Sukkerfri Gele

  1. Mer om
Sukkerfri Gele

Content [hide]

Legg gelatinplatene til bløt i en bolle med kaldt vann Ha Fun Light og 2,5 dl vann i en kasserolle og varm opp til det er glovarmt – men ikke kokende Hell saften i glassene du vil bruke, og sett i kjøleskapet til de er faste (ca Sukkerfri gelé med Fun Light · 6 dl vann · En hel liter ferdiglaget gelé gir omtrent 30 kcal, så dette er en nesten kalorifri dessert Hjemmelaget gelé er supergodt! Denne er i tillegg sukkerfri. Lag den av din favoritt saft, og du kan variere smaken til det uendelige

De ble veldig gode og alle likte dem.

Det er ikke alltid en selvfølge med sukkerfri mat eller bakst jeg lager. I denne oppskriften har jeg brukt en sukkerfrie gelepose.

Sett kaken kaldt i ca 4 timer noe kortere tid for porsjonsglass. Smelt geléen i kjele og kjøl den ned til den er lunken. Legg på resten av bærene på ostekaken og hell geléen over slik at det dannes et lokk med bær som stikker opp.

Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av de bløte gelatinplatene og ha de i kjelen, en og en om gangen under omrøring.

Last ned også: Fargelegging disney

Dersom du vil ha bær i midten av to lag, lar du først det ene laget stivne før du putter på bærene. Deretter fyller du opp med flytende gele, og lar det siste laget stivne i minst 2 timer.

Veldig gode alternativer til godteri, som selvsagt er helt sukkerfrie. Denne har jeg ikke prøvd enda, men har hørt så masse godt om den, så den gleder jeg meg også veldig til å smake. Denne smaker akkurat som vanlig kvikk lunsj og jeg har kjøpt den mange ganger før!

SUKKERFRI SITRONFROMAGE kun 2 ingredienser

Jeg mener det — jeg tror ikke jeg hadde klart å kjenne forskjell på smak med bind for øynene. Det er ikke permanent, og man har kommet veldig langt siden de først startet med dette. Her er mitt resultat over 5 dager; De første dagene følte jeg meg litt rar, det var veldig uvant.

SUKKERFRI GELE Relaterte emner

Publisert første gang: 16. Likevel kan det av og til være morsomt å lage det selv, i alle fall når det tar kort tid og krever få ingredienser. Det er enkelt, tar kort tid, er helt uten sukker og smaker supergodt. Første gang jeg laget dem sammen med barna, forsvant alt i løpet av minutter. De ble veldig gode og alle likte dem. Det er ikke alltid en selvfølge med sukkerfri mat eller bakst jeg lager.

SUKKERFRI GELE Kommentarer:
Redaktør på Sukkerfri gele
Fjeldstad fra Tønsberg
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kemari. jeg elsker lese bøker sliten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net