Brødrene Dahl Og Karl Den 12 Gamasjer

  1. Mer om
Brødrene Dahl Og Karl Den 12 Gamasjer

Brødrene Dal og mysteriet om Karl XIIs gamasjer er en norsk komiserie som gikk på NRK1 i 2005. Serien er av og med Lars Mjøen, Knut Lystad og Trond Kirkvaag og er den fjerde serien om brødrene Dal. Regissør var Torunn Calmeyer Ringen Brødrene Dal og mysteriet om Karl XIIs gamasjer er en norsk komiserie som gikk på NRK1 i 2005. Serien er av og med Lars Mjøen, Knut Lystad og Trond Kirkvaag Brødrene Dal får beskjed av den norske kongen, at hvis vi ikke finner gamasjene til Karl XII, som han mistet ved slaget på Fredriksten Nå viser det seg at gamasjene aldri ble returnert! TV-serien har vært en stor suksess - nå får du Brødrene Dal og Karl En mørk og stormfull natt blir Brødrene Dal innkalt til Kongen. Det står om landets fremtid. I den gamle Unionsprotokollen med Sverige

Brødrene Dal og Mysteriet om Karl XIIs gamasjer DVD KLM

Anmeldelsen fortsetter under bildet Trond Kirkvaag i Brødrene Dal og vikingsverdets forbannelse. Det blir liksom aldri direkte feil med deres uskyldige og tørrvittige humor.

Spesielt hyggelig er det selvfølgelig å se Trond Kirkvaag igjen, og grepet med tidstelefonen virker, selv om jeg skulle ønske han var litt mer involvert i historien. I 1976 laget Kirkvaag-Skolmen det mestvinnende programmet i Montreuxs historie med «The Norway to broadcasting».

Oh no, there's been an error

Brødrene reiser i tid for å spore opp Karl XIIs gamasjer, ellers truer en gammel klausul fra unionsoppløsningen med å innlemme Norge under Sverige. Det var kanskje aller mest morsomt å skrive den, for det er jo da vi kommer på og hører morsomhetene for første gang, sier Knut Lystad. RollingStones ventes til festningens fine grøntområder i september men først blirdet sommeropera i mai.

Byggens Museum arrangerer guiding på Bergenhusfestning i sommer.

Kristiansten Festning Trondheim Den nyrestaurerte festningen tilbyr i år besøkende Festningspass der duutforsker stedet på egen hånd guidede turer og aktiviteter for barna blantannet aktivitetsløype med vitenskapelige utfordringer. Familieforestillingen«Festningstrubadur» spilles jevnlig.

Søkeresultat

Det blir også middelaldermusikk oggregoriansk sang samt «lydløype» til 13. Åpent daglig 11-16. Gjennom fire tiår har de tre brødrene underholdt norske TV-seere. Den fjerde serien Norske TV-seere har kunnet følge de tre brødrene Dal gjennom tre tiår tidligere.

Pent behandlet DVD i fin stand. Sendes som A-post til 3- eller hentes i Horten etter avtale.

Favoritten er Spektralstinene serien. Da nordmennene la merke til den ekstra teksten om gamasjene, sendte de straks bud på dem, men gamasjene var allerede fjernet. Etter en tur til København for å overtale prins Carl av Danmark til å bli norsk konge, dro brødrene tilbake til sin egen tid, og oppdaget at nevøene og niesen hadde dratt til Tana kommune i Finnmark, Altas nabokommune, i forbindelse med sabotasjesaken.

Da Snerting ringte og spurte etter informasjon, sendte megleren Walter bud etter MC-gjengen Drittsekkene, og ba dem spionere på huset til brødrene Dal. Da dette ikke ga Walter informasjonen han var ute etter, fikk han T-sjefen og Konrad til å kidnappe Mette-Mari. Brødrene bestemte seg for å dra til 11.

Uheldigvis klarte Roms å stille kvanterattet på feil årstall, og de endte i stedet midt i Slaget ved Dynekilen i 1716. Guttene måtte stikke av fra slaget i en gummibåt fra Reisesekken, siden kvanterattet ikke tålte vann.

Etter at rattet hadde tørket, dro brødrene til 1718, og så Karl XII iført gamasjene på en kro i følge med hans tre generaler.

BRØDRENE DAHL OG KARL DEN 12 GAMASJER Relaterte emner

Det betyr i praksis rundt 30. Totalt er det om lag 90. De siste par årene har NRK jobbet intenst med å digitalisere det historiske TV-arkivet fra de første sendingene på begynnelsen av 60-tallet og fram til 1997. NRKs mediedirektør Øyvind Lund er glad for at publikum nå har fått muligheten til å oppdage og gjenoppleve det historiske materialet. Med dette har vi gjort NRKs TV-arkiv til en åpen skattkiste for de som ønsker gjensyn med gamle favoritter fra fjernsynets barndom på 60-tallet og framover. Arkivinnholdet er også en fantastisk kilde for alle som er nysgjerrig på samfunnsutviklingen i Norge etter andre verdenskrig.

BRØDRENE DAHL OG KARL DEN 12 GAMASJER Kommentarer:
Forfatter om Brødrene dahl og karl den 12 gamasjer
Bjørnstad fra Sarpsborg
jeg liker dele interessante nyheter oppover. Bla gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er Kabaddi.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net