Strikke Kilehæl

  1. Mer om
Strikke Kilehæl

Felles for alle tre hælene er at de strikkes over halvparten av maskene (dvs over 24 masker I denne DROPS video viser vi hvordan strikke kilehæl til tøffelen Cable Cozy i DROPS 124-13. Vi har allerde strikket skaftet på tøffelen og kileankel Du kan strikke hæl på en enkel måte med german shortrows. Strikkezilla alias Tina Hauglund viser deg hvordan. Oppskriften på sokkene finnes Sådan strikker du en kilehæl på dine Tå op sokker med tyske vendepinde (Magic-Loop Strikk 27 av de 28 maskene, og snu. (Du skal altså ikke strikke den siste masken. Jeg overfører den ustrikkede siste masken til egen pinne (evt

Slik ser det ut når du er klar til å strikke to vridd sammen: Når du har strikka to rette masker vridd sammen, har du ennå masker igjen på pinnen, men du skal ikke strikke ut omgangen!

Har du lest dette? Dale strikkeoppskrifter

Snu derimot arbeidet og strikk vrangt tilbake. Når du har 9 masker igjen på pinnen strikker du to masker vrangt sammen. Se på bildene: Når du har strikka to vrange masker sammen, snur du arbeidet og strikker rett fram til du har 8 masker igjen på pinnen.

Sokker av Nina Granlund Sæther by Cappelen Damm AS

Hvordan man "snur" hælen er en smaksak. Jeg strikker som regel kilehæl, det er det jeg har gjort her. Resten av foten unntatt tåpartiet skal strikkes med mørk grått. Før jeg starter på hælen flytter jeg 3 masker fra hver frempinne over til hælpinnene.

Wenches Sokker på pinnene og et lite hjerte

Du har nå 16 m på hver av de to pinnene du strikker hælen over. Tråden ligger nå mellom de to rettmaskene den ene du startet omgangen med og den du avsluttet med Strikk rett ut den første pinnen 16m, snu og strikk vrangt tilbake over begge pinnene totalt 32 m,dette er første pinne på hælen.

Strikk totalt 21 omganger før du begynner å runde hælen. Du er nå på rettsiden av arbeidet. Strikk til det gjenstår 5 masker på den første av de to pinnene- strikk 2 vridd rett sammen, så de 3 gjenstående maskene rett. På neste pinne strikker du 3 masker rett, 2 rett sammen, og deretter rett ut pinnen. Strikk vrangt tilbake over begge pinnene.

A's ALMANAKK: Liten sokkeskole

Gjenta fellingen to ganger til, men da strikker du til du har 4 m igjen på første pinne, 2 vridd rett sammen, strikk de to gjenværende maskene rett, start 2. Jeg har mange interesser som du vil se her, bl. Og stelle i hagen er min rekreasjonstid, liker å se det vokser og gror.

Liker og ha det fint og ryddig rundt meg. Etter litt googling fant jeg nemlig oppskrift på en type hæl jeg ikke har prøvd før, og DEN greide jeg.

Strikkeoppskrift: Lær å strikke sokker på 5 minutter

Bruk to pinner, og strikk frem og tilbake. Her er halve hælen strikket. Jeg har fordelt maskene på 3 pinner kun for at det skal sees bedre på bildet hvordan fellingen i sidene ser ut.

Snu arb og strikk 9 m. Snu arb og strikk 10 m tilbake, fortsett slik til du har strikket 24 masker før du skal snu.

Skautrollet: Ullsokker

Pass på at du skal fortsette å strikke glattstrikk slik at du justerer den siste pinnen så du kommer inn i omgangen igjen. Med denne hælfellingen synes mange det er irriterende med den lille hullraden som dannes på diagonalene. Slik som dette tetter jeg hullene dersom garnet ikke er for tykt Det som gjelder her er den masken langfingeren min peker mot. Her strikker jeg opp en ekstra maske!

Masken er strikket opp og lager et HULL! Ikke bry deg om det: Strikk den siste masken før du skal snu. Du har egentlig nå en maske for mye. Trekk den masken du strikket opp over den siste masken du strikket. Nå har du akkurat så mange masker som du skal ha og hullet er tettet.

Når hælfellingen er strikket ferdig med tetting av hullradene skal den se omtrent slik ut: Slik ser fellingen ut fra siden, når den er tett. Denne sokken skal bli en sneakerssokk derfor den korte vrangborden EDIT: I ettertid har jeg funnet ut hvordan jeg strikker denne fellingen slik at det ikke blir en rad med hull i sidene, det innlegget heter hælfelling uten hull.

STRIKKE KILEHÆL Relaterte emner

Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker, og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis. På disse sokkene brukte jeg et nokså tykt garn til sokker, og pinnestørrelse 4. Da er det enklere å se hvordan man strikker, og eventuelle feil man gjør. Sokkene her er damestørrelse 38-40. Tabell for skostørrelse og ca lengde på fot sokker Bruk f.

STRIKKE KILEHÆL Kommentarer:
Forfatter om Strikke kilehæl
Stensland fra Gjøvik
jeg elsker lese bøker også. Se over min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Chester-le-Street.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net