Espen Shampo Knutsen

  1. Mer om
Espen Shampo Knutsen

Content [hide]

Kjell Espen «Shampo» Knutsen er en norsk tidligere ishockeyspiller og -trener som ble i juli 2020 er medieansvarlig for Vålerenga Ishockey. Espen Knutsen er ansett for å være et av tidenes største ishockeytalent i Norge, og ble draftet som nummer Kjell Espen «Shampo» Knutsen Jahre (født 12. januar 1972 i Oslo) er en norsk tidligere ishockeyspiller og -trener som ble i juli 2020 er medieansvarlig for Espen "Shampo" Knutsen går av som sportslig leder i Vålerenga hockey. Den tidligere NHL-spilleren og Vålerenga-profilen vil få nye oppgaver Han er en av åtte nordmenn som har fått prøve seg i nordamerikanske National Espen «Shampo» Knutsen er en av de beste norske ishockeyspillerne gjennom tidene. Knutsen, som hadde posisjonen senter, var med på å vinne

Knutsen noterte seg for ett mål og én assist.

Har du lest dette? Vippe shampoo

Kampen ble spilt i Staple Center i Los Angeles. Landslagskarriere Knutsen spilte for en rekke av Norges aldersbestemte landslag. Sluttspill: New York Rangers: 43 kamper, 6 mål, 16 assist.

Han jobber veldig hardt og er dessuten en fantastisk likandes kar. Han har det meste og kan holde på i mange, mange år til. Kanskje seks-syv år, sier ishockeyekspert Espen Hansen i Aftenposten.

Espen Knutsen

Fem år gammel begynte «Shampo» å spille ishockey i gamle Jordal Amfi. Tilnavnet henger sammen med faren hans, som var frisør og ble kalt «Såpa».

Hva skal den stygge andungen hete? Han er også en av tidenes mestspillende for det norske landslaget, og har deltatt i 14 mesterskap VM, OL og OL-kvalifisering på seniornivå — Skal vi være best på isen, må vi også være best utenfor isen.

Espen Shampo Knutsen:

Ifølge Knutsen er det han selv som ønsket nye utfordringer. Nyvalgt styreleder Jan Tore Kjær har stor tro på «Shampo» i de nye rollene.

Espen er en utrolig viktig profil og personlighet i Vålerenga. Han er en av de to største hockeyspillerne i Norge gjennom tidene. Etter han la opp som spiller etter en nakkeskade i 2005, trente Knutsen Vålerenga fra 2006 til 2016, for deretter å bli sportssjef i samme klubb. Kallenavnet «Shampo» skyldes at faren Erik Knutsen hadde kallenavnet «Såpa», fordi han var frisør.

ESPEN SHAMPO KNUTSEN Relaterte emner

Espen Shampo Knutsen selger kjempevillaen Norges nest største hockeystjerne gjennom tidene selger villaen på Ullern i Oslo vest. Østkantgutten kjøpte sammen med kona Fanny Jahre Abbedisvingen 7 i 2013 for 11,75 millioner kroner. Nå er den til salgs for det dobbelte. Abbedisvingen 7 ligger ikke langt fra Ullern kirke og noen hundre meter syd for Radiumhospitalet, på andre siden av Ring 3. Villaeiendommen er opprinnelig ført opp i 1913 og er på 280 kvadratmeter, med en tomt på et drøyt mål.

ESPEN SHAMPO KNUTSEN Kommentarer:
Rapportert den Espen shampo knutsen
Wiik fra Tønsberg
Les gjerne min andre innlegg. jeg er tent på Farbwächter. jeg liker studere dokumenter dømmende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net