Veggie Mcspice Vegan

  1. Mer om
Veggie Mcspice Vegan

Veggie McSpice · Vegetar McFeast · Vegetarnuggets · Vegetar Sharingbox. Please select a location below: Om McDonald's Hei Blir veggie McSpice vegansk om man ber om burgeren uten ost Valget falt til slutt på burgeren som kom best ut i smak hos både vegetarianerne og kjøtteterne, heldigvis var det den veganske varianten Den nye burgeren skal hete Veggie McSpice, og lanseres i Norge i dag. Dersom man ønsker at Veggie McSpice skal være vegansk Hun har jobbet ti år som kokk og er veganer. HOT: Veggie McSpice har en sterkere saus enn Veggie McFeast, men burgeren inni er helt lik

McDonald’s lanserer Veggie McSpice

Så McVegan som det kan være, finansierer du fremdeles McDonalds, så vegansk ingenting. Han fikk mer enn 117 000 underskrivere Det har tatt McDonald's noen få Når alt kommer til alt er virksomheten for fortjeneste. Den nye "McVegan" - på tre euro - består av en soyaburger, ledsaget av tomat, salat, løk, pickles Etter hvert kjøpte han rettighetene til McDonald-brødrene til selskapet og presset på for McDonalds suksess.

Big Mac, som består av to karbonader, ost, agurk, løk og isbergsalat, er definitivt en av bestselgerne og et varemerke for hurtigmatgiganten.

Potet- og grønnsakspannekaker, tofu, kornbiff, biff kikert, panert ost, det er et mangfold av oppskrifter som erstatter den vanlige biffen. Oppskriften på quinoa biff ognyrebønner Kok quinoa i en bunn av kokende vann i en kjele med lokk i 15 minutter.

McDonald’s lanserer Veggie McSpice

I mellomtiden legger du innholdet i en boks hermetiske røde bønner i en blender med en fedd hakket hvitløk, en duskregn olje, litt salt og pepper og blandes for første gang. Nylig bestemte hurtigmatkjeden seg for å gjøre den til fast innslag på menyen i både Finland og Sverige fra 28.

Last ned også: Bliw vegan

Tirsdag går nyheten om McVegan verden rundt. Ekte cheddar drar også opp. Definitivt den beste av gatekjøkkenvariantane.

Vinnaren blant gatekjøkkenburgarane, seier Ronny Brede Aase. Vegetarburgaren fra Max når ikkje heilt opp.

Her finner du den vegetariske ferdigmaten

Dette er ein saftig og digg burgar. Kjøtterstatninga er veldig god, og har ein fin, kompakt konsistens.

Den er ikkje så fancy, men alle komponentane funkar veldig godt saman, og burgaren er delikat og smakfull. Enkle smakar, men alt funkar.

Dette er Ronny sin personlege favoritt. Dette er den einaste veganske burgaren i testen, og er også blant dei friskaste på smak.

Har du lest dette? Baby veganer

VEGGIE MCSPICE VEGAN Relaterte emner

Oppskrifter av sauser og veganske dressinger Hvis McDonald's kunngjør at den lanserer sin første "veganske" burger Eller i det minste, slutten på verden av "fast food" slik vi forsto det. Og det er nettopp det giganten McDonald's har gjort, som frem til 21. Foreløpig er sosiale medier i brann og potensielle kunder har blitt polarisert for og imot. Kan du virkelig betrakte deg selv som "vegansk" bare ved å unngå melk og egg eller ved å ta med en solid soyafilet og en dobbel servering salat og tomat? McDonald's lanserer sin "McVegan" for å friste vegansk publikum

Veggie Mcspice Vegan
VEGGIE MCSPICE VEGAN Kommentarer:
Rapportert den Veggie mcspice vegan
Mo fra Lillehammer
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Luftsofting. Jeg har lyst lese tegneserier dypt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net