Iseveien Senter

  1. Mer om
Iseveien Senter

Iseveien Senter ligger på Borgenhaugen langs Iseveien. Senteret sto ferdig april 2013, og består av en handelsdel og en helsedel. Iseveien Senter er eneste Iseveien senter, Borgenhaugen, Ostfold, Norway. 1231 likes · 9 talking about this Brun og Blid Iseveien Senter. Snekkerstubakken 26, 1738 Borgenhaugen (Sarpsborg, Viken - tidl Iseveien senter, Man - Fre: 0900-1900, Lør Framsport: Kjøp HOKA-sko i Sarpsborg. Framsport AS Snekkerstubakken 26 1738, Borgenhaugen (på Iseveien Senter

Iseveien senter solgt

Vi har startet med striper, 2 runder. Begge var like overrasket over det jevne fine resultatet. Butikken drives i dag av Pål Engebretsen, familiens tredje generasjon.

Varemerket for virksomheten vår er kunnskap, god service og gode tilbud til deg som kunde. Ryddesager Vi er leverandør av gresstrimmere og ryddesager av høy kvalitet fra Honda og Stihl.

Vi har utstyret som gjør hagen din klar til sommeren! Din fysioterapeut og osteopat i Sarpsborg Fysioterapi Ser du etter fysioterapeut i Sarpsborg kan Framklinikken med sin kompetanse hjelpe deg.

Våre fysioterapeuter tar i mot pasienter både med og uten henvisning. Vi hjelper deg gjerne!

Snekkerstubakken 26

For fargen, skriv 🌸 Klippen, skriv ❤️ I kommentarfeltet. Butikken drives i dag av Pål Engebretsen.

Varemerket for virksomheten vår er kunnskap, god service og gode tilbud til deg som kunde. Eiendommen er på ca. Det er nå besluttet at eiendommen blir solgt til Hamjern Eiendom AS, med overtakelse per 1.

Besøk oss i vår butikk Se åpningstider her! Framsport

Jeg mener Hamjern Eiendom AS med deres lokale tilstedeværelse, blir en god eier og forvalter av eiendommen i fremtiden. Kjøpesenterert er på ca. Union Norsk Næringsmegling har vært rådgiver i transaksjonen.

ISEVEIEN SENTER Relaterte emner

Vi hos Senter Landbruksverksted tar helsemyndighetenes anbefalinger på alvor, og tar de forhåndsreglene vi kan for å beskytte deg som kunde og våre ansatte. Vår butikk holder åpent som normalt inntil videre, men minner om at vi kan kontaktes via både telefon, mail og Facebook. Bilen vår står klar for hjemlevering i nærområdet! Med fokus på kvalitet og god service siden 1966 Senter Landbruksverksted AS ble etablert året 1966, av Johan og Halvard Engebretsen, far og sønn. Virksomheten var den gang rettet mot landbruksnæringen med hovedsatsing på produkter som melkemaskiner, slepetreskere, Buck og David Brown traktorer. Gradvis med årene har salget gått over til småmaskiner for skog- og hagebruk, samt tilhengere.

ISEVEIEN SENTER Kommentarer:
Forfatter på Iseveien senter
Wiik fra Kirkenes
Jeg nyter dele interessante nyheter fullstendig. Se gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er Freestyle bmx.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net