Hvor Ligger Den Norske Skolen På Gran Canaria

  1. Mer om
Hvor Ligger Den Norske Skolen På Gran Canaria

Selv om vi får en stor økning i elevtallet kommende skoleår har vi fremdeles ledige skoleplasser på all trinn, og søkeportalen er åpen gjennom Norske Skolen på Gran Canaria er en norsk skole i dalen Barranco de la Verga i Mogán kommune på Gran Canaria. Skolen er godkjent i følge Den norske skolen på Gran Canaria ligger i Bco de la Verga, noen hundre meter fra sjøen litt vest for Arguineguin (i retning Puerto Rico Den Norske Skolen på Gran Canaria er en norsk skole i dalen Barranco de la Verga i Mogán kommune på Gran Canaria. Skolen er godkjent i følge Norsk skole på Gran Canaria, hva er det? Tekst og bilder: Den Norske Skole Gran Canaria. Gå på videregående skole i ett av verdens beste klima

Mange fikk gratis opphold, og de fikk være gratis på skolen.

Redegjørelse Noe av bakgrunnen for den spesielle rekrutteringen av elever var at Seksjon for Behandlingsreiser ved Rikshospitalet avlyste turer i september og november som følge av svineinfluensa. VG får opplyst at avlysningen førte til at 25 elever dermed ikke dukket opp på elevtellingen.

Den norske skolen på Gran Canaria

Det er Utdanningsdirektoratet som har ansvar for både tildeling av statsstøtte og tilsyn med at statsstøtten kommer elevene til gode. Oppfordrer alle som har fakta som kan dokumenteres ikke kun påstander om å sende inn disse bjorn.

Konflikten mellom lærere og ledelsen har dreid seg om rektors lederstil og personalbehandling. Rektor og ledelsen har verken hatt støtte fra et flertall av lærerne eller de ansatte forøvrig. Er det mulig å få sendt dem i en svart søppelsekk ut på Atlanteren?

Saker om den norske skolen på Gran Canaria Alle artikler NRK

Adressen er: Calle Tahona 2, 35120 Arguineguin hovedinngangen. Denne bussen skal gå fra flyplassen 20 og 40 minutter over hver hele time frem til kl. Bussen er merket Puerto Mogan. Forsikre deg om at bussen du tar går til Arguineguin. Når du er kommet frem til buss-stasjonen i Arguineguin går du litt tilbake, og du vil se en drosjeholdeplass til høyre for buss-stoppet.

Du kan deretter ta drosje til Monte Carrera. Her finner man store furuskoger og flere fjellvann med gode muligheter for sportsfiske.

Gran Canaria Archives

Rekorden for abbor skal etter sigende være på over 15-kilo! Her finner man store furuskoger og flere fjellvann med gode muligheter for sportsfiske.

Rekorden for abbor skal etter sigende være på over 15-kilo! Det må jeg nå gjøre selv, forteller hun. Hadeland besøker den norske skolen en solskinnsmandag helt i slutten av oktober. Helgen før bød på ubarmhjertig regnvær, noe som har ført til at klasserommet Monica Jensen sitter i har fått besøk av noen plastbøtter.

Miriam bor på Gran Canaria

De tar imot regndråper fra taket. Ingen ser ut til å ta notis av det der de sitter konsentrert. Monica sitter sammen med venninnen Helene Sørloth, for øvrig niesen til tidligere fotballproff Gøran Sørloth, og leser spansk. Det er absolutt et ålreit sted å gjøre det på.

Kritiserer Den Norske Skole før åpning: De svarer ingen av foreldrene

Det er så mye enklere her, siden jeg hele tiden hører eller leser spansk. Det er jo også mange spanjoler her, selv og det av og til ikke føles sånn, forteller Monica. Artikkelen fortsetter under bildet. Skolen ligger i åssiden utenfor Arguineguin sør på Gran Canaria.

Norske Skolen på Gran Canaria

Svendsen Beviset henger på tavla Skolen ligger i åssiden i utkanten turistbyen Arguineguin, sør på øya. Mange nordmenn har funnet veien til den lille kystbyen. Noen er pensjonister mens andre er barnefamilier, og disse benytter seg av den norske skolen.

Etter å ha jobbet med denne saken for Utdanning i snart to år er det ingen hemmelighet at denne fortettingen av nordmenn har ført til en del sladder, ryktespredning og baksnakking, og dette var en del av uroen på skolen. Derfor er det helt naturlig at man er en del av samtaleemnet i kafeen og rundt middagsbordet. Det er viktig å snakke om hva vi holder på med og våre intensjoner.

HVOR LIGGER DEN NORSKE SKOLEN PÅ GRAN CANARIA Relaterte emner

Toggle Navigation Arguineguin Arguineguin er en idyllisk fiskerlandsby på syd vest kysten av Gran Canaria. Her bor spanjoler og ikke-residente side om side. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for fjellvandrere. En er her langt i fra charter-turismen. I Arguineguin finner man alle typer fasiliteter, herunder utsøkte restauranter og kafeer, supermarkeder, alle typer butikker, apotek, legesenter, etc.

HVOR LIGGER DEN NORSKE SKOLEN PÅ GRAN CANARIA Kommentarer:
Forfatter om Hvor ligger den norske skolen på gran canaria
Wahl fra Vossevangen
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Australian regiert Fußball. Jeg har lyst dele interessante nyheter mekanisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net