Fly Bergen Bodø

  1. Mer om
Fly Bergen Bodø

Flyselskaper som flyr denne ruten Bestill billige flybilletter fra Bodø (BOO) til Bergen (BGO). Finn våre beste priser i lavpriskalenderen og bestill idag Søk og sammenlign fly Bergen-Bodø og bestill din flyreise i dag. Vi finner flybilletter på mer enn 1000 reisesider og flyselskapssider Direktefly fra Bergen til Bodø. Ønsker du å fly direkte til Bodø? Vi hjelper deg med å finne den ideelle ruten. GJENNOMSNITTLIG FLYVNINGSTID1 time 43 min Finn de beste flytilbudene fra Bodø (BOO) til Bergen (BGO). Sammenlign priser fra hundrevis av de største reisebyråene og flyselskapene i ett og samme søk

Frister det med en tur til Bryggen i Bergen? Frem til 1830-årene var faktisk Bergen den største byen i Norge. Det bærer den fortsatt preg av, selv om du også finner store mengder småbysjarm. Bruk litt tid til å utforske Bergen før avreise.

Om ettermiddagen går du om bord på Hurtigruten, og skipet setter kursen ut Hjeltefjorden. Bruk kvelden til å slappe av, enten på dekk eller i panora­masalongen, mens vi seiler sakte forbi det vakre kyst- og fjordlandskapet.

I relasjon: Megaflis hamar

Våkner du tidlig får du med deg den storslåtte utsikten til idylliske Nordfjord. Det er mange daglige avganger mellom byene, så det er opp til deg når på dagen du ønsker å reise.

Flybilletter til Bodø fra kr FINN reise

Det er fullt mulig å finne rimelige flybilletter til Bergen fra Bodø. Benytt deg av søkeverktøyet vårt når du skal bestille.

Tidligere har selskapet fløyet til Stansted og Southend i London. Ulike fly I konkurransen mellom Widerøe og SAS er det imidlertid en ny dynamikk, som har pågått i et par år og som vil forsterke seg — nemlig flyflåten.

Fly til Bodø bestill billetten din i dag SAS

Ved overgangen til Airbus A320neo går selskapet over til en kostnadseffektiv enhetsflåte, men som også har nesten 200 seter i hvert fly. Fly med SAS til Bodø, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Bodø lufthavn Med den utrolige naturen i denne byen i nord, vil du få en særegen opplevelse. Sommeren 1968 var selskapet med på starte flygninger på det nye regionale flyplassnettet, bedre kjent som kortbanenettet som ble etablert først på Helgeland og senere også i Lofoten, Vesterålen, i Nord-Troms og Finnmark og på Vestlandet.

Billettfinner

Disse flygningene ble utført med Twin Otter og etter hvert også Dash 7 fly. Avgangene er hyppige, og grunnet hard konkurranse kan man finne gode priser om man bestiller i god tid før reisen. Bestill billetter på www.

Fra Tromsø også til Leknes.

FLY BERGEN BODØ Relaterte emner

Offisielt språk: Norsk Rabattbilletter for barn Vil du oppleve Bodø med barna? Fly til Bodø og utforsk Nord-Norge Bodø er den største byen i Nordland, og blir sett på som en innfallsport til nord. I Bodø har du tilgang til en rekke innen- og utendørsaktiviteter, blant annet flere museer og den fantastiske fjellkjeden Borvasstindan. Når du ikke drikker lokal øl ved havnen eller besøker det norske luftfartsmuseet, kan du utforske Sjunkhatten nasjonalpark til fots eller dra på båttur blant øyene i nærområdet. Enten du er kulturinteressert, historiefan eller friluftsentusiast som er ute etter et eventyr, er det noe for alle og enhver i Bodø. Bodø er en av de raskest voksende byene i Norge, og med det følger et voksende og urbant bymiljø, et velutviklet musikkmiljø og en rekke steder å spise og drikke!

FLY BERGEN BODØ Kommentarer:
Forfatter om Fly bergen bodø
Sande fra Vadsø
Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Arimaa. Jeg nyter lese bøker fritt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net