Lavprisekspressen Oslo

  1. Mer om
Lavprisekspressen Oslo

Content [hide]

Lavprisekspressen.no er lavprisbussen mellom Oslo - Kristiansand og Oslo - Stavanger. Lavprisekspressen.no er første lavpristilbud med buss i Europa Ekspressbusselskap med priser fra kr. 99,- hver vei på strekningene: Oslo - Kristiansand - Oslo Oslo - Arendal - Oslo Oslo - Stavanger - Oslo Avgang og Lavprisekspressen Oslo-Kristiansand-Stavanger starter opp igjen mandag 15.06.20 etter å ha vært midlertidig innstilt siden Med NW192 Konkurrenten får du reise rimelig og komfortabelt langs Sørlandskysten mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger. Se ruteinfo, søk etter avganger og Oslo Bussterminal,Schweigaards gate

Dette ble starten på det motoriserte kollektivtilbudet vi kjenner i dag, et tett nett av busslinjer som får Oslos hjul til å gå rundt.

Busstransporten åpnet for transport til steder som lå utenfor området hvor infrastrukturen lå fast i bakken, og var langt mer fleksibel enn trikken. Dette skapte transportmuligheter for mange flere innbyggere, og har derfor vært sentralt for byutviklingen.

Det må da kontaktes eget forsikringsselskap for refusjon av kjøpte reiser. Husk at det også må reserveres plass for følgende ved bestillingen: All overskytende bagasje over 20 kg eller 1 kolli.

Bagvogn og annet som opptar egen seteplass. Ordinær lavpris For overforstående som ikke er bestilt og angitt på billetten kan ikke bli tatt med i bussene. På grunn av mangel på plass kan ikke sykler medbringes på Lavprisekspressen.

Lavprisekspressen dag og natt

For bestilling over telefon må kredittkortopplysninger oppgis. Kortere reisetid — kun stoppbetjening ved registrert påstigning og avstigning Vi prioriterer å gjøre din reisetid så rask og effektiv som mulig.

Trondheim Lufthavn Værnes ligger 2 timer og 45 minutter fra Oppdal, og har direkteruter fra hele Norge. Fra Oslo går det tog tre-fire ganger per dag.

Til Kristiansand for 5 kr

Se våre rutetider for å få oversikt. Har du mistet eller glemt noe?

Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 160 Undergrund 3 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Lavprisekspressen kjører uten bussbytte alle dager Lavprisekspressen har ikke bussbytte i Kristiansand slik at du kan slappe av på samme sete hele veien mellom Oslo og Stavanger.

I relasjon: Lussevika

Lavprisekspressen kjører alle dager mellom Oslo-Kristiansand-Stavanger.

LAVPRISEKSPRESSEN OSLO Relaterte emner

Lavprisekspressen kjører mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger. Værnesekspressen kjører mellom Trondheim og Trondheim Lufthavn Værnes. Torpekspressen kjører mellom Oslo og Torp Sandefjord Lufthavn. Rutetidene er tilpasset flyselskapenes ankomst- og avgangstider. Unibuss Tur tilbyr markedets største utvalg av busser med turbusser med opp til 58 seter, minibusser, rutebusser og veteranbusser.

LAVPRISEKSPRESSEN OSLO Kommentarer:
Rapportert den Lavprisekspressen oslo
Holen fra Bergen
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Hirschjagd. jeg er glad i rapporterer norske nyheter lystig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net