Unilabs Haugesund

  1. Mer om
Unilabs Haugesund

Content [hide]

Du må ha henvisning til alle undersøkelser, men kan bestille timen selv hvor du ønsker Mandag - fredag Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte Nummerkombinasjoner

Siden vi har den avtalen kan vi tilby pasientene offentlig finansierte undersøkelser, der de betaler egenandelen selv. Så å si alle pasientene vi har går for egen maskin. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Vi søker derfor en kvalitetsbevisst, selvstendig og strukturert person med gode samarbeidsevner og en positiv, serviceinnstilt holdning.

Kvalifikasjoner: Ønskelig med erfaring fra MR Gode samarbeidsevner, faglig engasjement, fleksibel, selvstendig og effektiv Beherske norsk skriftlig og muntlig Turnusarbeid må påregnes. Søknader vurderes fortløpende.

Uten munnbind ville hun ikke få gjennomført undersøkelsen. Episoden som beskrives fant sted hos Unilabs Røntgen Haugesund 11. Kvinnens sønn kontaktet Document.

Unilabs Røntgen Haugesund

Han forklarer at moren følte hun at ikke ble hverken hørt eller forstått, og at hun ble trakassert til å bruke munnbind for å få gjennomført undersøkelsen. Det var en viktig undersøkelse og hun ønsket å få gjennomført den så fort som mulig.

I ettertid av denne undersøkelsen har hun vært mye plaget av nervesmerter i ansiktet, så deres munnbind-tvang har hatt en veldig negativ effekt på hennes helsetilstand.

Har du lest dette? Yr haugesund

Unilabs Røntgen Majorstuen har i en årrekke gjennomført mammografiundersøkelser for kvinner som ønsker å benytte seg av et tilbud utover dagens offentlige. Vi har i hovedsak 3 ulike tilbud: Rutinescreening, Mammopluss med ultralyd og Klinisk mammografi. Strålevernforskriften krever at alle som skal få utført en radiologisk undersøkelse har åive vatten.

Har du mottatt en henvisning kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Utviklet av Idium, en del av no Unilabs Røntgen Haugesund.

UNILABS HAUGESUND Relaterte emner

Unilabs Røntgen Sandnes Åpningstid: 08. Avdelingen består av disse yrkesgruppene som er fast ansatt: 7 radiografer, 1 radiolog og 3 merkantilt personell. De vanligste undersøkelsene på CT er thorax, abdomen og bekken og nyre og urinveier. På RTG har vi en del reumautredning og ellers de vanlige undersøkelsene folk kommer til rtg for. UL blir utført av radiolog.

Unilabs Haugesund
UNILABS HAUGESUND Kommentarer:
Redaktør på Unilabs haugesund
Bergstrøm fra Kirkenes
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Gateball. Jeg har lyst lese tegneserier seirende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net