San Marino Pizza Landås

  1. Mer om
San Marino Pizza Landås

Velkommen til en god mat og et hyggelig lokale her hos oss på San Marino Pizzeria. Vi har en rekke fristende retter som kan nytes her eller tas med hjem Nattlands veien 76A, 5094 Bergen. Bergens beste pizza restaurant Hvilken årstall åpnet San Marino dørene på Landås? Alt du trenger å gjøre er San Marino Pizzeria · 55 28 58 40. Nattlandsveien 76 A, 5094 Bergen Hyggelig betjening, rask levering og digg mat. Har nå også skjenkebevilling dersom du vil ta deg en kald en på Landåstorget. Dato for besøk: november

Det som ellers var en helt vanlig søndag på jobb ble plutselig snudd på hodet. Hun bestilte nummer 8, en pizza med skinke og ananas. Jeg sto og tenkte og tenkte på om det virkelig var henne, men jeg var ikke sikker før hun kom tilbake for å hente pizzaen, sier han. Pizzaen er meir av ein amerikansk type enn italiensk, men det kan vera akkurat det du treng dagen etter. I tillegg er han litt sterk, så du blir nøydd til å drikka ein god del vatn.

Hvordan komme til San Marino i Gjøvik via Buss eller Jernbane?

Det er ofte ein fordel, meiner panelet. Stiv pris, men god service og glimrande smak gjer dette til ein testvinnar. PRIS:299 kroner for stor pizza på døra.

Kjapt og effektivt. Og geografikunnskapane. Etter diverse forsøk på å forklara kor både gata og huset ligg, tre nye oppringingar frå pizzasjappa og tallause rare konversasjonar, blei me nøydde til å gå ned til Nygårdsgaten og næraste butikk for å henta pizzaen frå budet. Ei forklaring kan vera at dei held til på andre sida av byen, men det hjelper ikkje.

Når sjølve pizzaen kom fram, var han ikkje så verst.

Landåstorget

God botn, og masse gode grønsaker på vegetarvarianten. Vi trekker 3 vinnere! San Marino ligger i rød sone, men har Ã¥pent hele uken og kjører til levering etter kl 19! Vi pÃ¥ San Marino selger 24 ulike typer pizza.

Gjett hvilken pizza vi selger aller mest av, og vær med i trekningen av 1 stor valgfri pizza, dressing og en stor brus. Vi trekker 5 heldige vinnere. Skriv svaret ditt i kommentarfeltet under, gjetter du riktig kan du være en av de 5 heldige vinnerne!

Vegetar pizza Med champignon, peberfrugt, majs, ananas, oliven, løg, hvidløg og tomatskiver; 55,00 Bestilte en kylling sandiwch med pommes og fanta til kl 19:30. Kom 20 min for sent.

San Marino As Bergen Restaurantguiden

Uden pommes og uden fanta. Du kan komme deg til San Marino via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 100, 102, 110 Jernbane R30, R30X Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere?

SAN MARINO PIZZA LANDÅS Relaterte emner

Denne artikkelen er over åtte år gammel LandåstorgetKarakter: 5 Språkproblemer den største utfordringa om ein vil tinga pizza frå nye landsmenn her i byen. Fosswinckels gate blei på merksnodig vis til "Forsinkelsgate" på kvitteringa, men like merksnodig fann pizzabodet fram utan store problem. Pizzaen var med skinke og ananas, og smakte godt. Utsjånaden var det kanskje litt meir å seia på, men kva har ein i vente når ein strør lassevis med skinke— og ananasbitar over ei brødlefse? Uansett: kan trygt bli anbefalt dagen deretter. SMAK:God smak på fyllet, bra botn. Pluss for å inkludera små rundstykke av pizzadeig.

San Marino Pizza Landås
SAN MARINO PIZZA LANDÅS Kommentarer:
Forfatter på San marino pizza landås
Eikeland fra Steinkjer
jeg liker studere dokumenter bråkete. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Amateurfunk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net