Tannlege Majorstuen

  1. Mer om
Tannlege Majorstuen

Dyktige tannleger i Majorstua, Oslo. Åpent alle dager, også lørdag/søndag. KAMPANJE: Gratis konsultasjon og 35% avslag på undersøkelse Colosseum Tannlege Majorstuen er Norges største private tannklinikk. Vi kan hjelpe deg med alt fra tannsjekk til spesialisttjenester Din tannlege sentralt på Majorstuen. Hos oss gjør våre behandlere det ytterste for å tilfredsstille dine tannbehov. Velkommen til en trygg og behagelig i Oslo, Majorstuen eller tannlegevakt i Drammen. Vi tilbyr akutt tannlegetime til dem som har behov for det. Unngå å måtte vente i dagevis på hjelp når du Dyktige og erfarne tannleger i Majorstukrysset hjelper deg med tannlegeskrekk. Usynlig tannregulering - Rotfylling - Tannbleking - Fjerne visdomstann

TannlegeTeam Majorstuen

Vårt mål er at du skal få mest mulig ut av smilet ditt både nå og i årene fremover. Ta gjerne kontakt med oss på tlf 22602060 for en uforpliktende samtale eller benytt knappen under for å bestille en konsultasjonstime online. Vår tannlegevakt på majorstuen er tilgjengelig i hele klinikkens åpningstid og ligger i lyse fine lokaler i tilknytning til bogstadveien. Vi garanterer alltid time på kort varsel, som regel samme dag. Tannlege Majorstuen Priser Pris er en viktig faktor for mange når de skal til tannlegen.

Tannhelsesekretær ønskes til Bogstadveien Tannlege sentralt på Majorstuen.

Vår tannklinikk er sentralt plassert på Majorstuen i Oslo. Hos oss er pasienten i fokus og vi setter av god tid til problemstillingen.

Middels stor fylling 1600,- Fyllinger legges for å erstatte tapt eller ødelagt tannsubstans. Prisen inkluderer en fylling som går over to sider av en jeksel, hygienetillegg og alle nødvendige kostnader knyttet til behandlingen. Stor fylling 2045,- Fyllinger legges for å erstatte tapt eller ødelagt tannsubstans.

Henvisningsklinikker i koronaperioden

Prisen inkluderer en fylling som går over tre sider av en jeksel, hygienetillegg og alle nødvendige kostnader knyttet til behandlingen. Clear Tannlegesenter har innført en rekke tiltak for å hjelpe deg som sliter med odontofobi. Her er noen av dem: Forsiktig bruk av instrumenter Full bedøvelse, beroligende medisin eller narkose Vi venter med å behandle deg til bedøvelsen virker Vi stopper behandlingen om du ønsker det Vi forklarer deg steg for steg hva vi gjør Samtaleterapi Mulighet for å ta med en venn Du kan ha beroliggende musikk på øret Estetiske behandlinger Clear Tannlegesenter tilbyr en rekke estetiske tannbehandlinger av høyeste kvalitet.

Vårt team av tannleger sitter på mye faglig kunnskap, og sørger for at dine tenner får den beste behandlingen som finnes. Vi benytter oss blant annet av moderne utstyr til kosmetiske tannbehandlinger av høy kvalitet.

Eksempler på behandlinger er blant annet fjerning av brune flekker med "airflow", fjerning av tannstein med ultralyd, tannbleking, usynlig tannregulering og mer. Betaling og støtte til oralkirurgisk behandling De fleste oralkirurgisk behandlinger dekkes i dag delvis av trygden.

Oralkirurgisk klinikk AS har direkte oppgjørsordning med trygdekontoret slik at pasienten kun betaler sin egenandel. Poliklinisk behandling skjer mot kontant betaling og bankkort kan benyttes.

Forside Holmboesgate Tannlegekontor

Og jeg skal tilbake igjen å fortsette behandling. Og ser faktisk litt frem mot det nå.

De er forsiktige, forklarer hva de skal gjøre nøye. Og du bestemmer tempo.

Og du får nokk bedøvelse,med krem så du ikke kjenne et eneste stikk. Vill annbefalt alle som ikke liker tannleger å ta en tur.

Les også: Xxl majorstuen

Snille, hyggelige, dyktige og effektive mennesker som jobber der. Sammen sikrer vi nødvendig tannhelsefaglig tyngde. En unik opplevelse Vi har forsøkt å skape en helt ny tannlegeopplevelse!

Bogstadveien Tannlege

På Smil Tannlegesenter vil vi at pasientene våre skal føle at de er på besøk, og ikke til behandling. Dette merker du som pasient — både på hvordan vi tar deg imot, og på hvordan vi jobber. Det får vi mye ros for! Kompromissløs kvalitet Vi tilbyr alle former for tannbehandling.

TANNLEGE MAJORSTUEN Relaterte emner

Abonner på tilsvarende stillinger Stillingsmatch Colosseum Tannlege Majorstuen er en del av Colosseum Tannlege, Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med over 30 klinikker og 630 medarbeidere. Selskapet tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling og reparasjoner til estetisk tannpleie. Hver klinikk ledes av en klinikkleder med drifts- og personalansvar. I tillegg er det en egen fagleder per klinikk som driver det faglige arbeidet. Gjennom Colosseum Academy sikres faglig utvikling av alle medarbeidere og hvor det tilbys tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet.

Tannlege Majorstuen
TANNLEGE MAJORSTUEN Kommentarer:
Rapportert den Tannlege majorstuen
Normann fra Trondheim
jeg liker lese tegneserier uetisk. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Folkrace.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net