Xxl Storo

  1. Mer om
Xxl Storo

XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede. Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus Hos XXL på Storo Storsenter finner du mengder av sport- og villmarksprodukter under samme tak. Vi tilbyr alt fra fotballsko og yogamatter til telt og I morgen kl 06.30 åpner XXL dørene til den helt nye butikken på Storo - på hele 3000 kvadratmeter XXL Storo fra Nydalen, Oslo XXL er sportskjeden som ekspanderer rasket i Norden. Vår forretningsidé er enkel: Stort utvalg, kjente merkevarer og xtra xtra lave priset

Se dette: El sykkel xxl

Han sier imidlertid at det er for tidlig å si noe om hvor stor omfanget er, eller hvem som har vært involvert. Vi er leveringsdyktige, men noe av konkurrentene våre begynner å gå tomme, sier han, som regner med at prisene vil ligge på omtrent samme nivå fremover. XXL prøver å motvirke dette ved å selv bli størst på netthandel innen sportssegmentet.

Sabrura Sticks Sushi

I dag har XXL 31 varehus i Norge. Flere er på trappene, og lokalt er det varslet at de skal åpne på Madla i Stavanger, i Kristiansund og på Stoa utenfor Arendal. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som ansatt hos oss bør du ha en glødende interesse for varene vi selger. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd gjennom god kundebehandling. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester.

Om høsten er det fantastisk å sykle, både på landevei og i skog og mark. Men det er viktig å kle seg godt.

MER SUSHI MED NY SABRURA

Foto: XXL Derfor er sykkeljakker og -bukser stort sett alltid vind- og vanntette foran. Mens bakdelen har et stoff som transporterer fukt vekk fra kroppen. Gode priser og lett å få hjelp! An Ryddig og romslig butikk med godt utvalg og god service, tilgjengelig betjening. Ha Stor butikk, har det meste.

Kvik – Kjøkken, bad og garderobe – Alle har rett til et kult kjøkken

Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd gjennom god kundebehandling. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester.

Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

XXL STORO Relaterte emner

Gode priser og lett å få hjelp! An Ryddig og romslig butikk med godt utvalg og god service, tilgjengelig betjening. Ha Stor butikk, har det meste. God plass mellom reolene. Lite kunder på dagtid.

XXL STORO Kommentarer:
Redaktør på Xxl storo
Jørgensen fra Tønsberg
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Bodyboarding. jeg liker lese om Norge langt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net