Tønsberg Camping

  1. Mer om
Tønsberg Camping

I Tønsberg & Færder finner du campingplasser nær sentrum og skjærgåden. Ønsker du å leie din egen bobil kan du kontakte Wecamp Furustrand er et unikt feriested med hytter, leiligheter og camping i strandkanten utenfor Tønsberg, med den vakre Ringshaugstranda som nabo Furustrand har også 52 hytter og leiligheter til utleie hele året. Det er 5 km til Tønsberg, med sykkelsti og gode bussforbindelser til byen Campingplasser i Tønsberg: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på campingplasser i Tønsberg, Norge på Tripadvisor Skalleold camping ligger ved sjøen på Skallevold og ca 7,4 km fra Tønsberg sentrum. Skallevoldstranda har en lang og flott sandstrand som er godt besøkt p

Personer som ikke er beskyttet og som reiser til kommuner med mindre strenge tiltak bør følge anbefalingene som gjelder i kommunen der de har oppholdt seg i tiden før reisen.

Personer som ikke er beskyttet oppfordres til å være ekstra forsiktige og planlegge reisen slik at man i størst mulig grad unngår smittespredning mellom steder.

Korten Bobilparkering, Tønsberg i Vestfold og Telemark

Døgnprisen for IOGT-medlemmer er 1000 kr for hele huset. For utleie, ring 938 45 934 På Husøy, sju km utenfor Tønsberg, finner du det lokale Juventelaget sin stolhet — hytta Sjøgaren. Den har stor stue, kjellerstue, fine bad, strandtomt og hage. Ellers anbefales treningstøy eller lett bevegelig turtøy til klatring.

Man blir fort varm av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke.

Har du lest dette? Nordberg camping

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse.

Bobilparkering Gunnarsbø, Korten, Messa Tønsberg

Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme.

For å booke hytte, klikk her!

Vi tilbyr også døgnplasser for bobiler og telt. Vi har fått grillhytte!

Tønsberg, Bobil Askjems Camping

Grillhytta er til fri bruk for alle våre gjester og kan ikke reserveres. Kontakt resepsjonen før bruk: Rett nedenfor campingplassen finnes en solrik sandstrand med en flott stor gresslette. Ramton Camping har en butikk, kiosk, restaurant.

Om sommeren kan du bruke vår tennisbane og 9-hulls golfbane, boccia-banen. Hjertelig velkommen til en fantastisk ferie i 2021.

Campingvogner og telt Ramton Camping har rundt 300 faste sesongplasser, alle med strøm. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 116A, 116B Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere?

TØNSBERG CAMPING Relaterte emner

Godteri Alle familier får egen hytte. Vi har bestilt en hel dag på høyt og lavt på torsdagen! Ta gjerne med hansker til klatringen. Ellers anbefales treningstøy eller lett bevegelig turtøy til klatring. Man blir fort varm av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset.

TØNSBERG CAMPING Kommentarer:
Redaktør på Tønsberg camping
Haukås fra Svolvær
jeg liker utforske norske bøker modig. Se gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Cribbage.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net