Stavanger Øyeklinikk

  1. Mer om
Stavanger Øyeklinikk

Content [hide]

Klinikken har avtale med Helse Vest og henvisning fra fastlege/optiker/helsestasjon er derfor nødvendig Eivind Støle (Stavanger øyeklinikk) - Øyelege i Rogaland Legespesialister.no. Address: Kilden kjøpesenter Vi er 57 ansatte fordelt på forskjellige yrkesgrupper: 17 leger, 13 sykepleiere, én hjelpepleier, åtte operasjonssykepleiere, tre ortoptister, tre teknikere Generell informasjon Stavanger Øyeklinikk AS. See the Kompass classification. Bedriftens kapital Siste vurderinger av Stavanger Øyeklinikk. Lege: Eivind Støle Skrevet

Fra 1995 — 2005 hadde han en privat øyelegepraksis i Knarvik i Nord-Hordaland. I 1999 åpnet han Øyelaserklinikken i Ålesund og opererte der fram til 2013.

I 2001 åpnet han Åsane Øyeklinikk med privat øyelegepraksis, refraktiv øyelaser og kataraktoperasjoner. Marevan tas bort 3 dager før operasjon. Vær oppmerksom på at du når som helst kan endre innstillingene for informasjonskapsler lenke til kontrollsenteret.

Du vil kanskje like: Bil logoer med dyr

Vi anbefaler også at du leser personvernreglene. Øyets linse mister sin naturlige elastisitet, og en opplever problemer med å fokusere synet og se klart på nært hold. Dette kan vi behandle med eksakt samme operasjonsmetode som det benyttes for å behandle grå stær —verdens vanligste operative inngrep. Ved linsebytteoperasjon RLE skiftes den naturlige linsen i øyet ut med en kunstig.

Den kunstige linsen vil gjøre det mulig å se godt på alle avstander. Her har det skjedd en rivende utvikling de siste årene og dette har gitt oss stadig flere alternativ og Ifocus Øyeklinikk kan tilby ulike typer linser til denne operasjonstypen. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Nytt avdelingskontor i Stavanger

Vi tar imot Forsikringspasienter! Dersom du eller din bedrift har helseforsikring kan Øyelegene AS tilby rask time til både voksne og barn. Har du spørsmål om våre laserbehandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Vi går igjennom en grundig øyelegeundersøkelse og en ny, svært grundig synsprøve.

Vi tar bilder av netthinnene og hornhinnene og planlegger selve øyeoperasjonen i henhold til pasientens alder og behov og lar pasienten få se hvordan synet vil bli etter behandlingen med vår synssimulator.

STAVANGER ØYEKLINIKK Relaterte emner

Nytt avdelingskontor i Stavanger Ifocus Øyeklinikk åpner avdelingskontor i Stavanger! Vi har ulike løsninger for deg som ønsker å bli brillefri. I tett samarbeid med Øyelegene i Stavanger åpner Ifocus avdelingskontor i Stavanger sentrum. Fra vårt nye kontor i Skagen 40, vil vi kunne gjennomføre forundersøkelser og etterkontroll på din vei til å bli brillefri. Selve operasjonen finner sted i vår klinikk i Haugesund som er en av landets største og mest moderne øyeklinikker og har siden starten i 1996 tilbudt kvalitet, kunnskap og høyt servicenivå. Vår klinikk har et bredt tilbud innenfor utredning og behandling av øyesykdommer i øyets fremre og bakre segment. Mer info om behandlinger finner dere her.

STAVANGER ØYEKLINIKK Kommentarer:
Forfatter på Stavanger øyeklinikk
Haugan fra Molde
Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Mahjong. Jeg nyter rapporterer norske nyheter oppover.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net