Yr Sande I Vestfold

  1. Mer om
Yr Sande I Vestfold

Holmestrand (Vestfold og Telemark), 16 moh. Trykk for å vise informasjon om dette stedet. VærvarselVærvarsel · I nærhetenI nærheten Holmestrand (Vestfold og Telemark), 26 moh. Trykk for å vise informasjon om dette stedet. VærvarselVærvarsel · I nærhetenI nærheten Sande Vestfold og Telemark, 10 moh Værvarsel i dag (01.08.2021): YR: sol, temperatur: 12.5° - 21.3°, nedbør: 0 mm, vind: 2.99 m/s Storm: delvis skyet, temperatur: 11.9° - 20.1°, nedbør: 0 mm Yr melder gråvær men opphold på formiddagen onsdag. Vi møter på parkeringen ved Sandetun kl 10.30 og da bestemmes hvor vi går

Fasadeplater gjennom luften «Fasadeplater fløy i Tønsberg, vann i kjellere fra Sande til Nøtterøy og trær knekker som fyrstikker tredje juledag.

Smøretips Montebellorennet

Mannskapene ved alle våre fire brannstasjoner har i ettermiddag håndtert skader i forbindelse med stormen som raser. Brannvesenet har ansvar for kommunene Færder, Holmestrand, Horten og Tønsberg i det tidligere Vestfold fylke.

Store deler av Norge har vært preget av uvær. Årsaken er et digert lavtrykk ute i Atlanterhavet. Meteorologisk institutt sendte ut hele 62 farevarsler tidligere på dagen.

Varslene gjaldt alt fra sterk vind og flom til jord- og snøras. Vi anbefaler at du går runden «med sola», og tar første vei til venstre, Østsideveien, med en gang du kommer over moloen.

italiaenred.com revebåsen

Den er skiltet «Kyststien», men skiltet er litt vanskelig å se fordi det står på et gjerde litt inn fra krysset. Skiltet «Østsideveien» kan også være temmelig innevokst. Herfra fortsetter Kyststien på sti gjennom trolsk og urørt skog med rik og varmekjær flora.

Foran denne fronten blir det økende vind i fjellet i Sør-Norge og kysten av Vestlandet. Så beveger nedbøren seg inn på Vestlandet og brer seg østover i løpet av natta, sier statsmeteorolog Ragnhild Nordhagen til Nettavisen. På Hurum-øya Mølen utenfor Tofte er det for eksempel varslet middelvind på liten storm og 23 sekundmeter.

Smøretips Montebellorennet

Full storm i Vestfold Lenger ut i Oslofjorden og sørover langs Vestfoldkysten blir det enda verre. På Tjøme er det for eksempel varslet full storm, men vinden er ventet å avta noe utover søndag formiddag.

Meteorologen kan ikkje seie så mykje meir nøyaktig kor regnet vil lande. I Førde er det svært sprikande nedbørsprognosar for laurdag.

Det blir ein del vind i helga også. Nå er lokale værdata gratis tilgjengelig for alle på nett og mobil. Totalt opererer vi et nettverk av 81 lokale værstasjoner i distrikts-Norge, forteller forsker Berit Nordskog som har det daglige ansvaret for LMT.

YR SANDE I VESTFOLD Relaterte emner

Venter kraftig vind både i nord og sør Meteorologene advarer: Vinden vil blåse friskt i fjellet i Sør-Norge og deretter enda kraftigere i deler av Troms og Finnmark. Fra natt til torsdag og fram til utpå ettermiddagen torsdag ventes det lokalt kraftige vindkast fra sør på 20 til 25 meter per sekund. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel for landsdelen. Utover torsdag ettermiddag ventes vinden å dreie på sørvest og minke over land, ifølge meteorologene. Flere lavtrykk skal passere Også i fjellet i Sør-Norge bør man ta seg i akt. Det første lavtrykket ligger i Norskehavet nå og kommer inn front mot Vestlandet i kveld.

Yr Sande I Vestfold
YR SANDE I VESTFOLD Kommentarer:
Redaktør på Yr sande i vestfold
Karlsson fra Tromsø
Se gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er unterhaltsam. jeg er glad i lese bøker oppover.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net