American Festival I Vanse

  1. Mer om
American Festival I Vanse

Gå ikke glipp av årets American Festival på Lista fra 25.-28.juni AMERICAN FESTIVAL, Vanse, Norway. 4941 likes · 24 talking about this · 548 were here. Har du lyst til å oppleve noe som er unique, different and lots of Hvert år feires American Festival Lista de tette båndene som har eksistert og som fremdeles eksisterer mellom Lista og Amerika American Festival feirer Farsund og Listas tilknytning til USA. På Lista-halvøya er det en lang historie med utvandring til Amerika og det er få steder i AMERICAN FESTIVAL 2021 at AMERICAN FESTIVAL, Vanse sentrum, 4560 Vanse, Norway, Ogna, Norway on Thu

Klar for American Festival NRK Sørlandet Lokale nyheter, TV og radio

Ja, fordi opplevelser først og fremst er subjektive, og for meg er Farsund det vakreste stedet i verden. Har du sett de flotte strendene våre?

Jeg bruker strendene året rundt. Hver tur er en ny opplevelse.

Turene på Listastrendene gir meg en følelse av frihet, lykke og tilstedeværelse. Jeg er født ved havet og elsker å seile på det, betrakte det, bade i det og elsker å høre bølgene rulle eller slå inn mot stranda. Jeg elsker sjølufta og smaken av salt på leppene etter et sommerbad.

American Festival Lista

Det er deilig med saltvann i håret, salt i ørene og sand mellom tærne etter en lang sløv dag på stranda. Har du noen gang sett en større og mer åpen himmel enn på Lista? Listalyset er legendarisk. Du kan sette deg på steingjerdet på Lista Fyr og få med deg solnedgangen, etterpå kan du rusle fra Fyret til Borshavn og ta inn inntrykkene fra et havnemiljø med særpreg, fargeklatter og mangfold. Besøk Spinds vakre skjærgård, gå i land på en holme eller ei øy, fisk eller ta krabber.

AMERICAN FESTIVAL

Å sovne til sjøens klukkelyder under båten, å våkne i en overopphetet lugar med kaffiduft fra byssa en sommermorgen, det er gode sommerminner.

Stup i sjøen, ta morgenstellet og kjenn at du lever! Er ikke badetemperaturen fristende? Bare velg deg en tur, av ulik lenge, ulik utfordring, og du får sett mer av de naturopplevelsene kommunen kan gi.

Bøensbakken, Varnes, Olavsvarden, Lofjell, turstien fra fortet til fyret; alle turene gir deg innsikt og utsikt. Vil du vandre i byen? Du kan kjøpe en deilig svalende is, gå bryggeslengen og ta inn det yrende båtlivet en solfylt sommerdag. Badehuset ligger i enden av vår nye strandpromenade som en arkitektonisk perle.

American Festival Lista Sa

Amerika i Norge — på Lista september 15, 2017 Lister Regionen Det er mange områder rundt omkring i både Norge og i verden som er preget av andre steder på jordkloden igjen. Så er det også på Lista. På Lista Halvøya finnes det mange ting som er amerikanisert. Foto: Ellen Johanne Jarli Amcars skal kjøres med stil. Foto: Ellen Johanne Jarli Hele familier deltar i paraden.

Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted. Håper på sol og sommer Listafestivalen har eksistert i mange år, men i fjor ble det gjort en ny vri, med mer amerikanisering av festivalen. Lista har noe for enhver smak.

Dresintur Skinnesykling på den gamle Flekkefjordbanen - en naturopplevelse utenom det vanlige. Mange flotte aktiviteter for store og små.

Lindesnes Fyr Her på sydspissen av Norge finner du landets eldste fyr. Kanskje var det akkurat det svaret som tippet kåringen i hennes favør. Fly-in movie På fredagen arrangeres det selvfølgelig også drive-in kino, men dette året har de tatt det helt ut og invitert lokale flyentusiaster.

Drive-in kino var også en del av det offisielle programmet på American Festival. Denne paraden går gjennom hele Vanse sentrum, og tematiserer ulike epoker av USA sin historie, deriblant månelandingen og Vietnamkrigen.

Det var kun rundt 150 personer som var til stede da festivalen startet torsdag på dagtid.

I løpet av helgen forventer festivalsjefen rundt 15-16.

AMERICAN FESTIVAL I VANSE Relaterte emner

Her finner du noen av landets flotte strender, og stedet er et yndet reisemål både for lokalbefolkningen og turister. Listalandet regnes som et eldorado for botanikere og ornitologer. Her finnes mange sjeldne planter og området har svært mange forskjellige arter av hekkende fugl. Her ute finner du også Lista Fyr. Fyrtårnet er bygget i hugget granitt, er fra 1833 og er 34 meter høyt. Fyret er stadig et landemerke til hjelp for skipstrafikken.

American Festival I Vanse
AMERICAN FESTIVAL I VANSE Kommentarer:
Forfatter om American festival i vanse
Holth fra Kirkenes
jeg liker dele interessante nyheter dypt. Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg er tent på jeet kune do.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net