Telenor Driftsmeldinger

  1. Mer om
Telenor Driftsmeldinger

Her kan du sjekke om det er registrert en driftsmeldt feil på din adresse. Søket gir resultater for Internett, hjemmetelefon, TV og Søk etter driftsmeldte feil på din adresse Skal du bygge, grave eller legge kabel kan du kontakte Telenor Kabelnett Telenor er et norsk teleselskap. Selskapet tilbyr mobiltelefontjenester, fastnett for telefoni, bredbånd og internett, videre TV-tjenester via kabel Vi har en feil som rammer kunder i Hordaland. Kundene opplever utfall på mobildekning og internett. Vi jobber med å rette feilen og beklager ulempene Vi opplever fortiden en feil i mobilnettet og jobber med å finne ut av problemet. Vi kommer tilbake med mer info

HelseRespons Hvorfor velge oss

Driftsmeldingen på våre sider tar ikke høyde for at dekning overlapper, sier Magnus Line, informasjonssjef i Telenor. Publisert: Publisert: 5. Ta kontakt dersom man finner noen avvik support helserespons. Dette vil skje på nattestid, og det kan være kortere nedetid i disse periodene.

Mobilnett nede for Telenor

Informasjon om dette er sendt ut til våre kunder. Vi følger med på utviklingen og vil rapportere dersom vi erfarer med HelseRespons tjenesten.

Disse informasjonskapslene brukes alltid og er nødvendige for driften av nettstedet.

Informasjonen som samles inn av disse informasjonskapslene, brukes ikke til markedsføringsformål. Nå er heldigvis linjene igjen operative og alt skal fungere som normalt.

Vi vil fra vår ende vil så raskt det lar seg gjøre få opp en bedre teknisk løsning som sørger for at våre kunder ikke blir berørt som dere har blitt i denne runde.

Du mottar en egen faktura fra Telenor på enten dekoderleie eller programkortavgift. Hvis du har kjøpt tilleggstjenester til TV-pakken din som f.

Registrer ny Schibsted-bruker. Viktig informasjon: Brukervilkår er oppdatert. Det er satt i verk flere. Feil- og driftsmeldinger bredbånd Strømbrudd, Fiberbrudd, Meld feil. For 3 dager siden På denne siden legger vi ut driftsmeldinger ved fellesfeil.

Driftsmeldinger Nortel

Bredbånd driftsmeldinger telenor Ligger det ingen meldinger her har vi ingen kjente hendelser i vårt fibernett. Vi vil AS kjper Teknisk hjelp er feil ditt abonnement disse problemene. Merk: Har gitt oss Klikk p bildet av vi de Har du har eller hjelper deg feil p p hjemmesentralen eller modemet.

TELENOR DRIFTSMELDINGER Relaterte emner

Denne artikkelen er over to år gammel Meldingen om feilen ble lagt ut på Stavanger kommunes nettside. Feilen kan vare til lørdag morgen. Nødnummer 116117 er ikke rammet, men legevaktens mobiltjenester er innenfor feilområdet. Voldtektsmottakets vakttelefon er rammet, bruk 116117. Andre kommunale tjenester kan bli berørt av feilen», heter det i meldingen.

TELENOR DRIFTSMELDINGER Kommentarer:
Forfatter om Telenor driftsmeldinger
Storhaug fra Molde
Bla gjennom min andre nyheter. jeg liker Rückenschwimmen. Jeg nyter dele interessante nyheter med rette.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net