Xbox Kontroll

  1. Mer om
Xbox Kontroll

Content [hide]

Xbox One S trådløs kontroll (hvit) - Xbox One S trådløse kontroll kommer i et slankt og mer ergonomisk design med tekstur som sørger for et godt grep Her kan du se hele vårt utvalg av tilbehør til Xbox Series X, Xbox Series S og Xbox One! En ekstra kontroll, ratt, kabler, ladere eller annet smart tilbehør Opplev den moderniserte trådløs Xbox-kontroller, designet for økt komfort under spilling. Hold deg i mål med teksturert grep, sømløs opptak og deling av Se beste pris på Microsoft Xbox One Trådløs kontroll (Original). Les tester og omtaler før du kjøper Sammenlign priser på Håndkontroller for Xbox One. Finn tilbud på 41 produkter fra Microsoft, Razer, PDP og mye mer

Test: Ny kontroller til Xbox

WhatsApp Hvis du prøver å spille på PC og foretrekker en kontroller over mus og tastatur, har du muligheten til å bruke en Xbox One-kontroller. Og siden Windows 10 nativt støtter Xbox One-kontrolleren, er oppsettet utrolig enkelt.

Du vil kanskje like: Xbox kontroler za pc

Men måten du kobler kontrolleren din til PCen, kan imidlertid variere litt avhengig av hvilken type Xbox One-kontroller du har, og hvilken metode du vil koble til. Uansett, prøv å koble det i dette tilfellet med kabel for å kunne utelukke dette problemet helt.

Generelle råd hvis du har problemer med Xbox-kontrolleren Først av alt er det ganske viktig at du sørger for at firmwareprogramvaren er oppdatert.

Last ned også: T91 fjernkontroll

Konfigurer alle knappene på kontrollen for å få den layouten som passer din spillestil best, enten du spiller Call of Duty eller Halo. Med den samme skannefunksjonen kan du se hvilken NPC som har noe å si. Dette er en fin måte å glede seg over korte ekstrahistorier. Mens du løper rundt i Shibuya foregår det alltid en rekke snakk rundt karakterene, men disse boblene forstyrrer ikke spillets flyt.

Dette er bra, siden eventyret tar rundt 50 timer å fullføre. Hvis dette høres interessant ut er det bare å dra på eventyr i Tokyo med Rindo og vennene hans.

Hvordan koble en Xbox One

Til å begynne med brukes den bare til å koble en lader for å lade smarttelefonen, eller koble en datamaskin til den. Med denne kabelen kan du det koble en hel haug andre enheter, og hva som interesserer deg, a Xbox One-kontroller. Det vil ganske enkelt fungere som en standard USB-port som en datamaskin kan ha.

Hvis du roterer styrekrysset på den nye Xbox 360-kontrollen, spretter selve krysset opp og krysset er mye bedre enn den gamle «plata». Kontrollen tolker trykkene dine riktig og endelig er det mulig å spille for eksempel «Street Fighter IV» med håndkontroll på 360.

Hvitevarene i vårt sortiment er som regel utgåtte modeller eller kan har mindre kosmetiske skader som en ripe eller en bulk. Disse vil ikke synes når produktene er montert.

XBOX KONTROLL Relaterte emner

Test: Ny kontroller til Xbox 360 Bedre enn den gamle, men ingen grunn til å løpe å kjøpe. Styrespakene er deilig presise, både knappene foran og skulderknappene har en fantastisk respons, og både knapper og spaker er godt plassert. Likevel, 360-kontrollen har et svin på skogen og det er styrekrysset. I tillegg til å være litt løst, har det ingen tydelig definerte kanter. Det er vanskelig å vite nøyaktig hvilken retning kontrollen tror du trykker ned, noe som for eksempel er irriterende i presisjonsspill som slåssespill. Nå har Microsoft endelig sluppet en ny kontroll og gjort noe med styrekrysset. Hvis du roterer styrekrysset på den nye Xbox 360-kontrollen, spretter selve krysset opp og krysset er mye bedre enn den gamle «plata».

Xbox Kontroll
XBOX KONTROLL Kommentarer:
Forfatter om Xbox kontroll
Engan fra Molde
Jeg nyter lese tegneserier knapt. Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Hala.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net