Timebestilling Teoriprøve

  1. Mer om
Timebestilling Teoriprøve

Content [hide]

Teoriprøver for alle førerkortklasser, YSK, ADR, taxi, løyve, vinterdrift, Under teoriprøven må du bruke munnbind, og du må ha det med selv Du må også bestille time til teoriprøven på nett. Teoriprøven tar du på en trafikkstasjon. Her finner du aldersgrensene for å kunne ta Du må bestille time for fornyelse og innbytte av førerkort, teoriprøve, registrering av kjøretøy og skilt. Timer du bestiller kan være utenfor Sentralt på Buran, henter og bringer i hele Trondheim. Vennligst gi bare beskjed ved bestilling av kjøretime. Nærhet til bussholdeplass: Metro linje 1 o Du kan bestille time for teoriprøve og skranketjenester. Det vil si alt du kan ordne i skranken på trafikkstasjonen, for eksempel fornyelse

Email Det er svært mange som vil ta førerkortet, men det er også mange som rett og slett ikke møter opp til teoriprøven. Nå vurderer Statens vegvesen tiltak og sanksjoner for å dempe den uheldige utviklingen.

Nå blir det vanskeligere å få tatt teoriprøven

Til tross for koronarestriksjoner gjennomførte Statens vegvesen rekordmange teoriprøver i fjor. Alle oppkjøringer er avlyst ut mai. Gebyr: Gebyrer til Statens vegvesen vil være dyrere ved oppmøte, mens selvbetjening på nett er billigere.

Koronarestriksjonene har lagt begrensninger på antall kandidater vi kan ha i prøverommene samtidig. Dette vil vi fortsatte med, både for teoriprøver og andre tjenester ved trafikkstasjonene, sier Børstad. All avbestilling skjer direkte til din kjørelærer.

Avtalt kjøretime må avbestilles senest dagen før, før kl. Mørkekjøringsdemonstrasjon må avbestilles senest en uke før det skal kjøres. STANGE: Statens vegvesen hold­er trafikkstasjonene fortsatt stengt inntil videre for å begrense koronasmitte, men fra denne uka kan du bestille time for teori­prøve og skranketjenester.

Korona, Politi Nå åpner flere statlige etater gradvis opp for publikum

Det sier Cathrine Ohma, som er en av de heldige som har fått oppkjøring den siste tiden. Det fikk hun fordi vegvesenet i Stavanger har hatt oppkjøring to lørdager i sommer for å lette på presset.

Jeg ringte kontoret for å sjekke, og da bekreftet vegvesenet at de jobbet ekstra. Dette er dårlig gjort overfor andre som må vente lenger enn nødvendig, og det er dårlig bruk av felleskapets midler. Slik det er i dag har vi en betydelig overkapasitet på teoriprøver, sier Frode Børstad.

TIMEBESTILLING TEORIPRØVE Relaterte emner

Latskap og høy strykprosent skaper kø for teoriprøven Redaksjonen 4. Da blir det kø selv om Statens vegvesen har tilbudt nær 33. De kaller det latskap å ikke avbestille. Annonse Fersk statistikk fra Statens vegvesen viser at 14 prosent av alle bestilte teoriprøver blir avlyst fordi kandidaten ikke møter opp. Men det er store regionale forskjeller. Annonse Drøbak, Hafslund, Mysen og Risløkka Oslo trafikkstasjoner har også en høy andel ikke-møtt, men statistikken for disse trafikkstasjonene er ikke korrigert for stengte dager på grunn av korona.

TIMEBESTILLING TEORIPRØVE Kommentarer:
Rapportert den Timebestilling teoriprøve
Hanssen fra Vadsø
Jeg nyter utforske norske bøker positivt. Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av britischer Baseball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net