Apotek Majorstua

  1. Mer om
Apotek Majorstua

Apotek 1 Sfinxen ligger sentralt på Majorstua og har åpent alle dager i året. Vi har god kompetanse på og fører et stort utvalg av hudpleieprodukter Alle apotek, både privat eide og de offentlig eide sykehusapotekene, er medlemmer av Apotekforeningen Apotek Majorstua, Sårbehandling, Hudpleiekremer, Solkremer, Plaster, Hudpleieprodukter, Mineraltilskudd, Vitaminer, Kosttilskudd, Fotpleiemidler Apotek 1 Sfinxen fra Majorstua, Oslo Ser du etter ◴ åpningstidene til Apotek 1? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Apotek 1 i Bogstadveien 51 i Oslo på Tiendeo

Personalisering Personalisering hjelper oss med å skreddersy informasjonen du ser på nettstedet vårt.

Ved å godta disse Informasjonskapslene, vil du se relevante og interessante produkter samt informasjon når du besøker sidene våre. Det var også her Kirkelig Kulturverksted startet.

Åpningstider til Apotek 1 i Oslo, Bogstadveien 51 Åpningstider i nærheten

Her lå tidligere Majorstuen apotek. Sfinxen apotek, nå Apotek 1 Sfinxen.

Leiegård fra annen halvdel av 1800-tallet i nyrenessanse med løkkuppel på hjørnet mot Jacob Aalls gate. I 1927 overtok Oslo Samvirkelag aksjemajoriteten i gården, og fra høsten 1931 hadde Oslo Samvirkelag avd.

MENY Bogstadveien Butikk italiaenred.com

I en leilighet i annen etasje bodde i de første krigsårene jødiske David Michael Reichmann f. Jacubowitz 1910, de hadde en liten sønn, Gerhard Benny f. David Reichmann drev en frukt- og tobakksforretning i Sørligata 46, like ved Tøyen skole. Her bodde også broren Arne f. Alle fire ble deportert med Donau 26.

Ellen Finstad: Apotekfarmasiens blide røde tråd Farmatid

Anna og lille Gerhard ble begge drept i gasskammer like etter ankomsten til Auschwitz 1. Her bodde også den jødiske skredderen Abel Reiff f.

Last ned også: Xxl majorstua

Også disse tre ble deportert med Donau 26. De ble alle drept i gasskammer like etter ankomsten til Auschwitz. Bygård oppført 1920 ark. Her var det tidligere hotel, et Comfort-hotell. Nå Jacob Aall Brasserie og Bar i første etasje.

Boots Apotek Bogstadveien

Bygård på hjørnet av Kirkeveien, oppført 1898—1900 ark. Her har Restaurant Den Gamle Major holdt til siden 1921 fra 1999 ombygd til pub. Restauranten var til å begynne med drevet av Oslo Folkerestauranter.

Her like ved inngangen til Majorstuen skole lå det tidligere et lite toetasjes trehus. Samme bygning inneholdt tidligere også Bogstadveien skole.

Apoteket har et stort og bredt lager av alle typer legemidler. I tillegg lagerfører vi mange homeopatiske midler forskrevet av alternative behandlere i vårt nærområde.

Apotek 1 Oslo, Bogstadveien 51 Åpningstider og rabatter

Hun fronter årets brystkreftkampanje og har designet den rosa sløyfen. Sløyfen er laget i skinn, og symboliserer styrke og mot. Synergiene mellom eiendommene forsterkes ved at det etableres et gårdsrom mellom byggene som blir tilrettelagt for opphold og uteservering.

Eiendommen ligger perfekt til med nærhet til alt man kan ønske seg, men likevel fint skjermet mot trafikken og med Colosseum kino som nærmeste nabo.

APOTEK MAJORSTUA Relaterte emner

PR arrangerte Rosa sløyfe-eventet for Vitusapotek på Majorstua, et av landets mest travle apoteker. Med gratis baristakaffe fra Green Bean, frukt, kjeks, rosa lounge-område, DJ, rosa flyers og heliumballonger skapte vi hyggelig morgenstemning midt på Majorstua. Og når Vitusapotek avduket sin flotte rosa logo, var det ingen tvil om hva dette dreide seg om. I 2015 samlet Vitus Apotek inn 1,7 millioner kroner til brystkreftforskning, i år håper de til å slå denne summen. Bloggeren Camilla Pihl tok seg tid til å starte dagen med oss hos Vitusapotek.

Apotek Majorstua
APOTEK MAJORSTUA Kommentarer:
Forfatter på Apotek majorstua
Giske fra Trondheim
jeg liker studere dokumenter delvis. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er vier Quadratmeter.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net