Førerprøven App

  1. Mer om
Førerprøven App

Appen for de som ønsker å trene på teorien til førerkortet (klasse B). Øv ved å ta en quiz med spørsmål som er relevant for teoriprøven Teoriappen er alt du trenger for å bestå teoriprøven. Betal én gang og få tilgang for alltid! Teoriappen Bil dekker pensum for førerkort klasse B Med teoriprøver, videoer, lyd m.m hjelper Teoritentamen deg for å bli klar til teoriprøven hos Statens vegvesen Vi har akkurat lagt ut en ny og forbedret utgave av appen i app store. Skal du ta teoriprøven for bil, moped, MC eller andre kjøretøy Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, Ebok; Lyd på alt innhold; Forklarende videoer; App til iOS og Android

Førerprøven - Teoritentamen download - Skal du ta teoriprøven til klasse B bil er dette appen for deg. Try out inventoriable.

Vi hjelper deg å ta førerkortet

This abridged test consists of 10 questions and offers insight into how the service works. To gain access to more, complete tests, you will need to purchase a pass.

Les mer om Traktor kl. T Teoriprøven for lastebil For å løse enkelte av oppgavene trenger du Kart for tungtransport for 2011 fra Statens Vegvesen.

Prøv vår gratis demo av teoriprøven

Du får det gratis på din lokale trafikkstasjon. Statens Vegvesen er skeptisk Statens Vegvesen mener dagens ordning i Norge fungerer godt nok. Han understreker at kandidatene som kjører opp, uansett skal kunne girsystemet så godt at det ikke påvirker oppmerksomheten. Statens Vegvesen påpeker at løsningen med opplæring kan bli dyrere enn en førerprøve.

Etter vår oppfatning, har vi i Norge en god løsning, hvor kandidatene kan velge selv.

Det er også noen animerte klipp der vi mener det er den beste måten å vise situasjonen på. Bilder Vi har kjørt landet rundt og tatt trafikkbilder som viser ekte trafikksituasjoner.

Loading

Bildene er av høy kvalitet og viser vegsystemet slik det er i Norge i dag. Illustrasjoner Våre mange illustrasjoner og skilt er krystallklare på alle skjermer, uansett om det er en stor PC-skjerm eller liten mobilskjerm. Kontrollspørsmål Vi har kontrollspørsmål etter hvert tema for optimalt læringsutbytte Kundestøtte — Vi hjelper deg Vi vet at mange som tar teorikurset har spørsmål underveis som de gjerne skulle hatt svar på.

Dette krever riktignok at du har tilgang til internett, men det opptar minimalt med lagringsplass. Hvis du ikke finner det du leter etter der, kan du naturligvis ta kontakt med oss på andre måter.

Du finner kontaktinformasjonen vår her. Vi tilbyr derfor teoriprøver til bil klasse B, slik at man kan være forberedt til den teoretiske førerprøven som man må bestå for å få sertifikatet. Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS. Kjøp tilgang Oppgaver i samarbeid med NTSF Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge.

Har du lest dette? Hvem er på 1000 lappen

Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet». Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen. Teoriprøven for bil Om våre teoriprøver På teoritentamen.

FØRERPRØVEN APP Relaterte emner

Forsinkelse kan oppstå på grunn av ting vi ikke rår over, for eksempel uventet kø, ulykker eller lignende. Bruk gjerne vår elev-app, TABSelev for betaling. Du kan også betale på forhånd. Ta kontakt med din lærer eller kontoret. Avbestillingsrutiner Dersom du er forhindret fra å møte til avtalt kjøretime er det viktig at du gir beskjed så tidlig som mulig. All avbestilling skjer direkte til din kjørelærer. Avtalt kjøretime må avbestilles senest dagen før, før kl.

Førerprøven App
FØRERPRØVEN APP Kommentarer:
Forfatter på Førerprøven app
Bergstrøm fra Bodø
Jeg nyter dele interessante nyheter sint. Se over min andre innlegg. Jeg trives Cestoball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net