Yr Haugesund

  1. Mer om
Yr Haugesund

Trykk for å vise informasjon om Dagens værvarsel time for time og langtidsvarsel. Se værvarselet i tabell og graf Rogaland (Norway), elevation 13 m Haugesund (Rogaland), 25 moh. Trykk for å vise informasjon om dette stedet. VærvarselVærvarsel · I nærhetenI nærheten Fredag 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Sol opp

Gruppebilde av deltakerne som var med på den 24-timers UN Smart sustainable development lab under Nordic Edge 2019. I front står initiativtaker Kristian Mjøen fra Trondheim kommune. Foto: Ørjan Aarmo I løpet av 2020 har samarbeidet blitt til Bærekraftnettverket som er en del av det nasjonale Bærekraftløftet, en felles dugnad på tvers av sektorer.

Sammen med fylkeskommunene Viken, Trøndelag og Møre og Romsdal har de nå dannet bærekraftnettverket. Nettverkets ambisjon er å samle norske kommuner og fylkeskommuner til felles innsats. Bærekraftsnettverket vil samarbeide nasjonalt, og handle lokalt. Arbeidet vil komme til syne i form av lokale utviklingsprosjekt, involvering av innbyggere, samarbeid med næringslivet og lokale prioriteringer som setter sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft høyere på dagsorden.

Bakteppet for Bærekraftsløftet er FNs 2030-agenda for bærekraftig utvikling, og bærekraftsmålene. Smart kunst Det overordnede målet med smart kunst er å fremme kunsten og kunstnerens rolle i samfunnet.

Arbeidet er forankret i både kulturplanen og smartbyens veikart, og prosjektene fordeler seg innen områder som kunstnerøkonomi og kulturnæring, digitale formidlingsløsninger og bruk av kunstnerisk forskning og metodikk innen byutvikling og planlegging.

SK Brann, Fotball BA

Utøvere og institusjoner innen alle kunstfelt er relevante partnere i smart kunst-samarbeid, så satsingen har et bredt nedslagsfelt. Den er planlagt til oktober 2020, men det er fortsatt usikkert hvorvidt den går fysisk eller digitalt. Stavanger har allerede markert seg innen demokrati, tillit, medvirkning, involvering og samskaping, så dette blir tema for vår programdel. Smart kunst-prosjektet er koblet på planleggingen av Hillevåg bydel, og skal allerede før sommeren i gang med kartlegging av ESSO-tomten, hvor kunstnere deltar i arbeidet.

Målet er å styrke kulturbransjen i begge byene, gjennom fleråring utveksling og samarbeid. Grunnet reiserestriksjoner og usikre tider for kulturaktørene i begge land, er oppstart utsatt på ubestemt tid.

Last ned også: Unilabs haugesund

Utlysningen til digitale tverrfaglige samarbeid Smartbyen og kulturavdelingen gikk sammen med Filmkraft om å utlyse 300 000 kroner til to nye digitale og tverrfaglige samarbeid. Dette for å stimulere og støtte opp om den endringsviljen flere kulturaktører allerede viste.

Langtidsvarsel for Haugesund

Samarbeidet med Filmkraft var svært godt, og det er et gjensidig ønske om å utvikle dette videre. Utlysningen mottok søknader fra omtrent 60 aktører. Smartbyen bistår i prosjektet, som skal teste ut nye digitale verktøy, som skal invitere og involvere publikum slik at de også selv får skape fortellinger om skulpturene.

Prosjektet skal ferdigstilles innen utgangen av 2020.

May Johannessen dokumenterer Broken Column skulpturen utfor Natvigs minde. Prosjektet gir innsikt og kunnskap om praktiske, juridiske og økonomiske forhold tilknyttet løsningen.

Sarpsborg — Lillestrøm 18.

Langtidsvarsel for Haugesund italiaenred.com

Stadion tar 5100 tilskuere, og 16. Fredag var det rundt 100 billetter igjen til 08-fansen. VÆR: Huff og huff, dette blir grått og vått. Det er meldt kraftig regn, 7 grader og svak vind fra sørøst lørdag kveld. LSK har kun to tap, men kun to seirer. Strømsgodset — Aalesund 18. Marienlyst har kapasitet på drøyt 8000 sitteplasser, dermed går det mot stinn brakke.

VÆR: Det er dessverre meldt regn, 8 grader og svak vind fra sørøst.

Fremdeles høyt smittetrykk i Haugesund nå er også fullvaksinerte smittet

Straks etter ser vi toppen på Orkjå, 174 m. Hvis vi vil ha en rundtur, tar vi stien mot sør og går først nedover og så opp mot Kvednahaugen.

Deretter ned til Stemmen ved Eivindsvatnet og ned Ramsdalen til Haraldsvang. Derfra går vi vegen på østsida gjennom Haraldsvang og ut i Austrheimsvegen og tilbake til bilen.

Haugesunds Avis

Tur 3: Kattanakk - Orkjå Like etter parkeringsplassen tar vi inn på gruset sti langs et inngjerdet kommunalt lagerområde.. Vi holder helt til venstre over en graskledd mark og finner snart rødmalte stikker. For i størst mulig grad å unngå myrområder er stien lagt i skogkanten under Svartaberg. Show more About Live scores service at SofaScore livescore offers sports live scores, results and tables.

Follow your favourite teams right here live!

19 til sykehus etter Tesla

Det betyr at det vil være noen som blir syke hvis de blir smittet rett etter at de er vaksinert. Og full beskyttelse har man ikke før det har gått cirka en uke etter at man har fått andre dose, sa avdelingsdirektør Line Vold i FHI.

Fylkeslege i Rogaland, Janne Dahle-Melhus, forteller at ferdigvaksinerte må forholde seg til de gjeldende smittevernreglene. Derfor er det ennå ikke sluppet opp for de fullvaksinerte, forklarer hun.

YR HAUGESUND Relaterte emner

Det spilles full runde i eliteserien og 1. Her får du alt om billettsalg, værmeldinger og tabellsituasjon før kampene i eliteserien. Og vi må selvsagt ta med Branns kamp i Obos-ligaen mot strilene i Nest-Sotra. Stadion tar 6100 tilskuere, og Glimt opplever godt salg. Glimt har fattige to poeng etter åtte runder, mens TIL har fire poeng etter en seier og en uavgjort.

YR HAUGESUND Kommentarer:
Forfatter om Yr haugesund
Holten fra Steinkjer
jeg liker rapporterer norske nyheter merkelig. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Brettbahnrennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net