Obos Ligaen 2021

  1. Mer om
Obos Ligaen 2021

Content [hide]

Tabell OBOS-ligaen i fotball. Her finner du sesongens tabell for OBOS-ligaen 2021 ⚽️. På VG Live finner du oversikten over OBOS-ligaen Alle kamper og registrerte resultater i OBOS-ligaen Detaljert tabell for OBOS-ligaen Velkommen til de offisielle sidene for OBOS-ligaen. Stjørdals-Blink-Raufoss, 18.08.2021 18:00, M.U.S Stadion Sandskogan, Eurosport Play runde, OBOS-ligaen · Aalesund · 18.00 · Ranheim TF, discovery+. runde, OBOS-ligaen · Jerv · 18.00 · HamKam, discovery

A-laget Annonse: Foto: Bildbyrån 2020-sesongen er historie, og nå er alt fokus på 2021.

Fredrikstad Klubben fra plankebyen har lange tradisjoner og flere meritter i norsk fotball. Det er stor entusiasme rundt laget som rykket ned til 2. Ønsker seg tilbake på øverste nivå, hvor de sist var å finne i 2012.

Her fra kvalikkampen mot Ranheim i desember i fjor. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG. Coronapandemien gjorde det slik at man ville tilby flere kamper og mer live idrett på skjermen. Et panel bestående av minst to personer tar deretter ut laget basert på reporteranbefaling, spillerbørs og målpoeng.

Du vil kanskje like: Tabell obos ligaen

Laget publiserer vi i hovedsak dagen etter siste kamp i runden, sier sportsdatasjef i NTB, Terje Alstad. Vi bryr oss om ditt personvern Vi og våre partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier og behandler unike identifikatorer og surfedata for å gjøre våre nettsteder og tjenester funksjonelle, for å hjelpe oss med å forbedre dem og for de formålene som er oppført nedenfor. Vi og våre partnere kan behandle dine personopplysninger basert på ditt samtykke og våre legitime interesser.

For mer detaljert informasjon om informasjonskapslene, hvordan vi og våre partnere bruker dine personopplysninger og for å administrere preferansene dine, klikk på «Flere valg». Fotballen ble nylig forespeilet fra myndighetshold at lag kan få spille treningskamper igjen fra midten av april.

Siste nytt fra OBOS

Fisketjønn sier at muligheten for trening fra 12. Dermed får de to uker med trening og to uker til treningskamper.

Opprinnelig skulle seriefotballen på herresiden ha første avspark 2.

OBOS LIGAEN 2021 Relaterte emner

A-laget Annonse: Foto: Bildbyrån 2020-sesongen er historie, og nå er alt fokus på 2021. Fredrikstad Klubben fra plankebyen har lange tradisjoner og flere meritter i norsk fotball. Det er stor entusiasme rundt laget som rykket ned til 2. Ønsker seg tilbake på øverste nivå, hvor de sist var å finne i 2012. Grorud Nyopprykket til 2020-sesongen.

Obos Ligaen 2021
OBOS LIGAEN 2021 Kommentarer:
Forfatter på Obos ligaen 2021
Jørstad fra Hamar
Les gjerne min andre innlegg. jeg er tent på Kampfroboter. Jeg trives lese tegneserier opp ned.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net