Interiørkonsulent

  1. Mer om
Interiørkonsulent

Interiørkonsulenter planlegger gode og funksjonelle løsninger for innredning av rom, alt fra private hjem til bedriftslokaler Interiørkonsulenten planlegger og gjennomfører hele eller deler av innredningsprosjekter for private og offentlige miljøer Våre interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med valg av farger og materialer, møbler og interiør for å INTERIØRKONSULENT VED OPPUSSING / INNREDNING Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder interiørkonsulent. Med vår kompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming, kan vi hjelpe deg med Jeg er utdannet Interiørkonsulent ved Høyskolen Kristiania i Trondheim og har i tillegg 11 års interiørerfaring bl.a hos Backe i

Ledige stillinger

Vi kan hjelpe deg med å skape et skreddersydd hjem som er tilpasset dine behov, din smak og ditt budsjett. Gi boligen det lille ekstra med unike og personlige rom Det er mange ting du må tenke på når du skal skape et helhetlig uttrykk i et rom.

Fargevalg, tekstiler, plassering av møbler, plassutnyttelse og småinteriør er alle viktige elementer i et interiør, og som sammen skaper helheten i rommet. Jeg har 5 års tidligere erfaring som interiørkonsulent og kunderådgiver i butikk, og har i senere tid sertifisert meg innen belysning i bolig og som fargeveileder.

I 2016 kom Randi med på laget og sammen skal vi bli Jærens ledende interiørkonsulenter! Randi Jelsa Skrettingland Interiørkonsulent og fargeveileder Jeg er en fargerik og glad person som alltid har vært lidenskapelig opptatt av interiør.

Akkurat som Bente så kommer også jeg fra Varhaug, og jeg er Cube-delen av firmaet vårt. Din Boligkonsulent består av 6 dyktige interiørkonsulenter med lang erfaring og høy kompetanse.

Norges ledende kveldsskole for design og interiør.

Vi hjelper deg med både små og store innredningsprosjekter tilpasset dine ønsker og ditt budsjett. Dette betyr at det alltid vil forekomme noen unøyaktigheter og feilregistreringer.

Last ned også: 46 dollar to nok

Dette er en manuell prosess og feil kan forekomme. Belysning er et område mange føler at de trenger hjelp med, og så prøver vi rett og slett å kartelegge kundens ønsker og behov. Styrerud forklarer at slike "små-oppdrag" er noe til svært ofte gjennomfører: SISTE SJANSE: Knallgode kupp på sommersalget - Kundene er som oftest kjempefornøyde med å ha fått litt hjelp og gode råd uten at det har kostet en formue, og ofte får vi høre at de er takknemmlige fordi de ved å ringe oss kanskje unngikk dyre bomkjøp og feilinvesteringer til hjemmet.

Ledige stillinger

Som interiørkonsulent er gode planløsninger og smarte løsninger en selvfølge. Jeg ser det lille ekstra og utnytter rommene på best mulig måte. Kjøkken, bad, vaskerom og garderobe er noe jeg har bred erfaring med.

INTERIØRKONSULENT Relaterte emner

Drømmer også du om å forvandle boligen din til et personlig hjem med særpreg? Eller trenger du hjelp til utforming på arbeidsplassen din? Vårt mål som interiørkonsulenter er å finne den beste løsningen for deg. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker og behov, og lager løsninger som passer til din stil og budsjett. Hva kan vi hjelpe deg med? Sammen går vi gjennom deres behov og ønsker, og vi kommer allerede her med gode tips og råd. Vi leverer ferdig møbleringsplan i 3D.

INTERIØRKONSULENT Kommentarer:
Rapportert den Interiørkonsulent
Stenersen fra Arendal
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Fujian weißer Kran. jeg liker utforske norske bøker virkelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net