Kompani Lauritzen Sesong 2

  1. Mer om
Kompani Lauritzen Sesong 2

Kompani Lauritzen er en norsk realityserie som går på TV 2. Ideen bak programmet oppstod i 2015 da Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen diskuterte nye konsepter. Sesong 1 hadde premiere 7. 2020, og serien ble en stor seersuksess Sesong 2 / 20 episoder Dag Otto inviterer 14 kjendiser til å delta i hans spesialutdanning, der de gjennom streng militær disiplin og beinharde øvelser og TV 2- og programlederduoen Kristian Ødegård (46) og Dag Otto Lauritzen (63) gjenskaper fjorårets TV-suksess med en ny sesong av «Kompani I Kompani Lauritzen kaster tidligere proffsyklist og fallskjermjeger Dag Otto Episode 1 - Palmesjokk - del Kompani Lauritzen er en norsk realityserie som går på TV 2. Ideen bak programmet oppstod i 2015 da Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen diskuterte nye

Finale lørdag: Dette har Kompani Lauritzen

Jeg står nederst og tar imot fireåringen min. Men jeg håper at jeg kommer inn i en boble som gjør at jeg klarer det, siden jeg egentlig ønsker å være tøff. Jeg roter vekk ting ofte og kan gå og snakke i mobilen mens jeg leter etter den.

Vi vurderer å spille inn i Åndalsnes på nytt, sier programredaktør i kanalen, Kathrine Haldorsen. Disse kjendisene skal være med i sesong to av «Kompani Lauritzen» Flere av kjendisene aner egentlig ikke hvorfor de takket ja til deltakelsen.

Forrige uke ble årets deltakere sendt inn på rekruttskolen, der de skal bli testet i både psykiske og fysiske øvelser «i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial», slik Lauritzen selv beskriver TV-konseptet. Video øverst: Se hvordan det er gått med kjendisene så langt! Ifølge henne selv er hun livredd for å bli for sliten - noe som også er grunnen til hvorfor hun takket ja til deltakelsen. Ettersom jeg aldri har hatt motivasjon til å presse meg til det ytterste har jeg heller avfunnet meg med å være middels i alt, og at jeg må unngå alt som kan gjøre meg for sliten.

Det har jeg lyst å gjøre noe med.

Kompani Lauritzen

Selv om jeg vet at det kommer til å koste mye av meg, sier Myhre. Til Nettavisen kunne hun fortelle at hun hadde søkt råd hos sine to gode venner, tvillingene og influenserne Vita og Wanda Mashadi, som begge var med i den første sesongen av TV-konseptet.

Les også: Vita Mashadi mottok kjærlighetsbrev fra drapsmann: Jeg var redd i flere måneder - Men det var egentlig ikke så mye å hente av råd fra dem. De er jo den type mennesker som liker å presse seg, og synes det er digg. Det er jo ikke jeg, uttalte Myhre rett før hun dro inn til militærleiren. Myhre har selv aldri vært i militæret.

Kompani Lauritzen

Hun vet derfor ikke helt hva hun går til, men mener at den største utfordringen med oppholdet er å ikke ha tilgang til brus. Linnéa Myhre er nemlig kjent for å være veldig glad i brus. Via sosiale medier kommer hun ukentlig med brustips og anmeldelser av nye varianter på markedet.

Klikk på bildet for å gå til produktet. Obersten selv, Dag Otto Lauritzen, er ikke i tvil om at Hamar-dama hadde egnet seg til militærtjeneste.

Artikkelen fortsetter under annonsen — Siri er en veldig positiv dame med rett innstilling. Hun hadde absolutt klart seg bra i militæret. E2 Palmesjokk - del 2 21min - Dagen starter med opplæring i sengestrekk.

Under oppholdet på Kompani Lauritzen satte Christine Dancke pris på fraværet av valgmuligheter og at alle måltider ble servert. Men hjemme vil han helst være en ukul pappa.

Vise mestring og samhold.

KOMPANI LAURITZEN SESONG 2 Relaterte emner

Nyheter John er hjernen bak Dag Ottos utfordringer til kjendisene Den militære tungvekteren er «degradert» til kaptein når kjendisrekruttene igjen skal på skjermen. Når sesong to av TV 2-suksessen Kompani Lauritzen går på lufta lørdag, blir Hammersmark å se i rollen som kaptein og ansvarlig for trenings- og øvelsesopplegget som kjendisdeltakerne skal gjennom under tidligere fallskjermjeger og proffsyklist Dag Otto Lauritzens vinger. Men du vet, de to beste gradene å ha i militær karriere, er jo løytnant og kaptein. Det er da det skjer, da du driver morsom tjeneste. Jeg kaller Dag Otto utelukkende oberst og forholder meg respektfullt til obersten — og det lever han godt med, gliser Hammersmark. Han er også instruktør for mye av det som skjer på skjermen.

KOMPANI LAURITZEN SESONG 2 Kommentarer:
Redaktør på Kompani lauritzen sesong 2
Søvik fra Kaupanger
Jeg nyter rapporterer norske nyheter bedragerisk. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som metallisches Silhouettenschießen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net