Frisør Hodne

  1. Mer om
Frisør Hodne

Tapte saken i Stavanger tingrett i fjor, da retten frifant Løgnaslaget for injurier etter å ha omtalt henne som «nazifrisør». Hun krevde inntil 200.000 kroner i oppreisning fra hvert av medlemmene i revygruppa som fremførte sangen «En hårsår Er det forbudt?», sier frisør Merete Hodne, fra Jæren. I april tapte hun søksmålet mot komiker Per Inge Torkelsen, som kalte henne «nazi-frisør Merete Hodne har fått nok. januar 2019 er det slutt for salongen Da var katta ute av sekken: Konvertitten som i hijab oppsøkte frisørsalongen til Merete Hodne, forteller nå om psykisk og fysisk vold, og at Frisør Merete Hodne ble i både ting- og lagmannsretten dømt for å nekte en hijabkledd kvinne adgang til salongen på Bryne. Hodne anket videre til

Det kunne jo blitt millioner bare i saksomkostninger. Hvis det er noen som skal saksøke Facebook for slike forhold, og som den første i verden, må det være folk som Donald Trump, sier hun videre til NRK. Hodne har nå byttet advokat Danielsen med Trond Ellingsen.

At Hodne nektar å klyppe nokon som brukar hijab er i seg sjølv oppsiktsvekkjande. Det er også pussig då ein frisør som yrkesutøvar er av dei ytterst få som ikkje kan utføre jobben sin om kundane bruker hijab.

Frisør Merete Hodne sammenligner hijab med IS

Så slik skit må vi nok leve med, men ulukka er ikkje ute før skiten treff vifta — eller fønaren, om du vil — og massane blir mobilisert. Her stiller den tidlegare ordføraren i Oslo, Peter N. Myhre opp som vifte.

Han formidlar med overlegg når han sidestiller hijab med en nazi-uniform.

Hva sier alle de som med nebb og klør er fortalere for frivillig bruk av hijab? Det er svært synd at journalisten ikke boret mer i denne problemstillingen. Hva konkret hadde skjedd om hun fravalgte hijab?

Merete Hodne anker til Høyesterett Dagsavisen

Hva konkret betyr mer «frihet» ved å bruke hijab? Charlotte Favian lever i dag med voldsalarm og den tidligere kjæresten har besøksforbud.

Hun står frem med historien sin i håp om å hjelpe andre voldsutsatte, sier hun. Løgnaslaget har engasjert kjendisadvokat Brynjar Meling til å føre deres sak. Hodne ble i lagmannsretten tidligere i år idømt et forelegg på 8.

Hodne selv sier fredag at hun ikke har noen kommentar til dommen og at hun heller ikke har tatt stilling til om hun vil anke den. Hodne ble i lagmannsretten tidligere i år idømt et forelegg på 8. Den saken gikk helt til Høyesterett. Hodne forsøkte også å få retten til å forby revygruppas bruk av begrepet «nazifrisør», men uten å få medhold.

Merete Hodne tapte mot Løgnaslaget i

Da ankeforhandlingene startet tirsdag, sto hun fast på at hun ser hijab som et politisk symbol. Jæren tingrett besluttet at Hodne skal betale 10. Frisøren har uttalt at hun ønsker å kvitte seg med islamkritiker-stempelet hun føler hun fikk gjennom tingrettsdommen.

FRISØR HODNE Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Hodne ble i Gulating lagmannsrett fredag dømt til å betale en bot på 7. Nå fortsetter den rettslige striden. Merete Hodnes advokat, Linda Ellefsen Eide, sier til NTB hun ikke har mottatt prosesskrivet fra Bayans advokat og derfor ønsker verken hun eller Hodne å kommentere saken foreløpig. Det har jeg aldri opplevd tidligere og tolker det som et utspill for å få mest mulig oppmerksomhet om saken. Jeg synes fremgangsmåten er ufin, sier Ellefsen Eide.

Frisør Hodne
FRISØR HODNE Kommentarer:
Forfatter på Frisør hodne
Nyborg fra Drammen
jeg liker utforske norske bøker ofte. Se gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Eishockey.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net