Amfimoa No

  1. Mer om


AMFI Moa er et av Norges største kjøpesenter. AMFI Moa er i stadig utvikling. Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv on Wednesday: Nå kan du ta gratis covid-19 hurtigtest på AMFI Moa Tag gjerne #amfimoa når du deler bilder fra senteret! Jobbe her?'s profile picture Besøk senterets nettside på amfi.no/moa. AMFI Moa er et familiesenter. Hovedvekten av handlende er i aldersgruppen 20 til 49 år Norli AMFI Moa Øst fra, Møre og Romsdal. Langelandsvegen 51, 6010 Ålesund Vis kart. wap.amfimoa.no; Facebook ·

Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand.

Har du lest dette? Hvem er på 1000 lappen

Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre. Poeng Samtlige kjøp med unntak av kjøp av gavekort genererer poeng.

For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst. Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap.

Bjørklund Amfi Moa/ Brekke Ur og Gull as Videregående opplæring

Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng. Det er en kaffebarkjede som finnes med utspring fra Sverige.

De hevder å gi gjestene en dypere kunnskap og innsikt om selskapets kaffe og dens opphav. Kjeden er nordens ledende og raskest voksende kaffe shop-kjede med over 250 kafeer i Norge,Sverige, Damark og Finland.

Sunkost Amfi Moa Ålesund

På Espresso House sitt eget brenneri i Länna, utenfor Stockholm, brennes kaffebønnene langsomt og varsomt for at hver bønnes unike karkater skal nå sitt fulle potensial. I tillegg vil Spisestua, som holder til på Moa Nord, etablere et nytt tilbud i det nye senteret, og Oliviers vil etablere seg i indre bydel. Consept Store Utvalget i motekær vokser også i takt med kjøpesenteret.

Stor åpningsfest med utvidet åpningstid 1.

Åpner sneakers

Det blir masse ulike aktiviteter for både barn og voksne. Alle butikkene har åpningstilbud og kinoen skal vise premieren til Bohemian Rhapsody.

I arbeidet med å utvikle nytt designkonsept for AMFI Moa i Ålesund var det viktig for oss å fremkalle den gode handlegate-følelsen. Vi løftet frem butikkene slik at de endret karakter fra å være utsalgssteder til å fremstå som spennende showrooms.

Finn butikk Mani

I tillegg til nesten 200 butikker huser det kino, bibliotek og en rekke spisesteder. For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto. Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert.

Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt.

AMFIMOA NO Relaterte emner

Når det Amfi Moa åpner dørene i november er både Jordbærpikene og Sabrura på plass. De nye consept store butikkene inntar da også det som blir Norges største kjøpesenter. Der vil det bli omlag 500 spiseplasser, bowling, og en rekke spill og aktiviteter. I tillegg planlegges kveldsåpen bar med alle rettigheter. Sushi buffet og Jordbærpiker Foto: Jordbærpikene Det blir ikke det eneste nye spisetilbudet når dørene åpnes. Jorbærpikene er kjede av kafeer med utgangspunkt fra Trondheim.

AMFIMOA NO Kommentarer:
Rapportert den Amfimoa no
Nyheim fra Kirkenes
Se min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Grasstrack. jeg elsker utforske norske bøker opp ned.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net