Harstad Kommune

  1. Mer om
Harstad Kommune

Content [hide]

KORONA: Her finner du all info og alle tiltak fra kommunen angående koronaviruset Harstad kommune - Hársttáid suohkan logo Harstad kommune, Harstad, Norway. 7311 likes · 184 talking about this · 37 were here. Velkommen til Harstad kommune - Hársttáid suohkan - på Facebook Klarte ikke hente noen av kartlagene. Flytt kartet til en kommune for å vise kartlag. Zoom lenger inn for å vise kartlag Harstad kommune is a member of Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them Harstad kommune / Hársttáid suohkan · 77 02 60 00 · Kontakt oss

Kulturhuset består i hovedsak av Storsalen og Lillesalen. Lisens: fri Artikkelstart Harstad er en by og kommune sørvest i Troms og Finnmark fylke.

Harstad ble i 1904 opprettet som ladested og ble samtidig bykommune ved utskilling fra Trondenes. Da hadde kommunen 1246 innbyggere.

Harstad kommune, PP

Kommunen ble i 1964 slått sammen med de omliggende kommunene Trondenes og Sandtorg, og i 2013 ble også Bjarkøy i nord innlemmet i Harstad kommune. Natur Berggrunnen i kommunen består for det meste av omdannede, sedimentære bergarter, mest glimmerskifer og marmorbergarter av kambrosilurisk alder, sterkt omdannet under den kaledonske fjellkjedefoldingen.

Lengst sør på Hinnøya, samt på Grytøya og småøyene nord for denne, finnes gamle grunnfjellsbergarter, hovedsakelig granitter og g abbroer.

Berggrunnen på øyene øst for Grytøya Sandsøya, Åkerøya, Kjøtta er derimot hovedsakelig av kaledonsk opprinnelse. Langs Vågsfjorden på Hinnøya er det et bakket, veldyrket terreng innunder brattere fjellsider. Fjellene når for det meste 500—600 meter over havet, og høyeste punkt, som er Sætertinden 1095 meter over havet på grensen mot Tjeldsund i sør, hører til grunnfjellsområdet.

Men når det var smittede personer blant publikum, så fikk vi virkelig erfare hvor raskt viruset sprer seg, sier han. Foto: Privat Både Kurt, samboeren og fem andre i familien ble smittet.

Ingen av dem er blitt alvorlig syke. Men heldigvis er ingen av oss blitt alvorlig syke. Treningssentre, idrettsanlegg, og lignende steder. Dette gjelder ikke for idrettslag som følger toppidrettsprotokollen. Svømmehaller, badeland, spaanlegg, hotellbasseng og lignende.

Det er den siste plassen jeg hadde drømt om å bli smittet

Erfaring med politisk odds Oddsen på at Arbeiderpartiet får flest stemmer i Harstad kommune er satt til 1,50. Satser du 100 kroner på at Arbeiderpartiet får flest stemmer i kommunen vil du sitt igjen med femti kroner i gevinst om spillet går inn. Farge- og sirkelskalaene er dynamiske og justeres automatisk i forhold til de høyeste verdiene. Symptomer kan ligne symptomer på forkjølelse og influensa: Feber, sår hals og hoste.

HARSTAD KOMMUNE Relaterte emner

Ved sist stortingsvalg fikk Arbeiderpartiet flest stemmer. Foran årets valg tror vi verken Høyre, Fremskrittspartiet eller Senterpartiet klarer å utfordre Arbeiderpartiet. Selv om det er godt mulig at Vedum sikrer flere stemmer enn i 2017, så mener vi fremdeles at Høyre blir den største utfordreren, uten at oddssetterne tror det blir i nærheten av jevnt, forteller Bredo Johansen, som er sjef i Betsson. Erfaring med politisk odds Oddsen på at Arbeiderpartiet får flest stemmer i Harstad kommune er satt til 1,50. Satser du 100 kroner på at Arbeiderpartiet får flest stemmer i kommunen vil du sitt igjen med femti kroner i gevinst om spillet går inn. Og Johansen forteller at tippeselskapet har selvtillit på at oddsen deres kommer til å stemme godt overens med valgresultatet: Allerede abonnent? For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto.

Harstad Kommune
HARSTAD KOMMUNE Kommentarer:
Forfatter om Harstad kommune
Aksnes fra Skien
Jeg nyter lese tegneserier til og med. Se over min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Vollbohr-Zielgewehr.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net