Kveldskjøring Hafjell

  1. Mer om
Kveldskjøring Hafjell

Kveldskjøring i Hafjell Hafjell har åpent for kveldskjøring hver tirsdag, onsdag og torsdag fra 26. Kveldskjøring er inkludert i dagskort Heiser, velkomstsenter/billettluke, skiskole, skiutleie og nøkkelutlevering Kveldskjøring i Hafjell Alpinsenter Hafjell har åpent for kveldskjøring hver tirsdag, onsdag og torsdag fra Hafjell har åpent for kveldskjøring hver tirsdag, onsdag og torsdag fra 4. Kveldskjøring er inkludert i dagskort og gjelder fra Tirsdag-onsdag og torsdag fra kl. Heiser: Hafjellheis 1, Kjusheisen og Backyard

Dessuten blir det kveldskjøring i parken. I tillegg vil dette gjøre at vi fremstår som enda mer snøsikre for dem som vurderer Hafjell som feriedestinasjon.

Hafjell Bike Park åpner juni

Det er Backyard, på baksiden av gondoltoppen, som nå får flomlys. Foto: Hafjell Det er myk snø og herlig vårføre i Hafjell.

Foto: Mari Aasbakken Det er myk snø og herlig vårføre i Hafjell. Foto: Mari Aasbakken Det var rekordbesøk og fullt belegg på Hafjell i påsken i år. Storhytten er innredet smakfullt i tradisjonell stil.

Norges 25 råeste alpinanlegg

Det er kort avstand til Hafjell Bike Park. Passer for familier som ønsker god plass i sommerferien sin. Med bil tar det ca 15 min fra Hafjell Camping til fjells eller du kan ta Gondolen i Hafjell opp til Mosetertoppen som er utgangspunkt for alle skiløyper.

Stisykling i Hafjell og Øyerfjellet.

Skiopplevelser i julegave

Hafjell Familieparadiset Hafjell I Hafjell slipper du å velge mellom familieferie og rå skikjøring. Her finner du begge deler. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg.

Hafjell alpinanlegg legger til rette for gode skiopplevelser på alle nivåer — fra nybegynner til ekspert. Skiskolen byr på gruppeundervisining og personlig trener til alle som ønsker å lære å stå på ski for første gang, gjenoppfriske teknikken eller få gode tips til å gjøre din skiopplevelse bedre.

Norsk Hytte Udlejning

All undervisning kan tilpasses alder eller ferdighetsnivå, enten i grupper med likesinnede eller alene. Hafjell skiskole har dyktige instruktører og varierte kurs for alle nivåer.

WiFi Hafjell tilbyr gratis wifi på alle restauranter, de fleste overnattingssteder og mange knutepunkter i bakken. Vår gjesteservice på Skitorget ønsker dere velkommen og gir dere komplett oversikt over tjenester som skiskole, skiutleie, aktiviteter og arrangementer som ligger sentralt plassert ved Gondolen.

Uten mat og drikke duger skihelten ikke! I Hafjell er afterski- og spisemulighetene mange. Et godt utvalg av lokale råvarer, samt høyt kvalifiserte kokker og servitører tilbyr en rikholdig meny på våre mange spisesteder.

KVELDSKJØRING HAFJELL Relaterte emner

Hafjell Skiskole Er du intressert i skiskole ta kontakt med skiskolen hafjell. Hafjell skiskole har meget gott utdannet og erfarne skiinstruktører som tar emot alle nivåer på alpint, langrenn, snowboard, telemark og park. I tillegg finnes det et godt tilbud for barn, 300 km langrennsspor og en terrengpark designet av noen av verdens fremste eksperter på området. Med en imponerende fallhøyde på 864 meter har Hafjell skianlegg en av Skandinavias lengste løyper. Tre dager i uka er det kveldskjøring.

Kveldskjøring Hafjell
KVELDSKJØRING HAFJELL Kommentarer:
Forfatter på Kveldskjøring hafjell
Brustad fra Steinkjer
Bla gjennom min andre innlegg. jeg er tent på Bearbeitung. Jeg trives lese bøker høytidelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net