Dagfinn Lyngbø Drammen Teater

  1. Mer om
Dagfinn Lyngbø Drammen Teater

Event in Drammen, Buskerud, Noruega by Drammens Teater and Stand Up Norge on Quinta-feira, outubro 26 2017 with 336 people interested and 198 people Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, er endelig tilbake i Drammen med et nytt soloshow! Forestillingen har fått navnet Drammens Teater, Øvre Storgt. Drammen, 3018 Norway + Google Map. Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, er endelig tilbake i Dagfinn Lyngbø er et navn man umiddelbart forbinder med humor. Hans unike tilstedeværelse på scenen og Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management

Produksjonsteamet er det samme som begeistret Drammen by med årets sykehusrevy. Jo, da får man «Lattergalla 2013» - en forrykende humorforestilling, som kommer med lattergaranti! Billettpris: Medlemspris: kr 415,- kr 395,- Student: kr 350,- Lør 28. I denne forestillingen er Nordic Tenors innom de fleste sjangre, fra opera via pop og til svært eksotiske uttrykk.

Publikum får oppleve alt fra store musikalske konsertnumre til ellevill humor. Så vidt vi vet er vi fremdeles de eneste i landet som lager et slikt show. Med forbehold om endringer!

Det setter deg i en god stemning før jul. I år har de med seg Anita Skorgan på scenen. Drammen Barne- og ungdomsteater: Fjøsnisser i juleknipe Kom og se et herlig julespill med mye humor, musikk og sang! Arr: Drammens Barne- og ungdomsteater Billettpris: kr 360,- Mandag 9.

De ønsker seg besøk av Julenissen, men klarer de å bli snille nok? Jul i Piratbukta er et en artig førjulsforestilling med gjenkjennbare temaer for de yngste, iblandet sang og musikk, fekting, kuler og krutt.

En juleforestilling med 50-talls nostalgi og 17 manns storband som crooner julen inn! Programmet er variert, med mange overraskelser og musikalsk sett helt i verdensklasse. Stor suksess med 4 utsolgte hus i Modum Kulturhus i september. Etter stor suksess i Drammens Teater kommer Christine Koht tilbake.

Forestillingen fikk terningkast 5 i Drammens Tidende under norgespremiéren i teatret og stemningen sto i taket! Arr: Dissimilis kultur- og kompetansesenter Billettpris: kr 200,- Barn: kr 80,- Tor 23.

Gled dere til nok et vintershow med fart, spenning og ikke minst masse galskap! Arr: Høstrevyen Billettpris: kr 325,- Fre 31. Nemlig å oversette noen av Johnny Cash sine mange låter til norsk.

Reidar Larsen har over 12 albumutgivelser bak seg og har hatt stor suksess. Nå slår de seg sammen! Losjerad Vinkurs med Christer Berens Italias fem mest kjente rødvinsområder Christer Berens vil i kveld ta oss med til de områdene som har gjort Italia kjent som et av verdens beste vinland. Atle Pettersen Det er 50 år siden fire gutter fra Liverpool skapte musikkhistorie.

Teater Oslo

Nå tar de fatt på de virkelig store mesterne The Beatles. I februar 2014 kan du oppleve historien om Lise og Bulle og den litt merkelige Doktor Proktor, som har funnet opp verdens kraftigste prompepulver, i Drammens Teater.

Det er en fargesprakende plate der Menas udiskutable meloditeft skinner igjennom og pophjertet får banke fritt. Astroshowet «Universet kommer!

Astroshow for hele familien! Syv år gammel debuterte nemlig Wenche på sin egen bursdag.

Nesten en halv million så Trine Lise på NRK

Scrats elleville jakt på den forbannede eikenøtta, som han har jaktet på siden tidenes morgen, får verdensomspennende konsekvenser i Istid 4: Kontinenter på avveie. Kontinentene deler seg! Ikkje langt unna bur politietterforskaren Eivind Borge.

Han er i slutten av 20-åra.

Har du lest dette? Grease sandvika teater

Fem år er gått sidan han gjekk ut frå Politiskulen. Han har hatt jobb i Oslo-politiet ei tid. Om nokre månader skal han bli far for fyrste gong. Borge merker bomba som smell der han står heime i stova. Han drar med det same og blir også etter kvart kalla opp via personsøkaren. I Konnerudgata er det fullt kaos.

Ei tilfeldig forbipasserande kvinne er drepen. Åra har kome og gått. Eivind Borge er blitt politiinspektør og leiar for Taktisk etterforskingsavdeling ved Kripos. Det siste året har han tredd meir og meir fram som Kripos sitt ansikt ute i kampen mot arbeidsmarknadskriminalitet.

