de kunne kjenne sannheten og våkne opp av sin rus i djevelens snare, han som de er fanget av, så de må gjøre hans vilje. Det er dette Hanvold gjør han er ikke bare en som har snublet litt i uvitenhetens navn, nei han opprettholder, forsvarer og forfekter kynisk et gjennomført falskt evangelium, som har ingredienser bestående av masse løgner og falske løfter.

Han passer beskrivelsen Paulus gir oss i ovennevnte verser i 2. Straffen venter slike! Paulus setter likhetstegn mellom dette å føre falsk lære og å være fanget av rus i djevelens klør. Min formaning og refs her er ikke tomme ord. Men det er mulig å omvende seg OM da Gud kunne gi dem omvendelse. Kristenhetens ansvar for øvrig Javel så vet man status vedrørende nevnte leder og nevnte virksomhet vedrørende TV-Visjon Norge.

Men tro ikke at du er holdt uten ansvar i disse forferdelige bedragerske virksomhetene, du som løper med dem i deres virksomhet ved å støtte dette. Jeg opplever at de framstår som både mer pågående, truende og manipulerende for tida enn tidligere.

Det er du ikkje — du er fri. Gi pengar til visjonen fordi du vil ha noko frå Gud. Der kan du dra kortet ditt.

Gud elsker en glad giver. Det du gir, gir du ikke først og fremst til oss, men til Herren.

Står Gud bak TV Visjon Norge bokstavelig talt?

En tiendedel av det som kommer inn går til nødhjelp. Resten går til å drifte egen virksomhet.

TV-sendinger via satellitt m. Jeg bare spyr, åh, spør. Pengebruken, metodene for pengeinnsamling og driften for øvrig er sannsynligvis innenfor lovenes rammer. Likevel kan det diskuteres om det er helt moralsk og forbilledlig slik ting gjøres. Neppe noen særlig objektiv vurdering!

LG QNED99 86 inch 8K Smart QNED MiniLED TV

Selvsagt er jeg selv mer skeptisk. Etter å ha lest deres redegjørelse biter jeg meg merke i følgende: Omsetning totalt på kr 94.

Av disse pengene går kr 28. Antall ansatte ifølge Proff er 65 personer. Lønnskostnadene i seg selv er ca. Det hevdes at av omsetningen gikk et sted mellom 7 og 10 millioner kroner til nødhjelp. Usikker på hvor disse tallene kommer ifra, og hvorfor tallfestingen er så upresis fra Visjon Norge sin uoffisielle fanklubb. Det har da blitt brukt ca.

En god del av disse går helt sikkert med til TV-produksjonen og distribusjonen av TV-signalene, og en god del går til husleie og driftskostnader med bygg og materiell. En god del penger benyttes nok også på å dekke honorar og reise til besøkende forkynnere, gjerne fra det store utland.

Ellers tviler jeg på at visomstottervisjonnorge har tatt for seg morselskapet og diverse datterselskaper, og sannsynligvis har de kun studert offentlig tilgjengelige nøkkeltall og ikke hele regnskapet jf. Proff sin tjeneste. Det offentlige årsregnskapet gir ikke nok detaljert informasjon på konto- og bilagsnivå til helt å få innblikk i hva pengene har blitt benyttet til.

LG QNED99 86 inch 8K Smart QNED MiniLED TV LG Norge

Proff, men selvsagt uten tilgang på enkeltbilag. Regnskapet er godkjent av revisor og funnet til å være i orden i henhold til lovverket og annet regelverk.

Selv om revisor godkjenner regnskapet trenger det ikke å være etisk bra. Det hevdes at sendingene følges av 150.

Mat 28-2-3 Luk 2-9 Så ser du at gud sendte sine engler. Dere holder narr av andre og tror dere vet best. Kommer ikke sende et øre til dere. Dette gjøres gjennom skole, modulær undervisning, kurs og seminarvirksomhet. Stiftelsen ønsker å bygge opp et kreativt ressurssenter for å møte mennesker med helhetlig omsorg og betjening, videre bygge broer mellom forskjellige samfunn.

Chaga er ifølge samisk folketro en hellig drikk. På det samiske språket kalles den for báhkkol eller báhkkololmmai. Direkte oversatt skal báhkkololmmai bety chagafolket, altså de underjordiske som bor i skogen og er knyttet til chagaens kraft.

Chaga-drikken brukes også i dag av vår tids sjamaner, slik for eksempel Kristoffer Kaayne Kaalsaas har dokumentert i sin mastergradsoppgave «Norsk nysjamanisme i media» fra 2017.

Hvordan et sånt produkt kan havne i sortimentet til en kristen TV-kanal, må de nesten selv forklare.

TV VISJON NORGE WEB Relaterte emner

Av Jan Lilleby Setter inn igjen denne artikkelen etter at den har vært ute på grunn av hacking av min web for et par år siden. Programmet hadde en treffende tittel: «Pengepredikanten». Det er rettferdig å sammenligne med en episode jeg la merke 2 til i en TV-film, der Sylvester Stallone og en del andre Hollywood kjendiser hadde hovedrollene. Filmen handlet om narkokriminalitet og mafiaforbindelser. Stallone hadde selvsagt helterollen, og som mafiaboss finner man Rod Steiger. I episoden jeg sikter til finner vi mafiabossen sittende i sitt luksuriøse kjempehus omgitt av lydige gangstere i sin tjeneste han ses med et stort kors i skjorteåpningen aha bossen er en kristen. I handlingen er det slik at bossen får høre av en av sine gangstere at en viss motstander er blitt drept.

TV VISJON NORGE WEB Kommentarer:
Redaktør på Tv visjon norge web
Nicolaisen fra Vadsø
jeg er glad i rapporterer norske nyheter majestetisk. Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine hobbyer er mittelalterlicher Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net