Nrk Sendeskjema

  1. Mer om
Nrk Sendeskjema

Content [hide]

I går; I dag; I morgen; Velg dato. Telefon: 23 04 70 00; E-post: Sportsredaktør: Egil Sundvor Du kan også motta programguide fra NRK som XML etter TV-Anytime-standard · Åpne EPG-data-portalen NRK's tv-kanaler direkte på nett Resultatservice, nyheter, videoer og sendeplan for sport i radio og TV. Oppdater deg på sportsnyheter fra inn- og utland på NRK Sport Vis alle · Der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Dokumentar · Søstrene ser på tv

Frykter flukt fra NRK

Det var et annerledes år, så svaret på det er nei. Vi tror ikke den lineære TV-seingen vil øke igjen, sier han. Samtidig gjør «Her og nå» comeback på fredagene, etter et års fravær.

Pål Hovengen Plassen har vært programlederen for programmet siden 2007, og f ikk tidligere i år Mari W. Svenning med som sin medprogramleder. P1-sjef Bjørn Tore Grøtte sier til Medier24 at det er et ønske om videreutvikling av kanalen som ligger bak beslutningen.

For at vi skal klare å opprettholde den posisjonen, så må vi videreutvikle oss og forstå hva lytteren ønsker seg, forteller han.

Aksjon tirsdag De streikende viste sin vilje til å slå ring rundt NRK tirsdag da flere hundre streikende lagde en menneskelig lenke rundt NRK. Bernander på sin side skulle helst sett at pågangsmotet og engasjementet ble brukt inne i huset til å lage et sendeskjema for NRK som brukerne kunne være fornøyd med.

Seerreaksjonene førte til at statskanalen snudde og ga de lokale nyhetene ti minutter i forkant av Dagsrevyen, og beholdt fem-minutterssendingene før Dagsrevyen 21 og den nye før Kveldsnytt, slik at den totale tiden fortsatt var 20 minutter.

Les også: Tv sendeskjema

Vil utvikle tilbudet Endringen er en del av videreutviklingen av sendeskjemaet for NRK1 i 2020. Den nye sendingen fra kl.

NRK flytter distriktssendingene

Den 6 timers lange lokalsendingen blir nærmest uten mål og meining. P2 og andre kanaler er ikke livredde for lange verbale innslag med folks syn og meninger, debatter, ytringer, portrettering og informativ fordyping.

Den ansvarlige redaksjonen i Finnmark finner kanskje ikke den type temaer og opplegg interessant.

Det er elementært at man skal hente stoff fra sitt dekningsområde. Ga etter for press Flere av gruppens medlemmer oppfordrer til boikott av lisensbetaling og å skrive e-post, samt ringe til statskanalen for å få programmet tilbake.

Det første presset hjalp litt, sinte foreldre fikk fort svar fra kanalen som raskt snudde seg rundt for å sette programmet tilbake på sendeskjemaet. I en mail til en av de opprørte skrev fungerende redaksjonssjef i NRK Super, Elin Raustøl, følgende: «Vi i NRK Super er glade for å ha et publikum som ønsker å være i dialog med oss, og spesielt er vi glade for at vi har et publikum som liker våre program og melder ifra til oss om det!

Etter å ha sendt Drømmehagene i 2 år har vi ønsket å gjøre en liten endring kl 1730-1800.

NRK SENDESKJEMA Relaterte emner

Vil du utvikle og styrke lydtilbudet for de unge? Strategi og medier NRK søker deg som vil være sjef for utviklingen av vårt lydtilbud for unge. Unges lyttervaner er i stor bevegelse, og nå er NRK på jakt etter en leder som vil stå i front for våre satsninger for å nå unge folk med lyd. Vi leter etter en leder med høy kunnskap om og interesse for både podkast og radio, og som er oppdatert på utviklingen i markedet. Du er flink til å motivere, du utfordrer og tenker nytt og langsiktig.

NRK SENDESKJEMA Kommentarer:
Forfatter om Nrk sendeskjema
Khan fra Svolvær
jeg er glad i lese om Norge tomt. Siste nytt: min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Mörder.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net