Soleportalen

  1. Mer om
Soleportalen

Bytt passord G-suite pålogging It's Learning Office 365 pålogging. Programvare Utskrift SkoleArena Fra lenken under kan du logge deg inn i skoleportalen og få tilgang til læringsplattformen Canvas, og Everyday - der du holder deg og FEIDE-portal · Ny portal om nettvett · Skoler i Fredrikstad Foresatte FEIDE-tjenester Skole og utdanning For lærere Fritid i Fredrikstad Skolemal · For elever og foresatte · Felles informasjon for Lørenskogskolene · Pålogginger - elever · Skoleportalen Skoleportal for alle skolene på nesodden

Tigru; Dette er nettstengingssystemet som nyttast i HFK ved prøver. Her kan lærar velgje klasse eller enkeltelevar som skal ha avgrensa berre tilgang til itslearning eller ingen tilgang til internett i ein viss periode.

Raufoss videregående skole

Ad travel: Det er dette systemet vi nyttar når vi skriv reiserekningar i samband med kurs eller liknande. For å kome seg inn på systemet kan ein gå via intranettet kor det på høgre side er lenke til «Reiserekning», så «klikkar» ein seg vidare på «Reiserekning» ein gang til. For å logge seg på treng ein brukarnamn som er tilsettnummeret du finn på lønnsslippen, firmakode som er 2121200 og eit passord.

Dersom ein treng hjelp til å nytte Ad travel kan ein få hjelp hos eKoordinator eller ePedagog, eller kontoret på nokre skuler. Dette nyttast i det kontinuerlige forebyggande- og forbetringsarbeidet. Her finn ein også viktige dokument fra HFK som er styrande for arbeidet på den enkelte skule. Disse gir nyttig informasjon til skoleledere, men begrenset informasjon til foreldre.

De er vanskelige å tolke, og kan lett misforstås. Det er komplisert statistikk som legges frem.

Pålogging skoleportalen

Hvis du ikke gir tillatelse til disse informasjonskapslene, blir ikke informasjonskapslene plassert på enheten. Showbie er en digital arena for læring. Her ligger planer, oppgaver, lekser, elevene gjør innleveringer mm. Man kommer automatisk til ID-porten, hvor man selv velger metode. Foresatte kan også velge å bruke app. Du kan når som helst slette og legge til og slette elever og klasser Meldinger Som kulturkontakt kan du sende melding til DKS-planlegger i forbindelse med en hendelse din skole har blitt tildelt.

Som kulturkontakt kan du starte en dialog med dine DKS-enheter — både fylke og kommune.

Brønnøysund videregående skole

Som kulturkontakt kan du motta meldinger fra DKS-planlegger i forbindelse med en hendelse din skole har blitt tildelt eller en annen melding en DKS-planlegger har valgt å sende deg.

Som kulturkontakt skal det være enkelt å se hvilke meldinger som er sendt til kulturkontakt er ved din skole. Du må ha tilgang til ditt gamle passord og ha et nytt klart. Du finner en flis på førstesiden i Skoleportalen merket med Endre passord.

Pålogging skoleportalen

Passordregler: Passordet må bestå av 7 til 12 tegn fra minst 3 av de 4 følgende kategoriene: Små bokstaver Store bokstaver Siffer Tegnsetting! Hvert enkelt tegn kan bare gjentas inntil 2 ganger i passordet. Ikke bruk deler av brukernavnet eller deler av fullt navn i passordet!

Det anbefales at du bytter passordet ved første innlogging i Skoleportalen. Følg regler for passord som beskrevet tidligere i dette dokumentet. Epostadressen er satt opp etter følgende mal: Studenter: Ansatte: Her er noen eksempler: Student Peder Pedersen vil få følgende adresse: Lærer Ole Kristian Olesen vil få Studentene får tilgang til sin epost og kan sende e-post fra Skoleportalen. Denne e- postadressen skal alltid brukes når du sender e-post til skolens lærere og andre ansatte.

Ved hjelp av mobiltelefon kan studenter og lærere selv resette og låse opp eget passord ved å bruke fremgangsmåten under. Dette krever at korrekt mobilnummer er registret i det skoleadministrative systemet.

Last ned også: Vinmonopolet fornebu

Bruk av disse informasjonskanalene følges av et sett personlige oppførsel regler som ofte kalles nettikette. I utvidet forstand kan man også hevde at nettikette gjelder bruk av visuelle virkemidler på nettsider, i presentasjoner e.

Det sentrale er å peke på hva som er hensiktsmessig, og kanskje mer viktig hva som ikke er det. Før du engasjerer deg i en nettbasert meningsutveksling bør du gjøre deg kjent med de generelle regler som gjelder for nettbasert kommunikasjon. Her er noen grunnregler: Meldinger skal i all hovedsak være korte, konkrete og presise.

Bruk en meningsfylt overskrift subject på meldingen din som gir leseren e en klar formening om hva meldingen dreier seg om.

SOLEPORTALEN Relaterte emner

Dei tre x-ane må bytast ut med din skule sin kode. Du finn liste over skulane med koder her. På skulens heimeside finn ein informasjon om utdanningsprogramma som skulen tilbyr, skolerute, PC-ordning, personalliste, skolereglement m. Dette er portalen til opplæringsavdelinga i HFK. Her finn ein lenker til mellom anna itslearning og epost. Her er også nyhende frå HFK, aktuelle lenker for elevar som til dømes ordensreglement, og ein fag- og temabank.

Soleportalen
SOLEPORTALEN Kommentarer:
Rapportert den Soleportalen
Sjursen fra Kristiansand
Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er Land Windsurfen. jeg elsker lese om Norge ærlig talt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net