Coop Extra Bergen

  1. Mer om
Coop Extra Bergen

Content [hide]

Ser du etter ◴ åpningstidene til Coop Extra? Finn alle telefonummer, adresser og åpningstider for Coop Extra butikker i Bergen her Finn den siste kundeavis og kampanjer fra Coop Extra i Bergen og de beste tilbudene fra andre matbutikker Matkroken Nygårdsgaten, Nbda · Coop Prix Marken, Nbda · Extra Bergen Storsenter Extra Danmarksplass, Solheimsgaten 33, 5054 Bergen, 55595770, Extra Skulestadmo, Nedkvitnesvegen 2, 5710 Skulestadmo Dagligvarebutikken Extra har ekstra stort utvalg til ekstra lav pris. Vi tilbyr god, sunn og billig mat. Besøk oss på Bergen Storsenter

Vi har også noen få plasser til ledighet i overtasjen, uten fast plass.

Pris for abonnement med fast plass fra og med 01. Pris for abonnement uten fast plass fra og med 01. Ingen myndigheter setter ned foten.

Det synes jeg er skremmende, sier Christer Haukaas Pedersen. Det er en grunn til at vi har loven, og den er at vi skal følge den.

Solheimsviken Post i Butikk, Extra Danmarksplass

Og her gjør ikke myndighetene - i dette tilfellet politiet - noe med det. De som har åpent lenge, tjener masse på det.

Vi åpner igjen på onsdag når vi har lov - etter norsk lov. Ellers vil du få bidra inn på ulike arbeidsoppgaver i butikken; kassearbeid, varepåfylling, rydding, renhold og annet relevant butikkarbeid.

Last ned også: Coop extra cloud bread

Hva ønsker vi av deg? Vi ser gjerne at du har erfaring fra arbeid i butikk Du er blid og postiv med godt humør i møte med nye mennesker Du er opptatt av å trives på jobb og du skaper engasjement og trivsel rundt deg Du er pålitelig og løsningsorientert Du trives med fysisk butikkarbeid Du må ha fylt 18 år og du snakker godt norsk Hva tilbyr vi?

Coop Extra Maaseskjæret

Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 51, 600, 82 Bybane 1 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider.

Jeg tror delvis problemet er at det så vidt jeg kunne se kun var seks singelkurver totalt på butikken. Mange av dem lå også nederst i bunken med kurver, som betyr at du må være ivrig om du ønsker å få tak i dem.

Og har folk egentlig lyst til å plukke opp sin fremtidige partner på Coop Extra? Med så få kurver i omløp, betyr det at sjansen for i det hele tatt å se noen som har tatt en singelkurv er ganske lav. Det at de ligger i samme bunke med vanlige kurver øker også sannsynligheten for at den du satser på og går bort til har tatt en singelkurv ved et uhell!

COOP EXTRA BERGEN Relaterte emner

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge. Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Coop Extra Minde med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Coop Extra Minde i sanntid. Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Coop Extra Minde?

COOP EXTRA BERGEN Kommentarer:
Forfatter på Coop extra bergen
Marthinsen fra Finnsnes
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: tschechischer Handball. Jeg nyter studere dokumenter triumferende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net