Hvilken Hånd Skal Gifteringen På

  1. Mer om
Hvilken Hånd Skal Gifteringen På

Når det gjelder gifteringer er det mest vanlig i Norge å ha denne på høyre For mange er det naturlig å bære forlovelsesringen på venstre hånd – hånden nærmest hjertet. Men er det egentlig vanlig? Internasjonalt er det ingen “regel HVILKEN FINGER SKAL FRIERRINGEN PÅ? Forlovelsesringer brukes ved frieri, og det er stort sett kvinnen som bærer den. En frierring bæres som regel på venstre I Norge har vi ringen på høyre hånd og flytter den over til venstre når ektefellen dør. Noen pleier å ha forlovelsesringen på venstre hånd og Endel land har koder med forlovelse på den ene hånden og

Da kan man gå til en gullsmed å si disse preferansene, og lage sin egen ring Og for all del, husk at bæreren skal ha den på venstre hånd: gifteringen plasserer man på høyre finger under seremonien, men før den tid skal forlovelsesringen bæres på venstre hånd. Orthodox Christians, East Europeans and Jews also wear the wedding band on. Ringene settes på etter at den formelle vielsesseremonien er over og før vigselspapirene underskrives.

Så begge deler blir på høyre hånd. Slik beskytter du ringen din!

Frierring hvilken hånd

Text: Anna Storm Foto: Adobestock. Dette er tidløse ringer og uavhengig av svingninger i motebildet.

Alle våre gifteringer er i 14 karat gull som standard. Men vi kan også levere flere av våre gifteringer i 18 karat gull om ønskelig.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon rundt våre produkter. Alle våre priser på ringer er pr.

Disse blir noen uker før bryllupet levert inn til oppussing og eventuelt inskripsjon av dato i tillegg. Så tar man på ringene på nytt under seremonien. Foto: Tesori Diamanter Thomas Heyerdahl, diamantfagmann ved Heyerdahl Gullsmed, forteller at man i dag gjerne snakker om gifteringer som «glatte ringer» fordi noen bruker dette som forlovelsesringer, og noen som gifteringer.

Hvorfor har vi nordmenn gifteringen på høyre hånd?

Normalt i dag er kanskje at diamantringen som hun får ved frieriet brukes som forlovelsesring, og han bruker ingen ring. Så kjøper man «glatter ringer» når man gifter seg, sier Heyerdahl til Kvinneguiden.

Har Petter og Gunhild «hermet» etter Ari Behn? Og Gunhild så da ut til å ha en giftering på venstre hånd.

Arvering, hvilken finger? TIDSSONEN

Vis mer Publisert mandag 14. Og paret, som fikk superstjernen Bob Geldof til å vie dem, hadde ikke spart på noe i forbindelse med bryllupet, som skal ha hatt en prislapp på nærmere 20 millioner kroner.

Se stegene under for å finne gifteringene som passer for dere. Gull er et grunnstoff i metall Au, og har historisk sett vært et materiale som har en viss verdi ettersom det forekom i ren og naturlig form og samtidig var vakkert og holdbart. I tillegg er materialet lett å bearbeide.

Gull har i dag gjerne to hovedfunksjoner for mennesket, for bruk i smykker og gifteringer, men er også et objekt for investering.

HVILKEN HÅND SKAL GIFTERINGEN PÅ Relaterte emner

Hvilken ring skal du fri med? July 5, 2018 Når du overrasker med det store spørsmålet, skal ringen passe til din utkårede. Kanskje var det kjærlighet ved første blikk? Eller dere var venner og vennskapet utviklet seg til noe mer? Uansett har du bestemt deg. Tiden er inne, og du ønsker å stille det store spørsmålet til den du vil dele resten av livet ditt med. Å fri er trolig det viktigste du noen gang kommer til å spørre noen om.

Hvilken Hånd Skal Gifteringen På
HVILKEN HÅND SKAL GIFTERINGEN PÅ Kommentarer:
Forfatter om Hvilken hånd skal gifteringen på
Ramstad fra Svolvær
Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Lapta. jeg liker lese om Norge sannferdig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net