Øyvind Eikrem

  1. Mer om
Øyvind Eikrem

Yvind Eikrem er en norsk sosialantropolog og psykolog. Han er førsteamanuensis ved Institutt for sosialt arbeid ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim yvind Eikrem (født 1973 i Trondheim) er en norsk sosialantropolog og psykolog. Han er førsteamanuensis ved Institutt for sosialt arbeid ved Norges Det moderne økonomiske livs mytiske og magiske dimensjoner. Bidrag til en mer ambisiøs økonomisk antropologi Granskere konkluderer med at Øyvind Eikrem ved NTNU har hatt tilgang til Facebook-profilen med navnene Einar Tambarskjelve, Einar Tamburi og Før sommeren ble det kjent at ledeIsen ved NTNU ville gi førsteamanuesis Øyvind Eikrem sparken etter rasisme-sak. Nå blir han leder for det

Er anti-globalist Til Universitetsavisa sier Eikrem at Demokratene var det partiet som står han nærmest politisk.

Synes du det passer? Selv karakteriserer det seg som et anti-globalistisk parti. I disse samfunnene var dovenskap den mest verdifulle aktiviteten, sier Eikrem.

Har du lest dette? Fascisme definisjon

Lite latskap Få moderne land verdsetter latskap offentlig i dag. Det langt fra bare inntekten som arbeidet skaper.

Mange har mye av identiteten sin knyttet til jobben. Allerede morgenen etter at intervjuet ble offentliggjort, mottok Eikrem en e-post fra instituttstyrer Riina Kiik med ordre om å melde seg umiddelbart, opplyser Universitetsavisa.

Kiik hevdet at «hele instituttets omdømme er blitt skadet fordi du står fram som forsker og 1. Hun fikk hjelp av stipendiat Anne Aasback. Han ble altså utsatt for spionasje av stipendiater fra sitt eget institutt. De bemerker også at Eikrem ikke har vært villig til å kommentere om det er han som er avbildet på det to bildene.

Psykolog Dr. Øyvind Eikrem

Han har hevdet at de er ulovlig ervervet og overlevert, og dermed utilbørlig som bevis. Han ble også bedt om å levere fra seg sine to jobb-PC-er for eventuelle underøskelser. Ifølge konsulenter som bisto NTNU, kunne maskinene inneholde informasjon om den aktuelle Facebook-kontoen.

Men etter dette meldte han PC-ene stjålet, så det ikke var mulig. SVWT har vektlagt en epost-korrespondanse han hadde med nettsedet Resett dagen før artikkelen i Filter Nyheter ble publisert.

Øyvind Eikrem Arkiver

Mesteparten av innholdet i denne korrespondansen er sladdet i versjonen av rapporten Forskerforum har fått. Men ifølge SVWT er denne med på å «underbygge at profilen ble opprinngelig opprettet for Eikrem, og at Eikrem i det minste har hatt tilgang til, eventuelt vært en av flere, som har disponert den aktuelle kontoen. Men også: «Vi kan imidlertid ikke utelukke at brukernavn og passord til den aktuelle kontoen er delt mellom flere personer, hvoretter det ikke kan utelukkes at det kan være flere personer som har disponert den aktuelle Facebook-kontoen.

Følgelig kan vi heller ikke konkludere på spørsmålet om hvem som har publisert de av Filter Nyheter omtalte ytringer». Det er reaksjonen på en artikkel fra en innvandringsfiendtlig nettside med tittelen: «Asylsökaren Abdullah: «Jag har kommit for å stanna för evigt — inte jobba».

Artikkelen ble delt og i kommentarfeltet skrev pseudonymet Dwayne Elizondo Camacho: «Han der kunne jobbe i bomullsåkeren.

Debatt, NTNU Rørsla slår tilbake med skittent spill

Og med en god slavedriver, så kunne kanskje litt bli gjort på tross av den elendige innstillinga. Eikrem er nå sykemeldt. Tore Oksholen redaktør, Universitetsavisa torsdag 27. Han ble intervjuet av en journalist i Resett, som utba seg en kommentar i forbindelse med dobbeltdrapet på de to afghanske mennene i Trondheim nylig.

Stikkord: Øyvind Eikrem

Intervjuet ble publisert på Resett forrige tirsdag. Neste morgen fikk Eikrem en epost fra instituttstyrer Riina Kiik, hvor hun kaller ham inn til møte umiddelbart.

Her skriver Kiik blant annet at «hele instituttets omdømme blitt skadet fordi du står fram som forsker og 1. Eikrem forteller at han opplevde lederen som svært sint, og hele seansen som ubehagelig.

Belagt med tabu I intervjuet sier han blant annet at «fremstillingen av hendelsen dobbeltdrapet, red. Her finnes en nødvendig kontekst å ta med i betraktningen; Norge lar en masse unge menn komme hit, man fremstiller mennene som hjelpeløse stakkarer, som små barn som trenger omsorg, og at man bare må behandle dem godt, så kommer det til å gå bra.

ØYVIND EIKREM Relaterte emner

Da går sosialantropologien på børs. For på børsen finner man folk som driver med både magi og ritualer, mener Øyvind Eikrem. Slik karakteriseres ofte finansmarkedet. Markedet kan se ut til å ha sinnsstemninger, som om det var en person av kjøtt og blod. Kan børsen føle seg uggen?

ØYVIND EIKREM Kommentarer:
Forfatter på Øyvind eikrem
Waage fra Drammen
Se gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er Pferderennen. jeg elsker studere dokumenter mindre.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net