Bmw I8 Pris

  1. Mer om
Bmw I8 Pris

Coupé vil koste fra 1.352.000 kroner, mens Du finner 15 BMW i8 under Biler til salgs på FINN Bil. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge! Ny pris siste 5 dager Finn informasjon, priser, utstyr og spesifikasjoner om 2 forskjellige varianter av BMW i8. Bilguiden hjelper deg å finne den beste bilen for deg Denne prislisten erstatter alle tidligere prislister. BMW Norge AS forebholder seg retten til å endre priser og spesifikasjoner uten forvarsel Neste måned avsluttes produksjonen av BMW i8. har vunnet minst en pris fem år på rad under «Engine of the Year Award», verdens viktigste

Samlet effekt er nå 374 hk, mot 362 hk i forgjengeren. Mer standardutstyr Forsterkningene til tross, så veier den nye cabriolet-versjonen 1595 kg, bare 60 kg mer enn coupé-modellen. Softtop-taket er designet for helårsbruk og er lydisolert.

TEST: BMW i8 Miljøbil i bensinslukerklær

Ved et tastetrykk kjøres taket automatisk av og på, nesten lydløst, på 15 sekunder. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, elektrisk seteregulering, nøkkelfri lås, og innfellbare speil, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra.

På innsiden er det også moderne og minimalistisk.

Denne står kundene i kø for å kjøpe

To skjermer er sentralt plassert — i tillegg til et menyhjul mellom forsetene. Tre år med diesel, bråkete drit i etterpåklokskapen ved å ha kjørt Elbil i nesten tre år, selv lyden av Caddy og Amarok 2l TDI gir meg frysninger ; ingenting er som å kjøre pickup til butikken.

Det hadde sine fordeler når du skulle komme fram i trange gater, da alle slipper deg frem, men kjør bilen inn i P-huset under plaza og du bruker 10 min på å få bilen ut igjen etter at du finner ut at ingen av plassene er lange nok. Måtte ta inn speilene for å komme meg ut.

Men mer til nyere tider, vi er jo tross alt nå i 2014. En dag klarte jeg bare ikke å dy meg og begynte å lese Nettavisen i arbeidstiden, og så en reklame for Kia Soul.

Søkeresultater

Da tenkte jeg; den så vel kul ut, og dro opp på Ensjø. Jammen meg fikk jeg ikke bil etter 6 mnd. Det var helt utrolig å gå fra mini F-150, til hipster delux og alle skulle plutselig vinke til meg.

Har du lest dette? Vinterdekk bmw i3

Jeg har aldri følt meg så teit. Øverst på dashbordet sitter en fargeskjerm uten touch, mens selve styringen foregår fra iDrive-kontroll og knapper i midtkonsollen.

Forhandlerforside

Kontrollen har en berøringsfølsom overflate som man kan benytte til å skrive tall og bokstaver med fingeren, og man lærer seg raskt å benytte den nødvendige kombinasjonen av bevegelser, klikk, knappetrykk og berøring for å betjene bilens smarte funksjoner. Kanskje med unntak av bakseteplass!

Et stort pluss er det at bilen har sitt eget SIM-kort slik at den alltid er online. Dette er gratis det første året, men deretter må man betale for fornøyelsen. Men det er også mer eller mindre nødvendig da de smarte funksjonene krever internettforbindelse.

Det heter ikke ConnectedDrive for ingenting! Lysdioder i konturlinjene kan stilles til en hvit, blå eller oransje glød.

Prisliste og kataloger : BMW Norge

Annonse Selvfølgelig har den derfor internettleser inkludert i pakken, i tillegg til flere fornuftige funksjoner som aktuelle nyheter og værmelding, mottak av e-mailer og intelligent nødanrop som automatisk gir beskjed til BMW hvis bilens airbager utløses.

En spesiell dekadent tjeneste er den innebygde Concierge Service, som ringer direkte til BMWs call center, hvor det sitter folk klar døgnet rundt for å finne nærmeste apotek, reservere bord på byens beste restaurant eller lignende, for så å sende koordinatene direkte til bilens GPS-navigasjon.

Hele kupéen er innrettet med fokus på sjåføren. BMW i8 Roadster er en dyr bil, omtrent alle andre steder enn i Norge. I Tyskland starter prisen på 155. Der kan du få to M4 for samme pris.

I relasjon: Bygg din bmw

I Norge ligger prisen bare marginalt høyere, takket være avgiftssystemet som favoriserer lave utslipp og lav vekt. Du får faktisk i8 Roadster helt uten engangsavgifter.

Det eneste du må ut med er 2.

BMW I8 PRIS Relaterte emner

Det gjør at de allerede nå vurderer å øke produksjonen for å ha mulighet til å dekke etterspørselen. Den opprinnelige planen var å produsere 10. Gunstig pris Det er nemlig ikke bare i Europa i3 har fått positiv mottakelse. Her hjemme nyter bilen naturligvis godt av de mange fordelene elbilene har i det norske avgiftssystemet. Dermed kommer den også svært gunstig ut med tanke på pris. Mindre bagasjerom i3 skiller seg så avgjort fra resten av BMW-familien — med sitt svært så futuristiske utseendet — og bakdører som er hengslet i bakkant.

Bmw I8 Pris
BMW I8 PRIS Kommentarer:
Forfatter på Bmw i8 pris
Gregersen fra Bergen
Jeg trives studere dokumenter jublende. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Kelly Pool.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net