Datateknologi

  1. Mer om
Datateknologi

Content [hide]

Datateknologi er en helt sentral del av alle fremtidsrettede teknologier, som for eksempel kunstig intelligens, medisinsk teknologi og søkemotorteknologi De 2 første årskursene består av 16 obligatoriske emner som danner et godt grunnlag i datateknologi (9 emner På studiet i datateknologi lærer du programmering, testing og utvikling av datasystem. Du lærer ikkje berre prinsippar og teknikkar Datateknologi handler om å bygge komplekse IT-systemer som er til nytte for mennesker og samfunnet generelt. Datautdanningen gir et godt grunnlag for en Datateknologi er studiet for deg som ønsker å designe, modellere og utvikle avanserte nettbaserte datasystemer med fokus på pålitelighet og sikkerhet

Har du lest dette? Slankemiddel best i test

Fakultet for ingeniør- og naturvitskap har om lag 300 tilsette og om lag 3200 studentar. Fakultetet har eit breitt utdanningstilbod både på bachelor og masternivå innan ingeniør- og naturfag, samt PhD-utdanning innan datateknologi. Mohnsenteret for innovasjon og regional utvikling forskar på innovasjon og tilbyr masterutdanning innan innovasjon og entreprenørskap. Dykkarutdanninga tilbyr eittårig fagskuleutdanning.

Datateknologi master 5 år Universitetet i Stavanger

Hovuddelen av fakultetets verksemd er i Haugesund, Bergen, Sogndal og Førde, men vi tilbyr også desentralisert utdanning i Florø, Kristiansund og på Stord. Som elev vil du få grunnleggende kompetanse innenfor elektriske installasjoner, maskiner og apparater. På Vg2 velger du fordypning programområde som du ønsker å spesialisere deg innenfor.

I både Vg1 og Vg2 har du yrkesfaglig fordypning, der du får teste ut ulike lærefag og læresituasjoner. Tilpasset opplæring favner også læringsmiljø og vurderingsarbeidet.

Skolen er tett på elevene fra første skoledag. Elevmedvirkning og elevdemokrati Elevmedvirkning og elevdemokrati er viktig for Nordkjosbotn videregående skole.

Master programmer i Datateknologi

Det settes av 40 minutter til Kandidaten møter på angitt sted til angitt tid. Eksamensoppgave med konkret arbeidsoppdrag blir utlevert og gjennomgått. Eksamen skal foregå i et lokale som er egnet og inneholder utstyr, verktøy og materialer som er relevant for oppgaven.

Den praktiske delen som skal gjennomføres tar utgangspunkt i tema fra forberedelsesdelen. Tverrfaglige emner som HMS, planlegging, dokumentasjonsarbeid etter praksisøkten er avsluttet.

Last ned også: 1 liter bensin pris

Kandidatene blir deretter kalt inn en og en, til 20 minutters gjennomgang av det utførte arbeidet og tilhørende dokumentasjon. Oppfølgingsspørsmål må bli stilt for å avdekke mest mulig av kandidatens tverrfaglige kompetanse. Foto: Silje Lepsøy Besøk oss på åpen dag Få informasjon om tilbudet vårt og en omvisning på skolen.

Snakk med lærere og elever, og ta opp de spørsmålene du måtte ha.

DATATEKNOLOGI Relaterte emner

Logisk tenkemåte og kreativitet er også viktig, både for å kunne løse konkrete oppgaver og for å utvikle nye produkter. Ofte er det et krav at du har godt fargesyn. Utdanningsprogrammet fører til et mangfold av yrker for installasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer. Det stilles strenge krav til kvalitet, pålitelighet, sikkerhet og dokumentasjon. Noe av det elevene gjør er å trene på å programmere PLSer. På Notodden videregående skole har du følgende muligheter etter Vg1 elektro: Vg2 Ele nergi og e-kom Notodden videregående skole har én klasse Vg2 Elenergi og ekom.

DATATEKNOLOGI Kommentarer:
Forfatter på Datateknologi
Tveter fra Mo i Rana
jeg liker lese bøker ærlig talt. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Billard mit vier Bällen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net