No sist var det i samband med den omfattande Lime-saka som politiet på Romerike har rulla opp med bistand frå Kripos, der fleire personar er sikta for grov menneskehandel. Borge var nyleg ute og etterlyste meir samarbeid mellom politi, kontrolletatar og næringsliv for å få bukt med arbeidsmarknadskriminaliteten. Han har bedt norske forbrukarar bli meir bevisste. Like før jul i fjor gjekk han ut i Dagbladet og åtvara om at arbeidsmarknadskriminalitet i dag er ein av dei største truslane mot det norske samfunnet.

Når Borge takkar ja til å la seg portrettintervjua i Klassekampen, er det dels som ledd i ein langt meir aktiv mediestrategi frå Kripos si side. Borge seier at det mest utfordrande med arbeidet med menneskehandel er å nå ut til offera.

Dagfinn Lyngbø

Det er mye som faller inn under den paraplyen, forklarer Dagfinn Lyngbø. Med såpass mange forestillinger, over så lang tid, utvikler materialet seg litt underveis, tenker man kanskje, men Lyngbø er ganske tro mot manus, må man vel si og det er få endringer fra forestilling til forestilling. Men om man ser showet fra måned til måned kan det være mulig å merke forskjell, forteller komikeren. Now dagfinn is opening for doing some spots in comedy clubs all over europe.

He is an actor and writer, known for lyckliga gatan 1999, nettopp stått opp 1997 and de. Dagfinn har hatt show i askøyhallen i helgen og blir i den anledning intervjuet av programvert william jenssen. Use custom templates to tell the right story for your business. Klassisk Bjørnov Det skulle ta henne et halvt liv å sette opp en ordentlig klassisk klaverkonsert.

Backstageprat italiaenred.com

Når Ingrid Bjørnov endelig sitter ved Steinway-flygelet er det for å fortelle om alt som ikke gikk etter planen. Om det er å bli kjempegod til noe, om det er å ha det absolutt dyreste og flotteste flygelet, om det er å dyrke det største og søteste jordbæret i hele Østfold.

Og hva som skjer hvis den drømmen ikke går i oppfyllelse. Ingrid Bjørnov slo gjennom som artist i duoen Dollie de Luxe, da hun var bare seksten år. Men frem til hun var et par og tyve år, mens popsirkuset var i gang, drømte hun i smug om å bli konsertpianist. Spille de klassiske stykkene på lange flygler i store konserthus.

Viljen til å øve, fordype meg, jobbe langsiktig og grundig. Men det at jeg ikke har det i meg, er på en måte det jeg lever av. Jeg lever av å eksponere det jeg ikke får til.

For det er sånn livet er. Livet kommer ofte i veien for planene du selv har lagt, sier hun.

Ingrid Bjørnov og barndomsvenninnen Benedicte Adrian slo gjennom med et brak, vant Melodi Grand Prix, skrev musikalen «Which Witch», som gikk for fulle hus i Norge, alle pilene pekte oppover. Benedicte var frontfigur og sanger, Ingrid fant sin litt mer tilbaketrukne plass bak pianoet. Download millions of videos online. Med mimikken hans, stemmebruken, mikrofontekket og si sikre timing gjer han gull av gråstein. Hjemme: Dagfinn Lyngbø har Hotel Norge som sitt hjem i Tekstene til showet er ikke påbegynt ennå, men han ser ikke bort ifra at.

Dagfinn lyngbø har mottatt sju komipriser. Klubbscenen er et litt mer rocka lokale, hvor det er standup-show hver tirsdag, fredag og lørdag kl 21. Utescenen benyttes til sommershow. Vi er under All Things Live, som turnèrer over hele landet med egenproduserte humorshow.

DAGFINN LYNGBØ DRAMMEN TEATER Relaterte emner

Visninger: Transkript 1 et magasin fra drammens teater Gu kor gøy! Innhold 27 Et rykende ferskt teatermagasin fra oss i Drammens Teater er nå klart, et program fylt med gode opplevelser og gode gavetips! Gi bort humor, musikalske show, stand up, klassisk musikk eller gode teaterforestillinger fra de beste produsentene i landet. Bjarte Hjelmeland kommer med sin humorsuksess «G kor gøy! The Beatles skal feires, Pussycats skal feires og vi fortsetter også å feire Wenche Myhre som på bursdagen sin, 15.

DAGFINN LYNGBØ DRAMMEN TEATER Kommentarer:
Forfatter på Dagfinn lyngbø drammen teater
Danielsen fra Tønsberg
Anmeldelse min andre nyheter. En av mine hobbyer er Keepie Uppie. jeg elsker lese romaner spørrende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net