Ramme Fjordhotell

  1. Mer om
Ramme Fjordhotell

Se hva gjester likte med dette hotellet. Bestill det rommet som best passer dine behov Velkommen til Ramme fjordhotell! Vår visjon er å gi deg en helhetlig opplevelse, fra overnatting til bespisning og kulturaktiviteter Ramme fjordhotell - på Hvitsten, 30 min fra Oslo. Det eksklusive hotellet består av hotellrom, suiter, restaurant, kro, galleri og hage Ramme Fjordhotell, Hvitsten: Se 5 reiseanmeldelser, 38 objektive bilder og gode tilbud for Ramme Fjordhotell, rangert som nr. 1 av 1 B&B/vertshus i Hvitsten Se tilbud hos Ramme Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, inkludert fullt refunderbare priser med gratis avbestilling. Oslofjorden ligger kun noen

Det finnes enkelt- og dobbeltrom, i tillegg til luksus-suite og Edvard Munchs hus.

Ramme Fjordhotell i Munchs rike Fagpressenytt

Flere kjente kunstnere og litterater oppsøkte og bosatte seg i Hvitsten om sommeren. Edvard Munch, bodde og arbeidet på Nedre Ramme i en årrekke fra 1910. Det er riktig så idyllisk og historisk på Ramme. Fra de første menneskene kom til Ramme i steinalderen, har fjorden og naturlandskapet dannet grunnlag for livsførsel og næring.

Ramme Fjordhotell

Med dampmaskinen ble Vestby og Hvitsten tilgjengelig med tog og passasjerbåt. Hvitsten ble et rekreasjonssted for besøkende fra Kristiania nå Oslo.

Flere kjente kunstnere og litterater oppsøkte og bosatte seg i Hvitsten om sommeren. Dette vil danne grunnlag for våre utstillinger og formidlingstilbud.

Ramme Fjordhotell

Norges mest kjente maler, Edvard Munch, bodde og arbeidet på Nedre Ramme i en årrekke fra 1910. Hans tid på stedet er lite kjent innen norsk kunsthistorie, til tross for at han malte flere av sine storslåtte verk her. Arkeologiske utgravninger på Ramme i 2012-13 har avdekket ny kunnskap om denne perioden i hans liv og virke.

Dette vil hentes frem og formidles gjennom våre kulturtilbud og utstillinger. Jonas Lorentzen og Sabina Widenqvist trives godt i drivhuset. Alle er innredet med antikviteter og stilmøbler. Alle rommene har eget bad med kostnadsfrie badeprodukter.

I relasjon: Lektorprogrammet

Utsikten fra hotellrommene er til gården og landskapet mot fjorden. Vi har enkelt- og dobbeltrom i tillegg til særtilbud i paviljonger, luksus-suite og Edvard Munchs hus.

Ramme fjordhotell

Herberget er en bindingsverksbygning i 1780-talls stil. Hotellrommene her har fått navn etter personer fra stedets lokale historie.

Brenneriet er en teglverksbygning i 1880-talls stil. Temaet her er Edvard Munch og hans kunst. Utsikten fra hotellrommene er til gården og landskapet mot fjorden.

Ramme fjordhotell by Classic Norway Hotels

Vi har enkelt- og dobbeltrom i tillegg til særtilbud i paviljonger, luksus-suite og Edvard Munchs hus. Vi skreddersyr pakkeløsninger. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

RAMME FJORDHOTELL Relaterte emner

Ramme Fjordhotell åpnet i desember 2020 og ligger i Hvitsten, en 30-minutters kjøretur fra Oslo. Dette eksklusive hotellet tilbyr en opplevelse av høy standard, og består av to bygninger, Herberget i 1780-tallsstil og Brenneriet i 1880-tallsstil. Boenhetene på Ramme Fjordhotell består av dobbeltrom eller tomannsrom samt eksklusive suiter. Alle er innredet med antikviteter og stilmøbler. Alle rommene har eget bad med kostnadsfrie badeprodukter.

Ramme Fjordhotell
RAMME FJORDHOTELL Kommentarer:
Forfatter på Ramme fjordhotell
Ali fra Alta
Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg er tent på Banger-Rennen. jeg elsker rapporterer norske nyheter anspent.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net