Digipost Login

  1. Mer om
Digipost Login

Send og motta brev digitalt. Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer Dersom du allerede har en postkasse hos e-Boks eller Digipost, åpner du den ved å logge inn via hjemmesiden deres. Logg inn i Digipost · Logg inn i e-Boks Ha BankID (brikke eller mobil) eller Buypass tilgjengelig, så går registreringen raskt. Registrer deg gratis i Digipost Logg inn i Digipost Klikk på det røde feltet "Logg inn via ID-porten". Velg en av innloggingsmetodene Digipost er din digitale postkasse for informasjon som er viktig for deg. Mye post inneholder sensitive opplysninger som ikke kan sendes til

Vi bare formidler posten, omtrent som postmannen gjør med vanlige brev. Dersom du har behov for å få brevet på annen måte må du kontakte avsenderen. Hvem som er avsender ser du i varselmeldingen du har fått. Digitale brev til innbyggere Digital postkasse fra e-Boks og Digipost gir deg en sikker løsning for å motta og oppbevare viktig post fra det offentlige digitalt.

Faktura og betaling

Brev med vedtak, helseopplysninger eller annen sensitiv informasjon kan ikke sendes på vanlig e-post fordi det ikke er sikkert nok. I e-Boks og Digipost sender det offentlige brevene kryptert, og de lagres på en sikker måte slik at det bare er du som har tilgang til din egen post.

Det er gratis å opprette digital postkasse, og du kan åpne og lese posten din både på datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Du får varsel på SMS eller e-post når du har mottatt et nytt brev, og du kan lagre posten så lenge du ønsker.

Du får ikke reklame i den digitale postkassen din. Ønsker du å få faktura tilsendt, ta kontakt med kundeservice på web eller telefon 04045. Mottatt purring på faktura Har du mottatt en feil purring, vennligst ta kontakt med oss så raskt som mulig.

Hei! Hva kan vi hjelpe deg med?

Kontaktinformasjonen er oppgitt på purringen. Er purringen korrekt, vennligst benytt betalingsinformasjonen oppgitt på purringen. Godt nytt for alle bedrifter med rapporteringsplikt etter hvitvaskingsloven. Ønsker du å komme i gang med BankID autentisering eller signering?

Vi hjelper deg på vei. Last opp bekreftelse på formålet: Hvis du trenger en, har du fått bekreftelsen av oppdragsgiveren eller arbeidsgiveren din. Til studenter: Tilbudsbrevet fra Samordna opptak eller utdanningsinstitusjonen er bekreftelsen din ved opptak til studiet. Formålsbekreftelse fra utdanningsinstitusjonen er bekreftelsen din når du søker om politiattest underveis i studiet.

Til elever i videregående skole: Bekreftelse fra oppdragsgiver praksisplass. I skjemaet velger du foretrukket vaksinasjonssted. Er det ikke tilgjengelige timer der, vil du kunne bli tildelt time på et annet vaksinasjonssted. I sommer vaksineres det i Bergenshallen, Sentralbadet, Vadmyrahallen og Åsanehallen. I tillegg vaksineres det med dose to på Fana Legevakt og Arna Helseheim til og med uke 25.

Agria Dyreforsikring

Se også informasjon om hva som er viktig å huske på vaksinasjonsdagen Styrt drop-in for daglige restdoser Ønsker du koronavaksine og kan stille på kort varsel? Bergen kommune har opprettet en "styrt drop-in"-løsning for daglige restdoser fra åpnede hetteglass av koronavaksinen i de kommunale vaksinestasjonene.

Se mer informasjon Time til dose to Vaksinasjonen mot korona består av to doser.

DIGIPOST LOGIN Relaterte emner

På slutten av året skal de digitale postkassene være klare. I mellomtiden sørger it-direktoratet Difi for at flest mulig nordmenn får en digital adresse knyttet til hjemmeadressen. Det vil si at vi alle skal noteres i det såkalte kontakt- og reservasjonsregisteret. Men det ser ut til å bli en omfattende jobb å lære innbyggerne å kommunisere med stat og kommune over nettet. Selv om 3,4 millioner innbyggere formelt er registrert digitalt, er det rundt 800. Les også: Disse får levere posten digitalt Sjekker motivasjonen Og Difi har gjort beregninger som viser at enda en stor gruppe innbyggere kan få utfordringer med å bruke offentlige digitale tjenester.

DIGIPOST LOGIN Kommentarer:
Redaktør på Digipost login
Korneliussen fra Skien
Jeg nyter lese romaner uetisk. Siste nytt: min andre nyheter. En av mine hobbyer er Drag Racing.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net