Sneglekant Lag Selv

  1. Mer om
Sneglekant Lag Selv

Lag selv sneglekant til høybedet. Det tradisjonelle høybedet løfter opp plantene dine i en god arbeidshøyde, men dette høybedet kan mye mer Lag selv: Bedkant av tre og cortenstål. 2: Bruk en sneglekant, en skarp metallist rundt karmene. Sneglene vil slite med å gå rundt den Du kommer IKKE til å få flere brunsnegler i hagen selv om du graver ned bokashi i til salgs her og der, bestemte vi oss for å forsøke å lage våre egne Lag en sneglekant til høybedet selv. Sneglekant: Er du lei av mordersnegler i krydderurtene og jordbærene? Bygg dette enkle høybedet med sneglekant Metallkant som skrus fast i kanten på dyrkekassen. Metallkanten stikker ut 2,2 cm og hindrer mordersnegler i å klatre inn i

Pallekarmbed beskyttet mot snegler og rådyr! Voice of Nature

Et alternativ til saks er å bruke «giljotin», slik som Cathrine Finsrud Stustad på Konnerud i Drammen gjør. Rekorden er 1 700 brunsnegler på én kveld. Salt, eddik eller salmiakk Mange drysser salt eller sprayer med uttynnet salmiakk.

Bioforsk fraråder også å legge sneglene i salmiakk, å strø salt over dem eller å legge dem i en saltlake, fordi dette ifølge Bioforsk er antatt smertefullt og dermed uetisk. De anbefaler heller metodene i punkt 7. Det første du må tenke gjennom er plasseringen av pallekarmene.

De aller fleste grønnsaker liker mye sol. Likevel er det ofte slik at det er nettopp der du også ønsker å sole deg og ha sitteplassen, så har du liten plass kan det tenkes du må kompromisse litt. Hos meg er det en del skygge når sola står lavt, men det funker fint likevel. Når grønnsakene spirer er de avhengige av jevn tilgang på vann. Med mindre du installerer et vanningsanlegg eller virkelig er innstilt på å følge opp selv, bør du derfor unngå å plassere pallekarmene tett inntil husveggen.

Lag drivhus til pallekarm, raskt og billig!

Midddagene ble løftet av friske urter som fortsatte å utvikles seg tross klipping, plukking, rasping og knekking. Evig sommer Oktober: Flere frostnetter på rad, men kjøkkenhagen spirer fortsatt og jeg kan hakke frisk løpstikke, persille, oregano, mynte sammen med høstens purre og strø over suppa. Duften av grønne aromaer fyller kjøkkenet. I fryseren ligger det sikkert 50 suppekvaster klare.

Jeg sier til meg selv at joa, du overlever uten den daglige rusleturen til plantekassa med saksa i hånda. Du KAN lukke øynene og la duften forlenge sommeren, selv med frosne urter.

Bedavgrensning

Og nå er våren her. Frøene frister i butikken. Dersom du finner dette, bør du fjerne bæret straks, slik at det ikke smitter de ved siden av. Selv om planten er mindre mottagelig for smitte etter blomstring, vil gråskimmel kunne smitte når et angrepet bær henger ved siden av et friskt.

Dessuten gjør halmen at bærene ikke blir så skitne og råtner så lett, sier Stensvand. Dersom du har tilgang til halm, kan det være lurt å gjøre som bøndene, og legge det under jordbærplantene. Det hadde jo ikke jeg tenkt på nei. Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle.

Blomsterkasse ute bygge selv

Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44. Det er enkelt å bygge en enkel sneglekant på høybedet som holder sneglene ute.

Dermed er du sikker på at den flotte, grønne salaten som pryder høybedet ditt ikke ender som kveldsmat til de forhatte sneglene. Man kan bruke en multiplukker for å ta opp sneglene uten å komme i nærkontakt med de slimete krypene. Det kan være et evighetsprosjekt ettersom det ikke hindrer sneglene i å invadere hagen din.

Dette er en enkel og giftfri metode som ikke krever nærkontakt med sneglene, forklarer hageeksperten. Varer som selges på Biltema,Jula,Europris og Rusta er mye dårligere kvalitet og.

Slik gjør du hagen ferieklar

Du kan selv enkelt lage en fin plantekasse. De fleste hagesentre, samt kjeder som Biltema og Jula selger plantekasser. Tresokkel for montasje under plantekasse ved bruk på hardt underlag, f. Plantekasse svartbeiset finnes i dimensjon 120xog 80xcm.

For optimalt resultat, kombinerer du med brett for plantekasse.

SNEGLEKANT LAG SELV Relaterte emner

Ta dem nå, så begrenser du problemet utover. For når sensommeren kommer med vått vær har de nådd fullvoksen størrelse — og problemet virker mer uoverkommelig. Kobberteip er et hinder sneglene ikke liker. Teip på kassene for beskyttelse. Etter at jeg begynte å snakke høyt om snegleproblemet, har det haglet med tips og råd — så jeg tenkte jeg skulle dele noen av dem med dere! Slik holder du sneglene unna kjøkkenhagen 1: Ha en kant rundt bedet.

SNEGLEKANT LAG SELV Kommentarer:
Forfatter om Sneglekant lag selv
Seim fra Lillehammer
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Elementsammeln. jeg liker lese om Norge fysisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net