Hotel Ocean Beach Club Kreta

  1. Mer om
Hotel Ocean Beach Club Kreta

Bestill hotellet Ocean Beach Club - Kreta, Makrigialos - enkelt og greit hos Ving Med disse bildene fra Ocean Beach Club - Kreta blir det kanskje litt enklere. La deg inspirere, og bestill reisen din med Ving Ocean Beach Club Crete, Makry-Gialos: Se 60 reiseanmeldelser, 107 objektive bilder og gode tilbud for Ocean Beach Club Crete, rangert som nr Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er et hotell som er bygget for familieluksus. er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt Ocean Beach Club Crete, Makriyialós, Lasithi, Greece. 2 495 liker dette · 25 snakker om dette · 15 708 har vært her. Ocean Beach Club by Sunwing

Hotellet ligger vendt ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender.

Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS-timer. Noenlunde lavt vann, men de første meterne ut i vannet ligger det steiner.

italiaenred.com: Ocean Beach Club Makrigialos

Strandpromenade med butikker, kaféer og restauranter. Gjennom tjenesten Easy Travel kan hotellenes gjester begynne hjemreisen med å sjekke inn allerede på hotellet, transferbussen går direkte til flyplassen uten mellomstopp og på flyplassen går man direkte til sikkerhetskontrollen.

Å innføre mobile nøkler er ytterligere et steg på veien mot en enda mer behagelig ferie. Og på OBC kryr det av nettopp dette; babyer, småbarn, barnevogner, armringer, solkrem og UV-drakter, danske, svenske og norske mammaer og pappaer bærende og byssende på små barn.

Sophia Beach

Men likevel opplevde jeg hotellet som overraskende rolig med en avslappet atmosfære, det er dog likevel ikke stedet jeg vil anbefale for eldre, single, eller par uten barn. Sun-Wing hotellet ved siden av er kanskje hakket mer hektisk med større basseng områder, vannsklier osv, man har tilgang til dette om man ønsker.

Vi holdt oss på OBC. Vi likte oss veldig godt på den fine stranden rett nedenfor hotellet! Den store øya Kreta er 26 mil.

Marigot Beach Club Dive Resort

Bestill din reise til Kreta som en samlet pakkereise med fly, hotell eller feriehus og evt. Sammenlign og bestill flyreiser til Kreta, Hellas.

Selv om det kan være litt vel mange turister til tider, har innbyggerne på Kreta vært flinke til å ta vare på sitt særpreg, og er svært gjestfrie.

HOTEL OCEAN BEACH CLUB KRETA Relaterte emner

Restaurant Måltider I restauranten på Ocean Beach Club dekkes det hver dag opp til en deilig frokostbuffé. Alt du vanligvis forbinder med en herlig hotellfrokost serveres sammen med en del innslag fra det greske kjøkkenet. I tillegg serverer vi også også ferskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Hvis du ønsker å spise en senere frokost, tilbys det en lett brunsj mellom frokost og lunsj. Til lunsj velger du fra buffeen eller blant salater, pasta, hamburgere og lokale retter fra menyen. Middagen på Ocean Beach Club Restaurant starter med småretter fra vår mezebuffé, for så å velge en av våre varmretter fra menyen. Det hele avrundes med en dessertbuffé, inspirert av den greske bakekunsten.

Hotel Ocean Beach Club Kreta
HOTEL OCEAN BEACH CLUB KRETA Kommentarer:
Rapportert den Hotel ocean beach club kreta
Bjerkan fra Sandnes
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Eingeweide. Jeg har lyst lese tegneserier unaturlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net