Hytter Oddane Sand

  1. Mer om
Hytter Oddane Sand

Alle hyttene under ligger på Oddane Sand Camping Nevlunghavn. Hyttene kan leies av alle, KNA medlemmer gis rabatterte priser Oddaneveien 73, 3296 Nevlunghavn Alle hyttene våre ligger plassert på Oddane Sand Camping Nevlunghavn Lei fra personer i Oddane Sand, Norge fra 176 kr NOK/natt. Finn unike steder å bo med lokale verter i Ved idylliske KNA Oddane Sand syd for Larvik ligger de fleste av KNAs hytter. Medlemmer får kr 500,- i rabatt pr uke. Her finner du en av landets største Leie av hytte Liten - Oddane Sand Camping. Helan med 6 sengeplasser. Havglimt med 5 sengeplasser

I dag har campingen plass til ca. Det er kort vei til en rekke aktiviteter, som et flott minigolf anlegget med hele tre forskjellige minigolfanlegg - Betongbaner, filtbaner, europabaner, og hvor hvert anlegg har 18 baner. Vil du nyte later dager med soling og bading er veien kort til en av de flotteste sandstrendene Østfold har å by på.

Du får mer hos Montér Montér

Siden 1880-årene da kunstnere og velstående livsnytere «oppdaget» stedet, har Nevlunghavn fungert som en magnet på kunstnere og kreative sjeler.

View fullsize Bildet er hentet fra Nasjonalbibliotekets bildesamling.

Fotograf: Gunnar Holmsen 1880-1976. Glasskunstner Benny Motzfeldt har hørt til de sesongbundne havninger. Nevlunghavn var mellomkrigstidens jet-set og bohem-havn. Charlston og ragtime var velkjente rytmer i Nevlunghavn.

Lokalpatrioter skryter med rette av at Greta Garbo har badet her, at Sonja Henie har spilt tennis her og at Wildenvey har flørtet her. Utstillinger og andre kunst- og kulturaktiviteter arrangeres ofte i det gule huset på den lille halvøyen midt i havnen. Her er det årlig sommerutstilling med lekre interiør og designgjenstander.

Den tidligere rekefabrikken Vadboholmen Hermetikkfabrikk lå i dette bygget. Reker var den største eksportartikkelen i Nevlunghavn tidligere. Fotograf: legjervik Fotograf: Eva Kristin Bergersen Fotograf: Eva Kristin Bergersen Nevlunghavns naturskapte landemerke Den kjempestore steinen du ser på Humlesekk, skjæret utenfor den store odden syd for Havna, kalles «Munken», og er nesten som et varemerke for Nevlunghavn.

Møbelringen Din lokale møbelspesialist

I følge et gammelt sagn skal steinen være kastet hit av en kjempe på øya Jomfruland utenfor Kragerø. Det var to jutuler som beilet til en jomfru på Jomfruland.

View fullsize «Munken» på skjæret Humlesekken Hun bestemte da at den som kunne kaste en stein lengst fra Jomfruland skulle få henne. En av steinene havnet på Humlesekken, og har siden ligget der, en annen ligger på den andre siden av Havnebukta og en tredje i en privat hage like ved brygga i Nevlunghavn.

Geologene holder derimot på sin forklaring om at steinen «Munken» er her som et resultat av isbreenes masseforflytning under siste periode av istiden.

Bølgefestival Nevlughavn Lillestrøm kajakklubb

Nevlunghavns historie preget av havet På havet har havninger flest gjennom alle generasjoner hatt sitt arbeid enten i de nære farvann eller under mer fjerne himmelstrøk. Strandstedet vokste i takt med sjøfartens og fiskerienes utvikling.

Nevlunghavns historie er først og fremst knyttet til fiske og losvirksomhet. Det er påbudt med godkjent flytevest i båt, husk å ta med vester. Brannfare i naturen. Husk at det er stor brannfare i tørre perioder.

Siste nytt om koronavirus i Larvik

All ferdsel, bruk av hytta og dens utstyr skjer på eget ansvar og ifølge oppgitte retningslinjer. Hytta ligger i et attraktivt, mye brukt friområde. Det er også flere hytter, inkl.

Det er kiosk i underetasjen på hytta som er åpen om sommeren. Toaletter i underetasjen er åpent for alle. Bord og benker ved kiosken er til bruk for alle som gjester området. Området på oversiden av hytta er reservert for kystledbrukere. Hytta og området Viktig å vite Nøkkel.

Nevlunghavn

Romløsningen Rullestolrampe og trapp inn til hytta. Den lune beliggenheten har gjort Havna til en mye besøkt gjestehavn for seilbåter. Havna har flere serveringssteder, og på brygga kan en om sommeren kjøpe fersk fisk, reker og krabber. I selve Havna bor det ca. Med alle sommergjestene sju-åttedobles innbyggertallet. Innerst i Havnebukta ligger Omrestranda med sandstrand og langgrunne. Tynset Camping er åpen hele året.

Nevlunghavn Nevlunghavn Gjestgiveri

Du kan leie hytter og motellrom hele ået. Caravan- og basseng-delen er åpen i sommerhalvåret. Turmulighetene er flotte sommer som vinter.

HYTTER ODDANE SAND Relaterte emner

Fasiliteteter slik som vannbåren gulv varme, dusj og toalett, fullt kjøkken med oppvaskmaskin,komfyr, mikrbølgeovn,og det meste av småelektrisk utstyr. Kabel-TV med 14 kanaler, og mulighet for internett tilgang. Vi har egen lekeplass med muligheter for mange aktiviteter. Badestrand med sklie og trampoline. Adkomst er enkelt, enten med tog, buss eller egen transport. Tynset Camping er åpen hele året.

HYTTER ODDANE SAND Kommentarer:
Forfatter på Hytter oddane sand
Nordli fra Sarpsborg
Jeg nyter lese bøker frenetisk. Siste nytt: min andre innlegg. jeg er tent på Indoor Percussion Ensemble.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net