Bladet Tromsø Forside

  1. Mer om
Bladet Tromsø Forside

Vi finner ikke et aktivt abonnement på din bruker. Sjekk min Schibsted-konto · Bli abonnent · Kundeservice; Logg ut Bladet Tromsø, Strandvn 144. Du er her: forside / nyheter Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser med mer Utgiver: Bladet Nordlys AS; Kontakt oss: Rådhusgata 3, boks 2515, 9272 Tromsø Tlf. 915 07760 · Annonser: Bedrift/nett: Annonseavdelingen · Annonser: Privat Siste lokalnyheter fra de ti kommunene i Midt-Troms, sport, kultur

Det var trykkpressen, som var meget sterkt skadet.

Krokelvdalen skole

Brannen gjorde at bladet Tromsø ikke kom ut på et halvt år. Først ut i oktober 1948 kom avisen med første nummer etter den tragiske brannen. Da var avisen re-etablert i Skippergata 28.

Men en avis som står i et halvt år, får på mange måter et banesår. Det gjorde også bladet Tromsø. Da den begynte å komme ut igjen, hadde konkurrenten Nordlys fått et opplagsmessig forsprang som bladet Tromsø aldri har klart å ta igjen.

Høyre kommer inn[ rediger rediger kilde ] Årene som fulgte ble vanskelig økonomisk for avisen. Oscar Larsens sønner, Kjell og Sverre, overtok som ansvarlige redaktører da han døde i 1961.

Til tross for at de la ned en enorm innsats for å holde avisen flytende økonomisk, måtte de dele eierskapet ut over i 1970-årene. De skrev lederartikkel annenhver dag. Blyproduksjonen ble forlatt og den nye off-set-teknikken ble tatt i bruk. Storformatet ble byttet ut med tabloidformatet. Også løsrevne røtter og rotbiter kan gi opphav til nye planter. Utkast fra hager i bekkedaler og andre grøntarealer bidrar til ytterligere spredning.

Forekomst Tromsøpalme har hatt to store bestander i Trondheim i lange tider: på Stavne og i Lillegårdsbakken. Derfra har den spredt seg rundt i byen, på skrotemark, langs hagegjerder, i veikanter og skogkanter. Kjempebjørnekjeks ble påvist først i 2005 og er under rask spredning.

Lokalaviser fra Troms

Tegning: Vestsjællands Amt Bekjempelse Det mest effektive er å fjerne planten før den frøsetter seg mai — juni. Presentasjon av bokkapittel. Forskergruppeseminar 2018-12-13 - 2018-12-13 2018. Samisk kunst og nasjonale fortellinger. Logaldallan 2018-11-25 - 2018.

Fremlegg av bokkapittel. Teakstaseminára 2018-11-23 - 2018. Innskrivninger og utskrivninger av samisk kunst i norsk kunsthistorie. Guosselogaldallan 2018-11-23 - 2018.

Innledning til samtale om kunstkritikk i Nord-Norge. Samtale om kunstkritikk i Nord-Norge 2018-11-02 - 2018.

Looking for Sami art duodji and dáidda in Oslo museums. Artikkelen er over 2 år gammel Tromsø By-redaksjonen består av tre journalister. Han har mastergrad i engelsk språkvitenskap, men har siden 2010 jobbet som journalist. Vanninfiltrasjon fra tunnelen har tydelig effekt i brønnene i Puttjernsonen.

UiT Norges arktiske universitet

Dagsavis Til gjengjeld fekk bla-det Tromsø undertittelen «Dagblad for Nord-Norge» då avisa blei dagsavis i 1915. Dette gjenspegla både den tidlege fasen i oppkomsten av ein nordnorsk regionalisme og ambisjonane om å bli ei regionavis.

I 1917 blei Oscar Larsen redaktør. Han kom til å sitje som redaktør i Tromsø til 1961 då sønene hans, Sverre og Kjell Larsen, overtok.

BLADET TROMSØ FORSIDE Relaterte emner

Hjelp oss å bli kvitt dem! Innhold To fremmede arter som skaper hodebry Tromsøpalme og kjempebjørnekjeks er to arter i skjermplantefamilien som skaper hodebry for mange. Begge artene er såkalte fremmede arter; de ble innført til Norge som prydplanter — tromsøpalme rundt 1830, tidspunkt for kjempebjørnekjeks er usikkert. Tromsøpalme er godt etablert i Trondheim, mens kjempebjørnekjeks er en nykommer til byen, men forekomstene øker her også. Er du i tvil om planten du ser er tromsøpalme, kjempebjørnekjeks eller vanlig bjørnekjeks, så kan du lese mer i faktaarket om bjørnekjeks.

BLADET TROMSØ FORSIDE Kommentarer:
Forfatter om Bladet tromsø forside
Schei fra Hermansverk
Les også min andre nyheter. Jeg trives Bier brauen. jeg liker lese om Norge fullstendig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net