Hytte På Hvasser

  1. Mer om
Hytte På Hvasser

Lei fra personer i Hvasser, Norge fra 176 kr NOK/natt. Finn unike steder å bo med lokale Stor idyllisk hytte på Hvasser, Tjøme These self-catering cottages are located on Hvasser Island, 25 km south of Alle våre hytter har stue med kjøkken, bad med dusj/ toalett og 2 soverom med The Hvasser-Motel offers 19 cabins and 1 apartement. The cabins are all located in a Startbua ligger på øya Hvasser, ytterst på moloen med utsikt over Sandøsund. Denne lille hytta er akkurat stor nok for to, med alt du trenger for et opphold ya Hvasser ligger ytterst i Oslofjorden og et par timers kjøretur fra Oslo. Hvasser hører til øykommunen Tjøme i Vestfold, som ligger ved inngangen til

Du kan velge om du ønsker å leie noen dager, en helg, uker eller leie på åremål.

Verdens Ende Camping

Grupper og aktiviteter Hvasser Motell er godt egnet til grupper, familiesamlinger og foreninger, som gjerne leier flere hytter og den store fellesstuen, hvor de inntar måltidene sammen eller holder kurs. Det er et stort tilbud av aktiviteter på Hvasser og Tjøme.

I 2007 ble den solgt til frukt og grønt-millionær Tom Ragnar Wilhelmsen for 5,5 millioner kroner. Wilhelmsen og hans firma Norfresh leverer til daglig frukt og grønt til butikkjeden Bunnpris.

Hvasser Motell

Etter hyttekjøpet ville han bygge på. Tegningene til en betydelig større hytte fikk derimot nei av Fylkesmannen i Vestfold i 2008. Slik så hytta ut før bygging.

Øya har fortsatt et fiskemottak i drift som leverer til Brødrene Berggren — et av de eldste fiskehandlerne i Norge — og et nettverk av andre forhandlere. På Hvasser får du flere typer fisk og skalldyr fra området: Reker og kreps Sild Laks og røykelaks Hvis du planlegger å fiske på Hvasser, må du være oppmerksom på reglene som gjelder fritidsfiske. Solberg kan også fortelle at de har noen kontakter i luften, men foreløpig er det ikke blitt gjennomført et kjøp.

Hytter priser

Klienten er interessert i å gi en skikkelig god pris, langt over det som har vært vanlig på Tjøme-Hvasser-området. Denne inneholder informasjon om hvordan du får nøkkel til hytta. Ankomst- og avreisetid. Gjestene disponerer hytta fra kl. Hyttene er ubetjente, gjester må selv rydde og vaske etter seg. Tønsbergs Blad hun har også vært aktiv på hyttemarkedet den siste tiden.

Leie hytte på Tjøme?

Hun kjøpte nylig en av de andre nabohyttene i Flekkenveien, en mindre hytteeiendom som nå er lagt til den opprinnelige eiendommen. Salget på Tjøme kom bare dager etter at familiehytta etter Ivar Formo var solgt på Østerøya i Sandefjord for 23,6 millioner. Opplysninger tyder på at det kan komme flere hytter for salg i denne prisklassen i Vestfold denne sommeren.

Det skal jeg faktisk kjøpe til middag i kveld, sier hun. Her er det ikke langt fra ide til virkelighet etter innfallsmetoden, tenker jeg, hvis ideen først kommer flyvende. Jeg vil at det ikke skal være så jålete på hytta. Det skal være et sted som det er hyggelig å komme til og som kan brukes.

Tingene her har sin historie. Det er gaver som vi har fått og minner fra et helt liv eller noe som betyr noe for oss.

HYTTE, HVASSER (fritidsbolig)

Denne skulpturen er jeg veldig glad i, sier hun og viser frem en skulptur på peishyllen som hun fikk av en ung mann da hun satte opp et stykke om kvinner som vil og kan under stemmerettsjubileet. Vi skremte vannet av gutta, men jeg synes nettopp denne skulpturen her er et godt bilde på kvinner som både vil og kan og som aldri gir seg, så den er jeg veldig glad i.

En virkelig «must-ting» her på hytta. Det livet jeg lever jeg har hatt så mange opplevelser, at det ikke er opplevelser jeg søker.

HYTTE PÅ HVASSER Relaterte emner

Utstyr i og ved hytta Sikkerhet Andre forhold Nøkkel. Ved bestilling får du en kvittering på e-post. Denne inneholder informasjon om hvordan du får nøkkel til hytta. Ankomst- og avreisetid. Gjestene disponerer hytta fra kl. Hyttene er ubetjente, gjester må selv rydde og vaske etter seg.

Hytte På Hvasser
HYTTE PÅ HVASSER Kommentarer:
Forfatter på Hytte på hvasser
Dybvik fra Stavanger
Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Bankrest Shooting. jeg elsker dele interessante nyheter tett.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net