Solplassen Omplassering

  1. Mer om
Solplassen Omplassering

Ingen venn er mer trofast enn de på fire bein – det vet vi på Solplassen helt sikkert! Den gleden en hund gir er det ingenting som Omplassering og hvilehjem for eierløsehunder Trenger du en julegave til den som har alt? Vipps til 12014 eller overfør en sum til Solplassen omplassering- og hvilehjem for eierløse hunder, Vinterbro. 49894 likes · 7226 talking about this · 2 were here Solplassen omplassering- og hvilehjem for eierløse hunder, Vinterbro. 49796 likes · 5422 talking about this · 2 were here SOLPLASSEN OMPLASSERING OG HJEM FOR EIERLØSE HUNDER. Spleis er en tjeneste fra SpareBank

Vi synes at flere burde få glede av et så stort beløp, sier Marianne Øyen.

Solplassen Bare enda et WordPress

Hundene på Solplassen disponerer store uteområder der de fritt kan løpe rundt. Hundekosere Marianne har med seg 20 frivillige på Solplassen. Disse kalles ikke medarbeidere, men hundekosere.

Huset med hundene er bemannet hele døgnet. Solplassen finansierer driften med gaver og støttekontingent. Marianne forteller at hun nesten daglig får henvendelser om omplassering av hunder. Støtt ildsjelene Marianne roser Royal Canin for at de hvert gir en organisasjon som jobber med dyrevelferd en stor gave.

Marianne Øyen har fanget fullt av beundrende Solplass-hunder som gjerne også tar imot en matbit utenfor hundehuset.

Oppbygging av Solplassen Solplassen består av totalt 18,4 mål. Innenfor 12 mål som er inngjerdet, kan hundene kan boltre seg fritt. Den 80 m2 hundeboligen på området inneholder alt hva en hund kan drømme om, med tilpasset hunde-inventar både i stuen, på kjøkkenet, i dusjen etc. Marianne og familien hennes bor i det andre huset på stedet og har gjort mye selv for å få alt i stand slik det ser ut i dag.

Hun er utdannet jurist og har fram til nå arbeidet som jurist i staten.

stiansen, Author at Stiansen StiftelsenStiansen Stiftelsen

Mye av utgiftene til Solplassen har hun tatt av egen lomme, samt fra det hun har fått fra arv, gaver og støtte. Hun får ikke kommunal eller statlig støtte.

Det koster å vedlikeholde med alle driftsutgiftene, snømåking av veien, veterinærutgifter osv. Og strøm er kjempedyrt, sier hun. Da de kjøpte stedet, stod en gammel, skrøpelig låve på gården. Den holdt på å ramle ned, og de måtte søke om rivingstillatelse.

Last ned også: Lagotto omplassering

De sendte byggesøknader for nybygg, gjerder ble satt opp. De leide snekkere, håndverkere osv. De fikk satt inn renseanlegg istedenfor septiktank, og ble godkjent av Mattilsynet.

Solplassen omplassering og hjem for Eierløse Hunder

Til tross for dette klarte Pen så vidt det var og med god hjelp fra engelsk militære og sine gode kontakter i hierakiet å komme seg ombord i et fly med 94 hjemløse hunder og 79 ka Idag tidlig landet han og alle dyrene på Heathrow flyplass i England. Vi legger en hund som reservert når introduksjon til ny familie er igangsatt og ser lovende ut. Vi fører ikke lister over de som ønsker å melde sin interesse på reserverte hunder.

Det gjør Dyrevernalliansen til en svært verdig mottaker av Stiansenprisen, sier professor og veterinær Frode Lingaas, leder av Stiftelsesrådet i Dag S. Stiansens Stiftelse. Stiftelsesrådet gir sine anbefalinger til styret.

SOLPLASSEN OMPLASSERING Relaterte emner

En plass i solen — for «Solplassens» eldre og eierløse hunder Solplassens daglige leder, Marianne Øyen har funnet seg «en plass i solen». I det myke gresset på gården har hun samlet sine for tiden, syv firbente beboere. I bakgrunnen sees Hundehuset deres. Hun er daglig leder av «Solplassen omplassering og hvilehjem for eierløse hunder» og har gjort det til sin livsoppgave å ta seg av gamle, slitne hunder. Syv livlige hunder i skinnende hvit pels, kommer løpende og bjeffende mot reporteren, med sjefen, den japanske spisshunden, Silva på 13 år i spissen.

Solplassen Omplassering
SOLPLASSEN OMPLASSERING Kommentarer:
Forfatter på Solplassen omplassering
Thomassen fra Stavanger
Jeg trives dele interessante nyheter rolig. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Puppenhäuser bauen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net